Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“
Заради такива "фенове" хората не смеят да ходят по мачове.Мачовете наистина трябва да отдушник на всичко насъбрало се в живота но чрез песни и скандирания и хубави емоции.
Тъпо...не знам дали и на юнаците там или тук във форума им харесва картинката на лежащ на земята човек...
видео в спортала
видео в спортала
Mitko-Levskar написа:Teo написа:Както винаги сините са били тотално размазани.. все пак Борисовата градина е червена зона 24/7.
Що не бяхте така активни на протест4ето ви,а? Затова титаните ще ви би4ат яко в дупето-до като не ви вкарат в Б група.
чак да ни бичат... за какво мислиш че тия сини фенове са били там, не са отишли на баскетбола, а да се бият... но са си намерили майстора.
На ножарите и чикиджиите мястото им е в затвора, там ще правят ножки, на който трябва. Дано се оправи момъка, а този дето го е мушнал е мишка.
Простотията не ходи по гората......... А някои даже се кефят на случилото се !?!
Този спорт не е създаден за да се бият феновете!Тука гледам има много форумни биячи.....ходете в спортните зали-бокс, борба не искаме да ви гледаме после размазаните физиономии по спортните сайтове, както в момента това момче, което го дават в безпомощно състояние...олигофренска работа!
- bigbonusprize
- Контакти:
Грозна работа. Наръгното момче изглежда да е фен на Левски. Сега чистите като снежинки червените да се обясняват.
Гледам по-горе се хвалят с атаки над синьото, в съотношение 10 към 1. Браво момчета, продължавайте да осмисляте живота си с такъв героизъм...
Гледам по-горе се хвалят с атаки над синьото, в съотношение 10 към 1. Браво момчета, продължавайте да осмисляте живота си с такъв героизъм...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Наръганото момче е фен на Левски.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:Наръганото момче е фен на Левски.
няма никакво значение чий фен е момчето... при уговорка за бой е ясно, че "героите" отиват с ясното ( ако не им е замъглено) съзнание какво може да се случи и че всеки един от двата лагера, може да лежи в парка в подобно състояние. Защо бе, защо ходите да се биет? Това не ми го побира акъла
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- delqnski47
- Контакти:
Еми да се ръгат и да се бият...като толкова им е акъла!Техен си проблем!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.