А група я дават и в Хърватия.
Не знам защо си го причиняват.
Иначе коментатора е доста прав.
https://www.facebook.com/watch?v=2056891214723150
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
gihuelo написа:А група я дават и в Хърватия.
Не знам защо си го причиняват.
Иначе коментатора е доста прав.
https://www.facebook.com/watch?v=2056891214723150
Прикрит фен на ЦСКА
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Значи съдийския инструктор да си хвърля оставката и да идва хърватския коментатор.
САМО ЛЕВСКИ!
Ето, сега му отговарям. Христо Стоичков прекрасно знае . Прекрасно знае, че „Титан” чисти само няколко района на София, а останалите ги чистят други компании, и че нямам нищо общо с тях. Прекрасно знае, че работехме „Газпром” да дойде за спонсор на ЦСКА, но - неяснотите, заради които и самият Гриша Ганчев има проблем с управлението на ЦСКА и не иска да го поеме... Прекрасно знае, че съм се мъчил много, тогава с Емил Димитров, да създадем организация, която да може да помогне на този знаменит клуб, така че – малко съм изненадан от въпросите му. Той е един от хората, който знае, колко много съм се опитвал да помогна на ЦСКА – дадохме им игрищата, дадохме им базата за 30 години, така че само да работят”, каза Бойко Борисов.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Ето, сега му отговарям. Христо Стоичков прекрасно знае . Прекрасно знае, че „Титан” чисти само няколко района на София, а останалите ги чистят други компании, и че нямам нищо общо с тях. Прекрасно знае, че работехме „Газпром” да дойде за спонсор на ЦСКА, но - неяснотите, заради които и самият Гриша Ганчев има проблем с управлението на ЦСКА и не иска да го поеме... Прекрасно знае, че съм се мъчил много, тогава с Емил Димитров, да създадем организация, която да може да помогне на този знаменит клуб, така че – малко съм изненадан от въпросите му. Той е един от хората, който знае, колко много съм се опитвал да помогна на ЦСКА – дадохме им игрищата, дадохме им базата за 30 години, така че само да работят”, каза Бойко Борисов.
Това отговор на това, което написах ли трябва да е?
Две от твърденията тук се доказаха във времето като абсолютно невярни.
Газпром беше гласен за спонсор на Левски, не на ЦСКА и това не е тайна.
Видяхме перфектната организация за "помощ" на ЦСКА с дейната подкрепа на Горанов, Батков и Домусчиев.
Водим спорове, които са безмислени.
Всеки здраво мислещ човек, поне малко запознат с родната действителност и това което се случи последните 20-на години е наясно.
Убеден съм че и ти самият знаеш за какво говоря.
Знам също и че някога няма да го признаете, дори самият Борисов да излезе и да го каже.
Не ви и съдя, нямаше много какво да направите по въпроса.
Според мен имате два гряха така да се каже:
Смешните заяждания с нас и приказките за чест, морал и свобода, при цялата ситуация е меко казано абсурдно и лицемерно.
И че когато най-голямата ви жива легенда излезе и ви каза директно какво се случва в клуба ви, вие си заровихте главите в пясъка. И да твърдите колко велика общност сте, еми сори не е сериозно.
Всеки здраво мислещ човек, поне малко запознат с родната действителност и това което се случи последните 20-на години е наясно.
Убеден съм че и ти самият знаеш за какво говоря.
Знам също и че някога няма да го признаете, дори самият Борисов да излезе и да го каже.
Не ви и съдя, нямаше много какво да направите по въпроса.
Според мен имате два гряха така да се каже:
Смешните заяждания с нас и приказките за чест, морал и свобода, при цялата ситуация е меко казано абсурдно и лицемерно.
И че когато най-голямата ви жива легенда излезе и ви каза директно какво се случва в клуба ви, вие си заровихте главите в пясъка. И да твърдите колко велика общност сте, еми сори не е сериозно.
- damyanov1963
На мен пък ми е смешно да говорите за Борисов и Левски след като ваши фенове се снимаха приятелски усмихнати с него на Армията. Както и да събирате подписка против това Газпром да стане спонсор на Левски, а след това да се надявате да ви стане на вас.
Да пишете, че от Левски пускали докладни против вас, а да пускате такава до УЕФА за Левски.
Какъв е извода - никой не отказва ползите, независимо от какъв източник са. Мислех да напиша по стар ганьовски обичай, но като се замисля, това го има по цял свят.
Да пишете, че от Левски пускали докладни против вас, а да пускате такава до УЕФА за Левски.
Какъв е извода - никой не отказва ползите, независимо от какъв източник са. Мислех да напиша по стар ганьовски обичай, но като се замисля, това го има по цял свят.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:На мен пък ми е смешно да говорите за Борисов и Левски след като ваши фенове се снимаха приятелски усмихнати с него на Армията. Както и да събирате подписка против това Газпром да стане спонсор на Левски, а след това да се надявате да ви стане на вас.
За това с подписката и аз не съм съгласен.
Но може да се погледне и от друга страна.
Министър председателя води лично и уговаря огромен инвеститор в един от двата гранда.
По какъв начин това е нормално?
По какъв начин това дава равни начала между вашия отбор и всички останали, което би трябвало да е същността на футбола и спорта като цяло?
- damyanov1963
Явно не схвана смисъла на поста ми. Ще повторя пак, че никой не отказва ползите, независимо от какъв източник са. За това дадох примера с приятелската снимка на ваши фенове с Борисов. Искаш да кажеш, че ако той
ви доведе някой мастит спонсор ще откажете ли.
Не е за вярване.
Ако и това не е достатъчно, спомни си какво ви беше отношението към ГГ преди да го приемете на Армията.
ви доведе някой мастит спонсор ще откажете ли.
Не е за вярване.
Ако и това не е достатъчно, спомни си какво ви беше отношението към ГГ преди да го приемете на Армията.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Докато и ние и вие приемаме и се радваме на подобни модели, ще си спорим тук в тинята и нито ние ще сме ЦСКА, нито вие Левски или поне тези, които ни се иска да бъдат.