Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот blue atak » 09 юни 2014 22:53

Вълчан написа:Гонзо каза 4-5 нови.Ами те вече 3мата безплатни ги знаем...Явно наистина няма никакви пари за селекция.Ако наистина е толкова зле положението как са го навили испанеца не ми стига умът.Говорим за отбор от А група все пак със някакви цели като участие в Европа догодина....

Кои са тези кажи стана ми интересно колега.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2014 23:05

konvoec написа:
Вълчан написа:Гонзо каза 4-5 нови.Ами те вече 3мата безплатни ги знаем...Явно наистина няма никакви пари за селекция.Ако наистина е толкова зле положението как са го навили испанеца не ми стига умът.Говорим за отбор от А група все пак със някакви цели като участие в Европа догодина....

Ще ти кажа как са го навили. Понеже е някакъв недоказан некадърник, тренирал слаби отбори, играл в още по-слаби и стоял без работа дълго време, се е съгласил на всичко, само и само да работи. От невероятната му визитка, където личат велики постижения, се вижда, че и у хАсково би отишъл. Не го виня, като няма какво друго да работи човекът....

Кажи ни кой от българските треньори,доказани спецове,тренирали великите отбори в А група,играли в мегаграндовете на А група и затрупани от предложения за работа от най-елитните отбори в Европа,ще помирише някога отбор от Сегунда Дивизион(избери си някой от всичките)???
Да не говорим за Атлетико М,че там работата ще стане за масови самоубийства!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 юни 2014 23:33

blue atak написа:

Кои са тези кажи стана ми интересно колега.

Ти от Марс ли падаш, че не знаеш, кои са новите в Левски до момента?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 10 юни 2014 07:08

blue avalanche написа:
konvoec написа:

Ще ти кажа как са го навили. Понеже е някакъв недоказан некадърник, тренирал слаби отбори, играл в още по-слаби и стоял без работа дълго време, се е съгласил на всичко, само и само да работи. От невероятната му визитка, където личат велики постижения, се вижда, че и у хАсково би отишъл. Не го виня, като няма какво друго да работи човекът....

Кажи ни кой от българските треньори,доказани спецове,тренирали великите отбори в А група,играли в мегаграндовете на А група и затрупани от предложения за работа от най-елитните отбори в Европа,ще помирише някога отбор от Сегунда Дивизион(избери си някой от всичките)???

Много е различно. Дори да има добри български треньори, никой няма да ги вземе или защото не знае за тях или просто защото са българи. И в отговора ми съм казал защо този се е навил толкова лесно, някъде да видя български треньори намесени? Значи само защото е водил от примера някакви отбори(неуспешно), аз трябва да се радвам много? Атлетико регистрира най-слабия си сезон и 10-то място при Мурсия. Не виждам за какво изобщо се намесваш, щото явно искаш да си отгоре, аз така мога да го разбера. Няма да ми промениш мнението, нито това, че ми говориш за български треньори, има нещо общо с Мурсия. Обсъждаме го него, остави настрана кокалчето, овчата главичка и всички други "спецове".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 юни 2014 08:11

Задачата на Мурсия е била да ги спаси, а не да ги прави шампиони.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2014 08:31

konvoec написа:
blue avalanche написа:
konvoec написа:

Много е различно. Дори да има добри български треньори, никой няма да ги вземе или защото не знае за тях или просто защото са българи. И в отговора ми съм казал защо този се е навил толкова лесно, някъде да видя български треньори намесени? Значи само защото е водил от примера някакви отбори(неуспешно), аз трябва да се радвам много? Атлетико регистрира най-слабия си сезон и 10-то място при Мурсия. Не виждам за какво изобщо се намесваш, щото явно искаш да си отгоре, аз така мога да го разбера. Няма да ми промениш мнението, нито това, че ми говориш за български треньори, има нещо общо с Мурсия. Обсъждаме го него, остави настрана кокалчето, овчата главичка и всички други "спецове".

А кой тогава трябваше да е треньор на Левски?Щом не е Мурсия и щом не е българин??? :oНякой,който е водил отбори от Примера УСПЕШНО???
И какво значи:"играл в още по-слаби"???Искаш някой,който е играл в Ювентус?Или Барса?Къде е играл Моуриньо?А Сколари?А Фергюсън?
Или просто плюем заради самото плюене?
ПП.Кога Мурсия става треньор на Атлетико,на кое място е отбора тогава и кой е виновен?Това само така-"храна за размисъл"...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 10 юни 2014 09:16

blue avalanche написа:
konvoec написа:
blue avalanche написа:
konvoec написа:

А кой тогава трябваше да е треньор на Левски?Щом не е Мурсия и щом не е българин??? :oНякой,който е водил отбори от Примера УСПЕШНО???
И какво значи:"играл в още по-слаби"???Искаш някой,който е играл в Ювентус?Или Барса?Къде е играл Моуриньо?А Сколари?А Фергюсън?
Или просто плюем заради самото плюене?
ПП.Кога Мурсия става треньор на Атлетико,на кое място е отбора тогава и кой е виновен?Това само така-"храна за размисъл"...

За играл, само го споменах, това не е важно като цяло, в крайна сметка няма да играе :mrgreen: И не ти казвам кой трябва да е треньор. Кой трябва нямам идея, на мен ми се искаше да е Петев, но да кажа, че трябва, глупаво е. За размисъл, не ми се размисля, само че ако беше направил нещо съществено в Атлетико, вероятно нямаше да го махат. Разбира се това важи и за всички останали отбори, в които е бил. Ето ти малко за размисъл. Защо според теб е махан за 10 години от сигурно 10 отбора, може да си свериш колко са? Защо, липса на шанс, търпение или???????? И защо е приел да ръководи отбор от България, който няма пари за селекция и като цяло за нищо, с порутен стадион, с 1000 човека фенове(за жалост по толкова ходим), без читави играчи, без да играе в Европа?????? ??? Може би заради великото ни име, пред което цяла Европа трепери????? Или просто го харесваме, защото не е българин, а е испанец(а те са повече хора от нас) ??????? ? ?????

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 10 юни 2014 09:47

хайде стига с тия плювни по визитката на треньора, че аман.
И Петев, та Петев. Не виждам пък аз какво толкова му харесвате на Петев. Два пъти шампион в българското първенство, и то и двато пъти последния кръг. В Евротурнирите - нищо, смешни резултати. Кипърското първенство не е чаааак толкова по-силно от нашето, и там изтърва титлата. Попитайте някои от футболистите на Лудогорец по негово време за мнението им за Петев като треньор и тогава говорете за треньорския му гений. Не одобрявам събличането му, ама чак пък да го прехваляваме толкоз.....
За сегашното положение на отбора ни испанеца изглежда по-скоро като подходящ треньор. Разберете, не ни трябва тактически гений, а по-скоро някой дето да знае как да нареди отбора и да има някакъв хабер от подготовка на отбора, от тренировки, методика, работа с футболистите и т.н. И да е добър мотиватор, макар че е ясно, че в този момент по-големия мотиватор в съблекалнята ще е Гонзо. С тази селекция, където явно няма изпъкващи индивидуалности, които да носят отбора на гърба си, ни трябва треньор, дето да е виждал голям футбол малко по-отблизо отколкото Сухия, Жадното, пък дори и Петев, и същевременно да е водил разнебитени команди, каквато е определено нашата в момента.
С оглед реалностите в първенството ни в момента, всяко място по-нагоре от третото ще е сериозено успех, ако е гарнирано и с добра игра и себераздаване.

И един въпрос по селекцията - оня тупан Цецо Генков последно ще остава ли или ще се оттървем от неговото присъствие.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 10 юни 2014 10:12

helic написа:хайде стига с тия плювни по визитката на треньора, че аман.
И Петев, та Петев. Не виждам пък аз какво толкова му харесвате на Петев. Два пъти шампион в българското първенство, и то и двато пъти последния кръг. В Евротурнирите - нищо, смешни резултати. Кипърското първенство не е чаааак толкова по-силно от нашето, и там изтърва титлата. Попитайте някои от футболистите на Лудогорец по негово време за мнението им за Петев като треньор и тогава говорете за треньорския му гений. Не одобрявам събличането му, ама чак пък да го прехваляваме толкоз.....
За сегашното положение на отбора ни испанеца изглежда по-скоро като подходящ треньор. Разберете, не ни трябва тактически гений, а по-скоро някой дето да знае как да нареди отбора и да има някакъв хабер от подготовка на отбора, от тренировки, методика, работа с футболистите и т.н. И да е добър мотиватор, макар че е ясно, че в този момент по-големия мотиватор в съблекалнята ще е Гонзо. С тази селекция, където явно няма изпъкващи индивидуалности, които да носят отбора на гърба си, ни трябва треньор, дето да е виждал голям футбол малко по-отблизо отколкото Сухия, Жадното, пък дори и Петев, и същевременно да е водил разнебитени команди, каквато е определено нашата в момента.
С оглед реалностите в първенството ни в момента, всяко място по-нагоре от третото ще е сериозено успех, ако е гарнирано и с добра игра и себераздаване.

И един въпрос по селекцията - оня тупан Цецо Генков последно ще остава ли или ще се оттървем от неговото присъствие.

Като казах Петев, това си е лично мнение, както и онова по-горе. Базирано на някакви факти от визитката му, аз си изграждам мнение, което е много първично и толкова. Това е просто първо четене. Даже нямаше и да споря, обаче blue avelanche се държи сякаш той е най-умния и всички трябва да го боготворим за това. Също така ми пише провокативно и адски много дразни, при условие, вероятно е минал тийн годините отдавна. Нищо не пречи да имаме различни мнения и да си ги уважаваме. Плюс това няма плюене, драги мои съфорумци, има обяснения и обяснения и тълкувания и мисли. Нищо против човека нямам, нито го псувам, нито го плюя, че даже съм казвал, че ми се ще да успее в Левски, въпреки че тогава avalanche вероятно ще пожелае и паметник да му издигнем. :mrgreen:
Спирам по темата с теньора. Добър ли е, лош ли е, той ще е за определено време, дано има нужното спокойствие и нерви да се справи с наистина плюещите го!

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 10 юни 2014 11:24

" Ще ни трябват 4-5 футболисти. Много е важно да изберем точните хора, а това означава да не бързаме, за да не допуснем грешки. На Гаджев договорът му изтичана на 30 юни, Старокин избра друг отбор. Прохазка е футболист на Левски. Беше преотстъпен на Търнава. Там не можаха да се разберат за личните условия и сега е футболист на Левски. Дали ще остане, зависи от треньора", коментира Георги Иванов.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=492111

Новината за Орльо съм я изтървал вчера. Айде честито от мен. Гаджев почва да ме притеснява.

Върни се в “Левски”