Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот vlong » 29 мар 2025 10:10

1914.1902 написа:Железният Железов пак е блеснал.

https://www.facebook.com/ENEVKLISHE/vid ... 4373263940

Още снощи щях да спомена за боклука,ама ми се видя не интелектуално.
Сираков,като млад по-става за собственик
САМО ЛЕВСКИ!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 29 мар 2025 10:16

damyanov1963 написа:И да попитам - кой разреши на ЦСКА-София да строи стадион в центъра на София и то е парк - общината, или правителството, ако те не са им разрешили, някой който е над закона ли?

Имаме стадион в Борисовата, строим.
Колко години вашите собственици (говоря за реалните) спираха да се направи нещо хубаво и за града и за парка.
Нямаше и да го позволят, просто им се наложи да правят коалиции и тн. и нямаха пълната власт.
То тогава и започнаха финансовите ви проблеми...
Случайност!?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 мар 2025 10:19

Дай някакви факти,имена ,дати,конкретен случай.
То така много лесно вашите собственици дрън-дрън.
Ми вашите създатели ,дето изкопираха съветското отборче не затриха ли и продължават ,България?
Тези дето се гордеят с гнусния си произход да четат морал и етика,ай ситир
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 мар 2025 10:20

Ако не бяхте отборчето на великата армия към БКП,дали щяха да ви дадат чужд стадион?
САМО ЛЕВСКИ!

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 29 мар 2025 10:52

Не всички фенове на ЦСКА са комуняги и подкрепят това, което са правили хората от оня режим. Аз не съм, няма и как да съм обаче, защото не съм бил роден още тогава. Майка ми и баща ми обаче са разказвали какво е било, за тях това са били едни от най-ужасните времена. Никога не са били комунисти, дори са ненавиждали Тодор Живков. Тайно. Защото ако са го правили шумно, бързо са щели да ги натикат по затворите от ДС.

А това, че и до днес България страда заради това, че институциите й са пълни с внуци и синове на ушета от същата тая ДС - не мисля, че трябва да се подлага на съмнение. Сега не знам дали това е мястото, но така или иначе темата е кръстена "Без цензура", ще го кажа.

Проблемите на БГ демокрация започват още от ВНС през 1990, когато комунягите в него си настройват нещата така, че прокуратурата започва да работи по съветски модел. Под "съветски модел" имам предвид два момента. Първо, тази наша прокуратура е много силно централизирана. Всички прокурори в страната са подчинени на главния прокурор, главния прокурор е подчинен на тия отгоре. Което означава, че ако главния прокурор е някой послушко (преди беше Иван Гешев, сега е Борислав Сарафов) и тия отгоре са корумпета (Шиши е доказано такова, санкциониран от САЩ по глобалния закон "Магнитски") - тогава самата прокуратурата става много лесна за овладяване. И може по всяко време да бъде ползвана за бухалка срещу неудобните. И тук стигам до втория момент, който е този, че главния прокурор буквално е недосегаем тук. Срещу него никой не може да възбуди наказателно преследване, никой не може да контролира неговите действия. Направо, дето се вика, е Господ.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 мар 2025 11:17

То,да е само той!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 мар 2025 11:21

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 мар 2025 11:24

AgePeeBG написа:Не всички фенове на ЦСКА са комуняги и подкрепят това, което са правили хората от оня режим. Аз не съм, няма и как да съм обаче, защото не съм бил роден още тогава. Майка ми и баща ми обаче са разказвали какво е било, за тях това са били едни от най-ужасните времена. Никога не са били комунисти, дори са ненавиждали Тодор Живков. Тайно. Защото ако са го правили шумно, бързо са щели да ги натикат по затворите от ДС.

А това, че и до днес България страда заради това, че институциите й са пълни с внуци и синове на ушета от същата тая ДС - не мисля, че трябва да се подлага на съмнение. Сега не знам дали това е мястото, но така или иначе темата е кръстена "Без цензура", ще го кажа.

Проблемите на БГ демокрация започват още от ВНС през 1990, когато комунягите в него си настройват нещата така, че прокуратурата започва да работи по съветски модел. Под "съветски модел" имам предвид два момента. Първо, тази наша прокуратура е много силно централизирана. Всички прокурори в страната са подчинени на главния прокурор, главния прокурор е подчинен на тия отгоре. Което означава, че ако главния прокурор е някой послушко (преди беше Иван Гешев, сега е Борислав Сарафов) и тия отгоре са корумпета (Шиши е доказано такова, санкциониран от САЩ по глобалния закон "Магнитски") - тогава самата прокуратурата става много лесна за овладяване. И може по всяко време да бъде ползвана за бухалка срещу неудобните. И тук стигам до втория момент, който е този, че главния прокурор буквално е недосегаем тук. Срещу него никой не може да възбуди наказателно преследване, никой не може да контролира неговите действия. Направо, дето се вика, е Господ.

"Бившите" комунисти изродиха демокрацията. Като се сетя колко наивни сме били след 10-и ноември, когато си мислехме, че всичко ще се промени като с магическа пръчка, колко ентусиазирани бяхме на милионния митинг на СДС, с какъв ентусиазъм скандирахме Ю ЕС ЕЙ, когато някакъв американец държа реч от трибуната на Орлов мост, а след това дойдоха дерибейско-мутренските времена създадени от бившите вече комунисти, станали олигарси..
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 29 мар 2025 11:27

vlong написа:Дай някакви факти,имена ,дати,конкретен случай.
То така много лесно вашите собственици дрън-дрън.
Ми вашите създатели ,дето изкопираха съветското отборче не затриха ли и продължават ,България?
Тези дето се гордеят с гнусния си произход да четат морал и етика,ай ситир

Сега на ударени ли ще се правим?
Първоначално скачахте срещу тези твърдения като луди, вече виждам че масово и вие самите го признавате, справка вашият форум тук, а и не само.
Искаш имена, ок.
Още по времето на Батков, Борисов ви помагаше и финансово и не само, справка Батков...
Не съм гледал интервюто, но доколкото разбрах съвсем скоро е признал, че и Пеевски се е включвал още тогава.
Борисов ви е неофициален собственик от времето на Тонев, изключително лесно е да се направи връзката между спонсорите ви и него и за никого в бизнес средите не е тайна.
След това и самият Божков обясни как конкретно Борисов ви е осигурявал финансирането, чрез схеми, злоупотреби и осигуряване на предимства на дадени компании.
Нали си давате сметка, че този начин на финансиране буквално бърка в джоба на целият български народ и то с лихвите... Всеки лев който "клетият" ви отбор е профукал ни е струвал поне три!!!
Проблема за вас беше, че Борисов не очакваше, че ще му се наложи да прави коалиция с най-голямата му опозиция, атакува Божков и сега му е малко трудно да насочва парите към вас и трябва да се съобразява с някои ограничения.
Все пак успява но в по-ограничени количества.
И нещо, което много малко хора забелязват.
Интересно е, как се оправдаваха някои средства при вас:
Докато вървеше "спасителната" ви кампания от ръководството ви отчитаха оборота от фен магазина като чиста печалба, продадохте Дарлан ако не се лъжа за нещо от порядъка на 600-800к евро в Азия!!
Абсолютно очевидни схеми и даже не си правеха труда да ги прикриват.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 29 мар 2025 11:28

И как така - ,,Проблемите на БГ демокрация започват още от ВНС през 1990, когато комунягите в него си настройват нещата така, че прокуратурата започва да работи по съветски модел. Под "съветски модел"

Пък за отборчето създадено по съветски модел няма проблем
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”