/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот koisa » 02 апр 2018 22:26

rane написа:Покажи очевадните грешки на тогавашните футболисти и ще се сългася с теб! Аз на първо време ще ти помогна с 2 - тази на Пиргов срещу Хайдук там, и тази на Митрев срещу Верея в баража миналата година. Дай да видим сега подобни грешки довели до загуба на толкова много точки?

Без грешки не се допускат голове... Дали са очевадни, случайни или предизвикани, все са си грешки. Следвайки твоята логика не бива да обвиняваме никога треньорите, а само играчите. С тази цел са измислени всекидневните тренировки и зимните/летните подготовки - да се чистят грешките. Вместо да ми вадиш удобно скалъпени статистики, по-добре се замисли над тази, че имаме само ДВЕ случайни победи срещу отборите в топ 6 за цели 8+ месеца. А именно без тези фрапантни грешки на Пламен Димов и съдията срещу Верея все още щяхме да сме капо.
Последна промяна от koisa на 02 апр 2018 22:26, променено общо 1 път.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 апр 2018 22:26

Captain Stottlemeyer написа:
Sstefanov написа:...Нито 1 от точките ти , не е релеватна в това състояние на Левски. Какво значи не винаги може да се печели ? Ти сляп ли си, значи трябва да се страхуваме от Берое вече, така ли, след като сме имали 7 загуби от тях в последните мачове. Кажи ми един мач, КОЙТО Роси е спечелил, благодарение на него загубихме десетки точки.
А оня за интернет фенове, ти пък какъв си да даваш определение на хора ходили близо 20-30 години по мачове. Какво значи важни и не важни мачове? ВСЕКИ един мач е важен, с победи и добра игра се трупа самочувствие, което и роско и футбалерите го нямат.
За 7 месеца ЛЕВСКИ не е мръднал дори с една крачка напред. По скоро сме дръпнали с 10 назад.

Ами "Левски" е в това състояние повече от 7 (седем) години! Забрави ли, че преди 3 години (2015) "Левски" завърши първенството извън шестицата!? Знаеш ли кога друг път "Левски" се е класирал на 7. място (най-слабото му класиране за първенство)!? :roll: Само веднъж за цялата си история, през 1938 година, преди 80 (осемдесет) години! Може ли някой за седем месеца да изгребе ла**та, трупани от ръководството на клуба (барабар с някои пишман треньори) за тези седем години!? Не Роси, ами треньорски консилиум, съставен от Моуриньо, Хайнкес, Гуардиола, Клоп и който друг се сетиш, няма да може да го направи!
Иначе всеки има право на мнение. Уважавам твоето, макар да не съм съгласен и с една дума от него... 8-)
П.П. Не казвам, че трябва да се страхуваме от "Берое", но трябва да подхождаме с нужното уважение към всеки съперник. Времената, когато гостуващите на Герена отбори пълнеха гащите още в автобуса, са вече история. Сега реалностите (уви) са малко по-други... 8-)

Следващата есен след 7-мото място, Стоев водеше класирането с титуляри Дидо Иванов, Боби Цонев, 18 годишния Краев, Белаид, полутитуляр Мики Орачев, без централен нападател, където се редиха Ил. Димитров, Мяхмудов, Курдов и Диаби и с един Живко Миланов. 3/4 от горните играчи са брутално плюти и в момента. На един треньор му трябват точно 2 седмици да стегне един отбор и точно 1 месец подготовка да заиграе както иска. С оглед на това смятам, че Левски в момента играе точно както иска Роси...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 22:32

koisa написа:
rane написа:Покажи очевадните грешки на тогавашните футболисти и ще се сългася с теб! Аз на първо време ще ти помогна с 2 - тази на Пиргов срещу Хайдук там, и тази на Митрев срещу Верея в баража миналата година. Дай да видим сега подобни грешки довели до загуба на толкова много точки?

Без грешки не се допускат голове... Дали са очевадни, случайни или предизвикани, все са си грешки. Следвайки твоята логика не бива да обвиняваме никога треньорите, а само играчите. С тази цел са измислени всекидневните тренировки и зимните/летните подготовки - да се чистят грешките. Вместо да ми вадиш удобно скалъпени статистики, по-добре се замисли над тази, че имаме само ДВЕ случайни победи срещу отборите в топ 6 за цели 8+ месеца. А именно без тези фрапантни грешки на Пламен Димов и съдията срещу Верея все още щяхме да сме капо.
Значи, като опре до това да се изкарат факти, веднага започвате с плямпането и празните приказки! Давай с факти бе, човек! Нали Топчо, Митов и ко също е можело да се оневинят, заради такива грешки!? Ами дай да ги видим.Посочи с примери, а не само тра-ла-ла-ла-ла-ла!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2018 22:33

WPWW написа:Хората, които се концентрират върху Митрев и хвърлят на него вината, са абсолютни псевдолевскари и лаици!

Митрев не е виновен с нищо, той си е некадърник, но като го пускат, ще играе, разбира се.

Виновен за това, че Левски няма свестен вратар е само и единствено ....... старши-треньорът на клуба. Трябваше отдавна да е намерил читав "гоулкийпър", а не да държи тези несретници и после да вика "ама аз какво съм виновен ?!" ...... ми, виновен си, ти правиш състав, селекция ..... не ги прави леля ми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 02 апр 2018 22:38

Ако Митрев е некадърник, то Прохазка е куц кон с капаци.Значи тука има едно чуждопоклонничество май.Не може да викаш името на играч, който пропуска дузпа и не играе нищо от години, а да обвиняваш един вратар за 2-3 грешки през последните 10 мача, при положение, че отбора му играе 80% защитно и постоянно бива подлаган на изпитания.

Това, че е научил български и е симпатичен човек, не променя факта, че като футболист си е пълен дървар.
[center]Levski & Lazio[/center]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 22:44

drvasko98 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Sstefanov написа:...Нито 1 от точките ти , не е релеватна в това състояние на Левски. Какво значи не винаги може да се печели ? Ти сляп ли си, значи трябва да се страхуваме от Берое вече, така ли, след като сме имали 7 загуби от тях в последните мачове. Кажи ми един мач, КОЙТО Роси е спечелил, благодарение на него загубихме десетки точки.
А оня за интернет фенове, ти пък какъв си да даваш определение на хора ходили близо 20-30 години по мачове. Какво значи важни и не важни мачове? ВСЕКИ един мач е важен, с победи и добра игра се трупа самочувствие, което и роско и футбалерите го нямат.
За 7 месеца ЛЕВСКИ не е мръднал дори с една крачка напред. По скоро сме дръпнали с 10 назад.

Ами "Левски" е в това състояние повече от 7 (седем) години! Забрави ли, че преди 3 години (2015) "Левски" завърши първенството извън шестицата!? Знаеш ли кога друг път "Левски" се е класирал на 7. място (най-слабото му класиране за първенство)!? :roll: Само веднъж за цялата си история, през 1938 година, преди 80 (осемдесет) години! Може ли някой за седем месеца да изгребе ла**та, трупани от ръководството на клуба (барабар с някои пишман треньори) за тези седем години!? Не Роси, ами треньорски консилиум, съставен от Моуриньо, Хайнкес, Гуардиола, Клоп и който друг се сетиш, няма да може да го направи!
Иначе всеки има право на мнение. Уважавам твоето, макар да не съм съгласен и с една дума от него... 8-)
П.П. Не казвам, че трябва да се страхуваме от "Берое", но трябва да подхождаме с нужното уважение към всеки съперник. Времената, когато гостуващите на Герена отбори пълнеха гащите още в автобуса, са вече история. Сега реалностите (уви) са малко по-други... 8-)

Следващата есен след 7-мото място, Стоев водеше класирането с титуляри Дидо Иванов, Боби Цонев, 18 годишния Краев, Белаид, полутитуляр Мики Орачев, без централен нападател, където се редиха Ил. Димитров, Мяхмудов, Курдов и Диаби и с един Живко Миланов. 3/4 от горните играчи са брутално плюти и в момента. На един треньор му трябват точно 2 седмици да стегне един отбор и точно 1 месец подготовка да заиграе както иска. С оглед на това смятам, че Левски в момента играе точно както иска Роси...

Васко, може ли да изкараш статистиката от конкретния сезон и крайното класиране при Стоев с юношките ни? Дай също така да видим и отборите, срещу които играехме тогава! Имам едни такива спомени, че играехме предимно с отбори от сегашната класа на Витоша и Пирин, съвсем образно написано!!
Може ли и тази на Мъри от 2007/2008, когато отбора играеше, както той иска? Да не те връщам назад в годините засега, когато доста треньори са се задържали повечко време.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 апр 2018 22:45

Балкански Орел написа:Ако Митрев е некадърник, то Прохазка е куц кон с капаци.Значи тука има едно чуждопоклонничество май.Не може да викаш името на играч, който пропуска дузпа и не играе нищо от години, а да обвиняваш един вратар за 2-3 грешки през последните 10 мача, при положение, че отбора му играе 80% защитно и постоянно бива подлаган на изпитания.

Това, че е научил български и е симпатичен човек, не променя факта, че като футболист си е пълен дървар.

На какви изпитания е подлаган Митрев бе?Ти го изкара,че заради него сме имали сухи мрежи?Тоя Тиаго го направи смешен за 4 минути и мача отиде на кино,Бандаловски му вкара в последната секунда и трябваше да треперим,не хвана нито една дузпа в мача с Верея,вчера се осра тотално,колко пъти трябва да треперим като има фал или корнер,защото той или ще излезе и няма оцели топката или стои на вратата и му я мушкат!!?!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 апр 2018 22:46

Сега гледам "Гол" и ми направи впечатление чорбарите как скочиха на Роси. И тук във форума е така. Доста припознавачи се изредиха да плюят по него. Вместо да се радват, че такъв слаб и неграмотен треньор, това италианско менте води вечния враг и го закопава, те искат да го сменяме.
Ако Литекс имаха калпав треньор щях да съм много доволен и да се смея отстрани, а те налазили нашия форум и де ли ни убеждават, че тоя жабар трябва веднага да го изгоним.
Нещо лампичка не светва ли :idea:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 22:54

Балкански Орел написа:Ако Митрев е некадърник, то Прохазка е куц кон с капаци.Значи тука има едно чуждопоклонничество май.Не може да викаш името на играч, който пропуска дузпа и не играе нищо от години, а да обвиняваш един вратар за 2-3 грешки през последните 10 мача, при положение, че отбора му играе 80% защитно и постоянно бива подлаган на изпитания.

Да му вадя ли головете на този "куц кон с капаци", както ти го наричаш? Това за начало, за да се види, дали е куц кон с капаци!?

А Митрев да не му забрави издънките през всичките тези години, когато е бил на вратата ни? С АИК помниш ли го? А с покойниците на "Г. Аспарухов" при 1:3? А с Верея миналата година? И още други "блестящи" негови намеси мога да ти извадя. Това, освен, че ни е един от най-некадърните вратари за последните 10-на години(само "звезди" от сорта на Киш са били по-некадърни от него), но е и един от най-статичните. Сравни го с Иванков да речем, който правеше грешки, като по-млад, но после почти всяка топка във въздуха обираше! А Митрев си е така от ден 1-ви, та и досега - грешки, несигурност, статичност, слаба психика.....

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 22:58

vvessel написа:Сега гледам "Гол" и ми направи впечатление чорбарите как скочиха на Роси. И тук във форума е така. Доста припознавачи се изредиха да плюят по него. Вместо да се радват, че такъв слаб и неграмотен треньор, това италианско менте води вечния враг и го закопава, те искат да го сменяме.
Ако Литекс имаха калпав треньор щях да съм много доволен и да се смея отстрани, а те налазили нашия форум и де ли ни убеждават, че тоя жабар трябва веднага да го изгоним.
Нещо лампичка не светва ли :idea:
:!: :!: :!:

Върни се в “Левски”