1914.1902 написа:Железният Железов пак е блеснал.
https://www.facebook.com/ENEVKLISHE/vid ... 4373263940
Още снощи щях да спомена за боклука,ама ми се видя не интелектуално.
Сираков,като млад по-става за собственик
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:Железният Железов пак е блеснал.
https://www.facebook.com/ENEVKLISHE/vid ... 4373263940
damyanov1963 написа:И да попитам - кой разреши на ЦСКА-София да строи стадион в центъра на София и то е парк - общината, или правителството, ако те не са им разрешили, някой който е над закона ли?
AgePeeBG написа:Не всички фенове на ЦСКА са комуняги и подкрепят това, което са правили хората от оня режим. Аз не съм, няма и как да съм обаче, защото не съм бил роден още тогава. Майка ми и баща ми обаче са разказвали какво е било, за тях това са били едни от най-ужасните времена. Никога не са били комунисти, дори са ненавиждали Тодор Живков. Тайно. Защото ако са го правили шумно, бързо са щели да ги натикат по затворите от ДС.
А това, че и до днес България страда заради това, че институциите й са пълни с внуци и синове на ушета от същата тая ДС - не мисля, че трябва да се подлага на съмнение. Сега не знам дали това е мястото, но така или иначе темата е кръстена "Без цензура", ще го кажа.
Проблемите на БГ демокрация започват още от ВНС през 1990, когато комунягите в него си настройват нещата така, че прокуратурата започва да работи по съветски модел. Под "съветски модел" имам предвид два момента. Първо, тази наша прокуратура е много силно централизирана. Всички прокурори в страната са подчинени на главния прокурор, главния прокурор е подчинен на тия отгоре. Което означава, че ако главния прокурор е някой послушко (преди беше Иван Гешев, сега е Борислав Сарафов) и тия отгоре са корумпета (Шиши е доказано такова, санкциониран от САЩ по глобалния закон "Магнитски") - тогава самата прокуратурата става много лесна за овладяване. И може по всяко време да бъде ползвана за бухалка срещу неудобните. И тук стигам до втория момент, който е този, че главния прокурор буквално е недосегаем тук. Срещу него никой не може да възбуди наказателно преследване, никой не може да контролира неговите действия. Направо, дето се вика, е Господ.
vlong написа:Дай някакви факти,имена ,дати,конкретен случай.
То така много лесно вашите собственици дрън-дрън.
Ми вашите създатели ,дето изкопираха съветското отборче не затриха ли и продължават ,България?
Тези дето се гордеят с гнусния си произход да четат морал и етика,ай ситир
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта