Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот vvessel » 12 юни 2019 19:38

1914.1902 написа:Нали имаме Илия Димитров .

Илия в малкото му минути в Септември беше потресаващо зле. Не че съм му гледал всичко, но това което видях не ме обнадежди, че ще имаме нападател. Но като няма кой, него ще пускаме явно. Щом е по-добър от Божинов ...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 юни 2019 19:41

specter написа:
Вълчан написа:Всичко закъснява необратимо.Няма как да се сработят и рано отпадане от турнира е все по реалистично.Колкото и да приказват че са много внимателни при трансферите това си е глупост тотална.Просто нямат пари и всички им отказват.Дори и тези от Септември се дърпат....

Копирам си мнението от другата тема, че ме мързи пак да пиша същите неща.

Голямо чоплене по тая селекция. За мен всичко, което се случи оттук-нататък ще е истински бонус. Разкарахме бих казал на 100% плявата от клуба. Една ОГРОМНА плява, която дори не мога да си представя колко пари е изсмуквала от клуба за заплати. Преподписахме с Ники Михайлов, което е супер. До лагера в Австрия е ОК да идват нови попълнения. Аз поне за закъснения бих говорил след това. В момента на тоя лагер единственото, което се прави е да търчат до безпаметност и нищо повече. Ако приемем, че бъдещите нови попълнения не са някакви бастуни, които не са играли от 2 години футбол, да се присъединят директно за основната част от подготовката е добре. За повече от това пари нямаме в момента. За сработване е ясно, че няма как да се говори, та дори и да бяха дошли в понеделник. За сработване е нужно мнооого повече време от 1 месец подготовка с отбор. Ама МНОГО повече.

Добре, обаче се предполага, че ще вземете или свободни агенти или дълбоки резерви. При това положение, ако състезателите не са на линия в кондиционната част от подготовката, ще играят до 60-тата минута и ще сдадат багажа. Освен това, се очаква да играете в ЛЕ и ако минете първия - в един къс период от време, ще трябва да играете събота/четвъртък. Как го виждаш това без физическа подготовка ?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 юни 2019 19:44

k_oleto написа:
specter написа:
Вълчан написа:Всичко закъснява необратимо.Няма как да се сработят и рано отпадане от турнира е все по реалистично.Колкото и да приказват че са много внимателни при трансферите това си е глупост тотална.Просто нямат пари и всички им отказват.Дори и тези от Септември се дърпат....

Голямо чоплене по тая селекция. За мен всичко, което се случи оттук-нататък ще е истински бонус. Разкарахме бих казал на 100% плявата от клуба. Една ОГРОМНА плява, която дори не мога да си представя колко пари е изсмуквала от клуба за заплати. Преподписахме с Ники Михайлов, което е супер. До лагера в Австрия е ОК да идват нови попълнения. Аз поне за закъснения бих говорил след това. В момента на тоя лагер единственото, което се прави е да търчат до безпаметност и нищо повече. Ако приемем, че бъдещите нови попълнения не са някакви бастуни, които не са играли от 2 години футбол, да се присъединят директно за основната част от подготовката е добре. За повече от това пари нямаме в момента. За сработване е ясно, че няма как да се говори, та дори и да бяха дошли в понеделник. За сработване е нужно мнооого повече време от 1 месец подготовка с отбор. Ама МНОГО повече.

Добре, обаче се предполага, че ще вземете или свободни агенти или дълбоки резерви. При това положение, ако състезателите не са на линия в кондиционната част от подготовката, ще играят до 60-тата минута и ще сдадат багажа. Освен това, се очаква да играете в ЛЕ и ако минете първия - в един къс период от време, ще трябва да играете събота/четвъртък. Как го виждаш това без физическа подготовка ?

Аз не случайно съм го написал това:
Ако приемем, че бъдещите нови попълнения не са някакви бастуни, които не са играли от 2 години футбол, да се присъединят директно за основната част от подготовката е добре.

Говоря в хипотетичната ситуация, в която взимаме футболисти, които са играли редовно/сравнително редовно до скоро. Освен това, Хубчев също спомена нещо от този сорт на пресконференцията - че някои още играели ли какво беше, не съм много сигурен. Ако са дълбоки резерви или свободни агенти от 6-7 месеца е ясно, че ще ударим греда по отношение на физическата им подготовка.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 юни 2019 19:49

specter написа:
k_oleto написа:
specter написа:

Аз не случайно съм го написал това:
Ако приемем, че бъдещите нови попълнения не са някакви бастуни, които не са играли от 2 години футбол, да се присъединят директно за основната част от подготовката е добре.

Говоря в хипотетичната ситуация, в която взимаме футболисти, които са играли редовно/сравнително редовно до скоро. Освен това, Хубчев също спомена нещо от този сорт на пресконференцията - че някои още играели ли какво беше, не съм много сигурен. Ако са дълбоки резерви или свободни агенти от 6-7 месеца е ясно, че ще ударим греда по отношение на физическата им подготовка.

Еми вие си знаете финансите, обаче за такива играчи, ще трябва КЕШ. Ако на Божков му се вадиха пари - до сега да сте поне с 50% завършена селекция. За мен е показателно, че един Краев отказа. На 21г. е - това му беше опцията да направи сезон/два силни и пак да излезе в чужбина

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 юни 2019 20:16

mikata написа:
Dust написа:Какво му е на Костов?

На реванша с Вадуц го изгониха

И от къф зор изгониха Божинката тогава? Абе изобщо хаоса ни е пълен. Ще преквалифицират някой във фалшива деветка. Всъщност Станислав Иванов игра в някои и друг мач като такъв и между другото не се справи зле.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 юни 2019 20:19

т.е ще сте без Костов за ЕКТ и два мача без публика ?
уха....Успех

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 юни 2019 20:26

То в случая, каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 юни 2019 20:35

vvessel написа:
1914.1902 написа:Нали имаме Илия Димитров .

Илия в малкото му минути в Септември беше потресаващо зле. Не че съм му гледал всичко, но това което видях не ме обнадежди, че ще имаме нападател. Но като няма кой, него ще пускаме явно. Щом е по-добър от Божинов ...[

какъв Илия Димитров бре хора,той в Септември беше резерва вие за Левски го спрягате.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот zlatan » 12 юни 2019 20:37

Avanti_Ragazzi написа:Без качествени играчи сме чаоооо от всякъде. До първи кръг в Европа, 1/4 за купата и борба за трето място и бараж макс. А това е несериозно и не е рев. А Хубчев с тия деца и дървета още август, септември ще си търси нова работа. Трябват ни минимум 5, 6 а на практика 7,8 ама зверски качествени играчи с главно Ч. Другото са врели, некипели. Иначе сезона ще е копие на последните 10 и нищо повече. С децата и български играчи никога няма да стане. Трябват класни играчи отвън и то взети с пари, много пари. Другото е приказки за наивници!

напълно подкрепям само дето може да намалим бройката до 4-5.
Крило-дясно, ляво централен нападател,плеймейкър,ляв бек,останалото ще го закърпим.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот k_oleto » 12 юни 2019 20:45

zlatan написа:
Avanti_Ragazzi написа:Без качествени играчи сме чаоооо от всякъде. До първи кръг в Европа, 1/4 за купата и борба за трето място и бараж макс. А това е несериозно и не е рев. А Хубчев с тия деца и дървета още август, септември ще си търси нова работа. Трябват ни минимум 5, 6 а на практика 7,8 ама зверски качествени играчи с главно Ч. Другото са врели, некипели. Иначе сезона ще е копие на последните 10 и нищо повече. С децата и български играчи никога няма да стане. Трябват класни играчи отвън и то взети с пари, много пари. Другото е приказки за наивници!

напълно подкрепям само дето може да намалим бройката до 4-5.
Крило-дясно, ляво централен нападател,плеймейкър,ляв бек,останалото ще го закърпим.

Е, как ще ги вземете тези 4-5 човека като нямате Спортен директор и скаунтско звено ? Напрактика Хубси изпълнява и тези длъжности, не случайно човека каза, че по цял ден гледа ТВ и утубе - клипчета

Върни се в “Левски”