Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот djd » 28 мар 2025 22:12

Имам чувството, че вместо хора ни пускат някакви силно ограничени ранни версии на чатботове - минимален речников запас, еднотипни отговори.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 28 мар 2025 22:25

djd написа:Имам чувството, че вместо хора ни пускат някакви силно ограничени ранни версии на чатботове - минимален речников запас, еднотипни отговори.

Буквално все едно разговаряш с ChatGPT, ама то дори и ChatGPT ще ти отговаря по-умно от тия тука.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 мар 2025 22:27

AgePeeBG написа:
djd написа:Имам чувството, че вместо хора ни пускат някакви силно ограничени ранни версии на чатботове - минимален речников запас, еднотипни отговори.

Буквално все едно разговаряш с ChatGPT, ама то дори и ChatGPT ще ти отговаря по-умно от тия тука.

Ей ся ще ви докладват !
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 28 мар 2025 22:30

vlong написа:Ами,хубо.
Да караме хронологично
Кажи за това
https://glasnews.bg/futbol-balgariia/v- ... in-404327/

Според твоите съфорумци не си актуален,,,

tmanolov днес написа:дай, нещо ново ли има, или претопляш стари манджи?

,,, но, щом искаш хронологично да го караме

1969 Левски---Спартак Първо тире
1989 Левски---Спартак Второ тире
1992 Лафчис 1914 Припознаване
1998 Лопата Припознаване

Подуенци пионери в припознаването, пионери и на тиретата

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 28 мар 2025 22:35

ugly bug написа:
AgePeeBG написа:

Ей ся ще ви докладват !
Изображение

Успех с намирането на нещо обидно в тоя пост. :lol:

Между другото, преди месец пак ме бяха докладвали и впоследствие баннали, дори не разбрах за какво беше. Писах жалба, нула внимание. Ама както и да е, де. Не им се сърдя на момчетата, все пак имат една мисия, която трябва да си изпълнят. Да покажат мускули над "припознавача". И като я изпълнят, да получат медал за заслуги от РЕЗИДЕНТА, който изпълнява длъжността Президент на България. :lol:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 мар 2025 22:41

Адепий и диджей да си организират една културна дискусия тук.чакам с нетърпение щото другите двама -Зуека и бъгито са много нисък профил.
От тях нищо досега не съм видял ентелектоалну
САМО ЛЕВСКИ!

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 28 мар 2025 22:55

vlong написа:Адепий и диджей да си организират една културна дискусия тук.чакам с нетърпение щото другите двама -Зуека и бъгито са много нисък профил.
От тях нищо досега не съм видял ентелектоалну

Зуека е в Спейн, ВИЛОНГ.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 мар 2025 23:00

Венци Стефанов за национали от Черно море: Единият не става за чеп за зеле, другият не знае на кой свят е…

Илиан Илиев ще се явява пред Изпълкома. Как си обяснявате напрежението, което се появи между него и Атанас Караиванов, който е шеф на професионалната Лига и член на ръководния орган на БФС?
– Добър или лош, но Караиванов има право. Националният селекционер трябва да е свободен и независим. Трябва да може да обикаля, да гледа, да избира! Аз не искам да давам оценка на Илиан, макар че мога да съм недоволен, но вината не е негова толкова. Аз знам, че от друго място има натиск да се викат повече футболисти от Черно море… Този, централният защитник, който аз го изгоних, защото не става чеп за зеле от него, сега какво дава на националния отбор на 36-37 години…

За Живко Атанасов ли говорите?
– Да (б.а. – защитникът е на 34 години). А този, десният бек – той не знае на кой свят е…

Виктор Попов?
– Същият!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 мар 2025 23:02

Според припоците хърватите са прави само когато пишат за Левски. Когато пишат за Франкенщайн е чатбот, който се рови в архивите от времето когато припознаха Литекс. :lol:
А параноята с докладите им е от декларацията, че никога няма да припознаят Литекс.
По-голям доклад от тоя, здраве му кажи.
Имаше и един до УЕФА, че Левски играл с юношите, ама той пасти да яде.
Щях да пропусна подписката която събираха против Газпром да стане спонсор на Левски, а после се радваха на другата партенка, че щял да им стане на тях спонсор.Сега пишат заканителна декларации до общината заради някакви тролейбусни спирки, или квито са там, а се радват, че в центъра на София и то в парк се строи стадион с име Българска Армия, който няма нищо общо с армията.
Последна промяна от damyanov1963 на 28 мар 2025 23:14, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 мар 2025 23:10

Нямаше кой да им обърне сериозно внимание на този доклад за мача между Лудогорец и ПФК Левски (3:2). От УЕФА са се скъсали от смях като са прочели какво е написано в документа. :lol:

Върни се в “Левски”