NOMER14 написа:metodito написа:NOMER 14, как ще коментираш ти селекцията? Разбира се, че предварително не може да се говори. Мен ме смущава подписването на тригодишни договори, слуховете за Мислович и Джемили (за последния не толкова) и това, че при селектирането май се търси количество, а не качество. От друга страна няма да играем в Европа, така че все тая. Ако не стават, на зима още седем и така.
Голяяяяма като количество селекция. Да се надяваме на Закона, че количеството ще доведе до качество. Последната година се реализираха добри изходни трансфери, с което информирани, че сме спечелили най-важния мач. Казвам го деликатно, за да не засегна някоя крехка душа. Явно това довлича вече повече футболисти с наша и тяхна надежда за изходен бъдещ трансфер. Ще видим ли дари решихме вратарския пост. Май с вентаралните нападатели поне като варианти го решихме.
Трябва ни футболист, който да умее през два-три мача да вкарва от пряк свободни удари.
За ошашавенето ми от липсата на словачето и Джемили в последната контрола вече писах.
Мето, преди дни тук ти описа мафиотската ситуация в страната. И се сещам за багажниците. Ако още в първия мач някой пак даде измислена дузпа срещу нас на Герена, цялата писаница около трансферите отпада.
Иначе букитата ни дават твърдо 4-то място.
И аз там ни слагам някъде. Трето или четвърто. За мача с НАП много странно изказване от страна на Наско. Знаем, че две сигурни неща има в живота: смъртта и данъците. Репликата му ми прозвуча все едно вече няма да плащаме данъци. Аз първо призовавах ората тук, които се изказват песимистично, да имат търпение. След това си спомних миналото лято общо-взето същото настроение. Не може да не ти прави впечатление, че няма футболист от читав отбор. Нали, няма значение лигата - първа или втора, а дали се е борил за нещо. И някои от тях и не са били титуляри в последните сезони. За привличането на голямо грозно негро мрънкам отдавна, и заради това съм обнадежден за Сангаре.