Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот alexdb » 13 фев 2023 16:57

peliforewer написа:От това което прочетох, сделката е провалена заради Магнитски, но по съобщението от Шолак препъникамъкът се явява задълженията към НАП и това, че за да си вземеш базите на концесия трябва да нямаш задължения към държавата.Явно ЮГ нямат намерение да плащат тези пари. Последните думи са многозначителни, споменава феновете и благодари на държавните институции които са им помогнали и нито ред за синьото ръководство.

Не мисля, че препъни камъка се задълженията към НАП. А и едва ли има връзка с взимане на базите. То ако беше така Полуръста нямаше да може да припари до Грухкочин и Панчерево, защото там дълговете са още по-големи. Причината е някъде другаде. Вероятно в някакви неуредени вземания на Чепи и неговото нежелание да ги прежали.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 фев 2023 17:01

tmanolov написа:
groti написа:В момента Стоилов колкото и грешки да направи е единственият, който ни държи над водата.

Факт, затова се учудвам, че някои като ввесел са с критики към него. Без Мъри сме чао за нула време - това е жестоката истина. И да, дори Роналдо да е грешка, имаш примерно Кордоба, дето от 100 000 става 2 милиона евро. Само това да е, е повече от достатъчно, особено сравнено с тези преди него. Аз лично, след като бях спрял всякакви дарения от приемането на едни нечистоплътни корпулентни пари, започнах пак с даренията и покупките на всякакви неща (някои с отвратително качество) само и единствено заради Мъри. И такива като мен са много. Дано издържи на цялата простотия и не си тръгне!

Каква е ползата от това агонията да продължи още известно време и да сме чао веднага?
И стига си тия фантазии за Кордоба, че някой давал 2 млн. евро за него. Ако беше така щяха да го продадат. Имаме достатъчно централни, че да се борим за седмото място и без него.
Иначе към момента не мисля, че най-големия проблем ни е Мъри. По-нагоре са проблемите и там някои хора трябва да се махнат.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 13 фев 2023 17:05

vvessel написа:
tmanolov написа:
vvessel написа:Ако наистина е имало оферта за Кордоба и Краев за около 5 милиона лева и пречката за концесията е дълга към НАП, който е към 10 милиона, значи са направили тотална глупост да не ги продадат. Но вероятно има съвсем друга игра и ни се хвърля само прах в очите и вече става ясно, че яко лъжат. За какво точно не е съвсем ясно, но предвид думите и действията, са се увъртели в лъжи.
Сега очаквам след поредния равен или загуба Стоилов да си хвърли оставката, защото вече няма перспектива за богат собственик и добра заплата. Ако не го направи до месец, значи и той намазва нещо от схемите на Сирака или е в друга схема. Иначе не виждам смисъл да стои повече в тоя отбор. Провали се с гръм и трясък, само мрънка и търси оправдания, а вече и пари няма да има, та от цялата работа е само назад.
Виж при Сираков нещата са съвсем други. Той е подставено и зависимо лице (гъз) което стои и чака указания. Напълно изчерпана от съдържание личност с имидж клонящ към нулата, няма място в клуба, но за съжаление от нас зависи само колко пари ще дадем. Нищо друго.

Не плюй Мъри, той е единствената чиста личност в клуба, поне от тези, за които знаем. Ако не беше той, ни фенска еуфория щеше да има, нито пък изобшо щяхме да сме сред живите и щеше да има вечно дерби в небитието. Дано не му писне и да си тръгне, че тогава вече гаранция хлопваме кепенците!

Мъри има 2 проблема - тъпото налагане на юнУшки на вратата (и двамата мега неможачи, ама айде единият поне е млад) и нежеланието му да се тренират дузпи. За всичко друго е футболен магьосник!

Айде по-полека с боК Мъри. Да беше 1-2 загуби с мед да го намажеш. Ама той се усра. Ти си го уважавай за това което направи, и аз го уважавам,че дойде без нищо и направи от нищо нещо, но после направи от нещо нищо.
Не искам да влизам в детайли за тъпите и упорити грешки които повтаря, само към това което си написал ще добавя Роналдо.
Но когато греши не мисля изобщо да го жаля

Добре, посочи един свестен треньор, който би дошъл в момента. Кой според теб ще приеме да работи в такава обстановка?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 фев 2023 17:06

alexdb написа:
peliforewer написа:От това което прочетох, сделката е провалена заради Магнитски, но по съобщението от Шолак препъникамъкът се явява задълженията към НАП и това, че за да си вземеш базите на концесия трябва да нямаш задължения към държавата.Явно ЮГ нямат намерение да плащат тези пари. Последните думи са многозначителни, споменава феновете и благодари на държавните институции които са им помогнали и нито ред за синьото ръководство.

Не мисля, че препъни камъка се задълженията към НАП. А и едва ли има връзка с взимане на базите. То ако беше така Полуръста нямаше да може да припари до Грухкочин и Панчерево, защото там дълговете са още по-големи. Причината е някъде другаде. Вероятно в някакви неуредени вземания на Чепи и неговото нежелание да ги прежали.

На Черепа не можеш да платиш, дори и да искаш - магнитски пречи. От друга страна самият Череп и да иска, не може да опрости дълговете на Левски, щото компаниите му са запорирани от държавата и не се управляват от него- и това го знае всяко хлапе, не е новина. Единственият вариант е да провизираш тези дългове и някога си, когато нещата между Черепа и държавата стигнат до някакъв финал, тип фалита на КТБ и ботевЪ. Всичко друго е пунта мара. И това също се знае и не е някаква тайна
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 фев 2023 17:09

alexdb написа:
tmanolov написа:
groti написа:В момента Стоилов колкото и грешки да направи е единственият, който ни държи над водата.

Факт, затова се учудвам, че някои като ввесел са с критики към него. Без Мъри сме чао за нула време - това е жестоката истина. И да, дори Роналдо да е грешка, имаш примерно Кордоба, дето от 100 000 става 2 милиона евро. Само това да е, е повече от достатъчно, особено сравнено с тези преди него. Аз лично, след като бях спрял всякакви дарения от приемането на едни нечистоплътни корпулентни пари, започнах пак с даренията и покупките на всякакви неща (някои с отвратително качество) само и единствено заради Мъри. И такива като мен са много. Дано издържи на цялата простотия и не си тръгне!

Каква е ползата от това агонията да продължи още известно време и да сме чао веднага?
И стига си тия фантазии за Кордоба, че някой давал 2 млн. евро за него. Ако беше така щяха да го продадат. Имаме достатъчно централни, че да се борим за седмото място и без него.
Иначе към момента не мисля, че най-големия проблем ни е Мъри. По-нагоре са проблемите и там някои хора трябва да се махнат.

Дейба, като речете така фантазии - Мъри го каза директно. сега и на Мъри ли няма да вярваме? Смисълът на агонията е да се пробваш да оцелееш. Иначе смисъл няма, ако само ще си губиш времето. Понеже някои хора обичат клишетата - какъв е бил шанса на омарите в аквариума, предвидени за вечеря на гостите на Титаник? Шанс има, ако има кой да го грабне и да се възползва от него. С Насо г.з. и неговите зависимости няма да стане - и това е ясно от самото начало!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 фев 2023 17:15

Aronaks написа:Добре, посочи един свестен треньор, който би дошъл в момента. Кой според теб ще приеме да работи в такава обстановка?

Пак казвам, Мъри никой няма да го гони, сам ще си тръгне. А иначе треньори, които биха се справили по-добре, колкото искаш. Факт че направи безпрецедентна серия без победи показва, че много преди него са се справили по-добре. Спомням си че на Дерменджиев не му дадоха общо 9 мача да се докаже, а Мъри е вече година и половина, прави селекция, прави 2 подготовки и след тези резултати да твърдим, че е безалтернативен е меко казано късогледо и близко до фанатизъм.
Ако искаш конкретно име бих казал Стойчо Стоев, който при доста по лоши финансови условия и средняшки футболисти направи нелошо представяне и само малшанса му попречи да вземе и купата. Не знам що го смениха с оная сръбска пияница, но публиката го подкрепяше до край.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 фев 2023 17:20

alexdb написа:

Задълженията към Божков са задължения към държавата за 100-ен път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 13 фев 2023 17:32

Б*хти и феновете на Левски. Плюете Сираков, плюете Ивков, ПЛЮЕТЕ МЪРИ! Спрете се бе, несретници. С такива фенове не ни трябват припоци и всякаква друга сволоч, ще се самоликвидираме от злоба, конспирации и "една жена каза". Хващаме се за ръце и излизаме от кочината. Ако не, отиваме в окръжните групи и толкоз. Със или без Диксън и Шолак и всякакви подобни. Щом сме се оправили без тях досега, ще се оправим и за в бъдеще

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 13 фев 2023 17:55

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Б*хти и феновете на Левски. Плюете Сираков, плюете Ивков, ПЛЮЕТЕ МЪРИ! Спрете се бе, несретници. С такива фенове не ни трябват припоци и всякаква друга сволоч, ще се самоликвидираме от злоба, конспирации и "една жена каза". Хващаме се за ръце и излизаме от кочината. Ако не, отиваме в окръжните групи и толкоз. Със или без Диксън и Шолак и всякакви подобни. Щом сме се оправили без тях досега, ще се оправим и за в бъдеще

Ами Ивков и Сираков са си за плюене. На приказки добре го докарваш, ама до сега явно не сме се оправяли. Този клуб не е генерирал печалба от дълги, дълги години.Трупат се едни задължения и се оставят. Чака се да дойде чичко паричко и да потекат реките от пари. Аз не съм ок, да не се плати на държавата и да се фалира клуба и после като оранжевите, ни лук яли , ни лук мирисали. Просто в отбора няма хора, които да разбират от това, което трявбва да вършат.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 фев 2023 17:55

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Б*хти и феновете на Левски. Плюете Сираков, плюете Ивков, ПЛЮЕТЕ МЪРИ! Спрете се бе, несретници. С такива фенове не ни трябват припоци и всякаква друга сволоч, ще се самоликвидираме от злоба, конспирации и "една жена каза". Хващаме се за ръце и излизаме от кочината. Ако не, отиваме в окръжните групи и толкоз. Със или без Диксън и Шолак и всякакви подобни. Щом сме се оправили без тях досега, ще се оправим и за в бъдеще

Какво сме се оправили? Едва кретаме. Добре, че Палмите превеждат авансово заплатите на играчите. Спонсори няма никакви. Въобще със Сираков сме изпаднали в дълбока финансова криза. А, Мъри от ината и твърдоглавието си вкара отбора в игрова криза. Няма нужда да ги плюем, това са факти.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”