Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот metodito » 09 юли 2024 23:25

NOMER14 написа:
metodito написа:NOMER 14, как ще коментираш ти селекцията? Разбира се, че предварително не може да се говори. Мен ме смущава подписването на тригодишни договори, слуховете за Мислович и Джемили (за последния не толкова) и това, че при селектирането май се търси количество, а не качество. От друга страна няма да играем в Европа, така че все тая. Ако не стават, на зима още седем и така.

Голяяяяма като количество селекция. Да се надяваме на Закона, че количеството ще доведе до качество. Последната година се реализираха добри изходни трансфери, с което информирани, че сме спечелили най-важния мач. Казвам го деликатно, за да не засегна някоя крехка душа. Явно това довлича вече повече футболисти с наша и тяхна надежда за изходен бъдещ трансфер. Ще видим ли дари решихме вратарския пост. Май с вентаралните нападатели поне като варианти го решихме.
Трябва ни футболист, който да умее през два-три мача да вкарва от пряк свободни удари.
За ошашавенето ми от липсата на словачето и Джемили в последната контрола вече писах.
Мето, преди дни тук ти описа мафиотската ситуация в страната. И се сещам за багажниците. Ако още в първия мач някой пак даде измислена дузпа срещу нас на Герена, цялата писаница около трансферите отпада.
Иначе букитата ни дават твърдо 4-то място.

И аз там ни слагам някъде. Трето или четвърто. За мача с НАП много странно изказване от страна на Наско. Знаем, че две сигурни неща има в живота: смъртта и данъците. Репликата му ми прозвуча все едно вече няма да плащаме данъци. Аз първо призовавах ората тук, които се изказват песимистично, да имат търпение. След това си спомних миналото лято общо-взето същото настроение. Не може да не ти прави впечатление, че няма футболист от читав отбор. Нали, няма значение лигата - първа или втора, а дали се е борил за нещо. И някои от тях и не са били титуляри в последните сезони. За привличането на голямо грозно негро мрънкам отдавна, и заради това съм обнадежден за Сангаре.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2024 23:27

scooool написа:
metodito написа:NOMER 14, как ще коментираш ти селекцията? Разбира се, че предварително не може да се говори. Мен ме смущава подписването на тригодишни договори, слуховете за Мислович и Джемили (за последния не толкова) и това, че при селектирането май се търси количество, а не качество. От друга страна няма да играем в Европа, така че все тая. Ако не стават, на зима още седем и така.

Не съм 14- та, но бърз разбор от мен. Взехме по един бек, там общо бяха един и половина, реално имахме само Рики за нападател, там вече има две канари, който на затварящите се отбори в Бг-ТО изглежда логично. Имаме Марин и бразилците да атакуват от втора позиция. След целия рев за вратар взехме и такъв... Може би са играчи с характер и потенциал за развитие, самия факт, ще бившите им отбори са отказали пари и са настоявали за процент говори, че виждат нещо в тях. Според мен биха взели още един централен защитник и един халф. Мислович и Джамилито явно не са от типа полузащитник който търсим, честно казано Чандъра е по-подходящ за тази схема на игра. Общо взето, изглежда ще има много по-голяма конкуренция и остава да видим, дали няма и да тръгне играта, имаме идеална програма и ако направим няколко победи, то целия отбор си вярва и вдига нивото.

Дано. Иначе Чандъров не мога да го сравня нито с Мислович, нито с Джими.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 юли 2024 00:33

Мажоритаря тия 3 годишни договори за нищо ги няма :roll: :roll: :roll:
Тъп , тъп , колко да е тъп ........Стиви Уондър видя , че процента му на успешни трансфери е около 25%.
Но когато харчиш чужди пари е лесно да си ларж , като напукаш клуба със задължения - феновете да се оправят.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 10 юли 2024 06:56

Според мен Джемили и Мислович са единствените, които може да направят разликата, в положителен смисъл, с останалите отбори. На Джемили, това което трябва е да му се набие в главата, че на терена освен него са още 10 човека от един отбор и топката се движи по-бързо от играча. Ако успее да схване тези две елементарни истини ще бъде съвсем друг футболист. Докато за Мислович нещата стоят в психологически план - той е съвсем научен футболист, но за негово съжаление играе с куци коне, вижда играта, но тези около него не, освен това му трябва още време за адаптация и ако това му се даде със сигурност от него ще излезе новия Прохазка, че дори и повече. Дали обаче Генчев разбира това е съвсем друг въпрос.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юли 2024 09:56

Чистите пари от трансфери са към 7млн.евро
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юли 2024 10:00

scooool написа:
scooool написа:
TristaNNN написа:
scooool написа:. .. Може би са играчи с характер и потенциал за развитие, самия факт, ще бившите им отбори са отказали пари и са настоявали за процент говори, че виждат нещо в тях... .

:)) Къде бих могъл официално да се запозная с тази информация? Предварително благодаря.

Поставянето под въпрос на всяко действие на ръководството, е малко прекалено.
Нямам идея каква е тази сляпа вярност към хора с който се свързва източването на магазина и реално не са се занимавали с футбол и намеренията им са леко съмнителни, а изказа- тежко политически!!!!
Пише го в Дспорт, като са цитирали обръщение на клубовете.
Виж за Левски новините.

Вие, палмолюбчетата, определено трябва да смените тактиката по форуми и ФБ. ;) Да мажеш глупостите на ръководството, да лъжеш най-откровено, пренасочвайки "огъня" към ония лошите вече не работи като подход. ;)
Това е статията: https://dsport.bg/bivshite-klubove-na-p ... nt=section
Къде тук пише това, което съм удебелил в коментара си, че бившите им клубове са отказали пари? Дори напротив - за Мустафата сме платили сума.
Лъжец!
Последна промяна от TristaNNN на 10 юли 2024 10:04, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юли 2024 10:04

ikar написа:Последните няколко години никой от нас не знаеше кой прави и е отговорен за селекцията. Сега в първото свое интервю Генчев каза три много съществени неща.
1- Аз съм единственият който ще отговаря за входящите трансфери.
2- Няма да гоним количество, а качество.
3- Няма да бързаме с привличането за да не повтаряме стари грешки.
.....

Не че нещо, ама тия 3 приказки ги повтарят 98% от треньорите у нас. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 юли 2024 10:04

Според Сираков ще сме в топ 3 в края на сезона! Да видим... Аз лично съм се подготвил за 4-5 място предвид потенциала на отбора и особено на ръководството. Дано все пак Генчев се окаже някакъв футболен гений и успее да ни изненада. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юли 2024 10:09

Като гледах мачовете с морето и Кърджали нямаше никаква игра,трето място ще трудно.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 10 юли 2024 10:10

Само оплакване за Мислович и Джемили, ама нищо официЯлно няма...или аз съм изтървал нещо!?!
От месеци се реве за хора на определени позиции-сега се визмат и се започва рев защо пък са взети ТОЧНО тези!
Хайде да изчакаме да направят поне една тренировка с отбора и тогава да започнем да ги обявяваме за некадърници, ако може, разбира се.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”