vlong написа:Bog_Puyol написа:Чист фал имаше срещу играч на Септември. Томаш полската свинкя ще каже ли нещо по въпроса, как биха с нередовен гол ?! :mrgreen:
Що полска,тоя не е ли мелез?
Като бъглито.
Ти не си ли още на засадата?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Bog_Puyol написа:Чист фал имаше срещу играч на Септември. Томаш полската свинкя ще каже ли нещо по въпроса, как биха с нередовен гол ?! :mrgreen:
Що полска,тоя не е ли мелез?
Като бъглито.
DoSomethingDifferent написа:ugly bug написа:vlong написа:Друг е въпроса -Ти защо сега се появяваш?
За да ти прочете мозъчните пръдни...
Защо .....
Майтапа настрана, ама съвсем искрено искам да благодаря на този който те домъкна в този форум!
Не съм се смял така от времето на Сисито.
Класата си е класа...
ugly bug написа:Dani Kiki написа:Halo написа:При удара към вратата на Пацо Тигъра има играч на Славия, който може би му пречи.
Може би, но не е сигурно. Пък и въобще не мръдна и не посегна да играе с топката.
Ако имаше камера зад вратата щеше да се види по-добре. Позициите на камерите на Тича са под всякаква критика.
Aronaks написа:Сега пуснах припок Тв и гледам, че сектора на припоците празен наполовина. Да питам само, наказани ли са нещо?
Bog_Puyol написа:Какво пише в хърватските сайтове ? След като напусна професор Стипич, едва ли се вълнуват от Цура... :mrgreen:
vlong написа:Що полска,тоя не е ли мелез?
Като бъглито.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
W84me написа:Припоци, Ники Митов с никаква селекция скри топката на Сашо Апашо, вие тука се радвате...
NOMER14 написа:ugly bug написа:Dani Kiki написа:Halo написа:При удара към вратата на Пацо Тигъра има играч на Славия, който може би му пречи.
Може би, но не е сигурно. Пък и въобще не мръдна и не посегна да играе с топката.
Ако имаше камера зад вратата щеше да се види по-добре. Позициите на камерите на Тича са под всякаква критика.
Това питам и аз - защо Пацо Тигъра мълчи и другите моряци също. Белият е метър пред вратаря.
Развалиха го това правило за засада.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:NOMER14 написа:ugly bug написа:Dani Kiki написа:Halo написа:При удара към вратата на Пацо Тигъра има играч на Славия, който може би му пречи.
Това питам и аз - защо Пацо Тигъра мълчи и другите моряци също. Белият е метър пред вратаря.
Развалиха го това правило за засада.
За мен си е засада.
Метър и в същата линия с играча нанесъл удара.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 8 госта