helic написа:хайде стига с тия плювни по визитката на треньора, че аман.
И Петев, та Петев. Не виждам пък аз какво толкова му харесвате на Петев. Два пъти шампион в българското първенство, и то и двато пъти последния кръг. В Евротурнирите - нищо, смешни резултати. Кипърското първенство не е чаааак толкова по-силно от нашето, и там изтърва титлата. Попитайте някои от футболистите на Лудогорец по негово време за мнението им за Петев като треньор и тогава говорете за треньорския му гений. Не одобрявам събличането му, ама чак пък да го прехваляваме толкоз.....
За сегашното положение на отбора ни испанеца изглежда по-скоро като подходящ треньор. Разберете, не ни трябва тактически гений, а по-скоро някой дето да знае как да нареди отбора и да има някакъв хабер от подготовка на отбора, от тренировки, методика, работа с футболистите и т.н. И да е добър мотиватор, макар че е ясно, че в този момент по-големия мотиватор в съблекалнята ще е Гонзо. С тази селекция, където явно няма изпъкващи индивидуалности, които да носят отбора на гърба си, ни трябва треньор, дето да е виждал голям футбол малко по-отблизо отколкото Сухия, Жадното, пък дори и Петев, и същевременно да е водил разнебитени команди, каквато е определено нашата в момента.
С оглед реалностите в първенството ни в момента, всяко място по-нагоре от третото ще е сериозено успех, ако е гарнирано и с добра игра и себераздаване.
И един въпрос по селекцията - оня тупан Цецо Генков последно ще остава ли или ще се оттървем от неговото присъствие.
Като казах Петев, това си е лично мнение, както и онова по-горе. Базирано на някакви факти от визитката му, аз си изграждам мнение, което е много първично и толкова. Това е просто първо четене. Даже нямаше и да споря, обаче blue avelanche се държи сякаш той е най-умния и всички трябва да го боготворим за това. Също така ми пише провокативно и адски много дразни, при условие, вероятно е минал тийн годините отдавна. Нищо не пречи да имаме различни мнения и да си ги уважаваме. Плюс това няма плюене, драги мои съфорумци, има обяснения и обяснения и тълкувания и мисли. Нищо против човека нямам, нито го псувам, нито го плюя, че даже съм казвал, че ми се ще да успее в Левски, въпреки че тогава avalanche вероятно ще пожелае и паметник да му издигнем.
Спирам по темата с теньора. Добър ли е, лош ли е, той ще е за определено време, дано има нужното спокойствие и нерви да се справи с наистина плюещите го!