1914.1902 написа:
Мноу подплънки, ама немъ гъ върнем. Вчера букнах и хотелът с рууфтоп пуул у Дубай за Нова година, та ако жената много ме издразни, мое да я заведа тая, само трябва да гледа и децата :geek:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:1914.1902 написа:Мноу подплънки, ама немъ гъ върнем. Вчера букнах и хотелът с рууфтоп пуул у Дубай за Нова година, та ако жената много ме издразни, мое да я заведа тая, само трябва да гледа и децата :geek:
DoSomethingDifferent написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Мноу подплънки, ама немъ гъ върнем. Вчера букнах и хотелът с рууфтоп пуул у Дубай за Нова година, та ако жената много ме издразни, мое да я заведа тая, само трябва да гледа и децата :geek:
Добре че се похвали къде ще си на Нова година, че щях да хвана язва, докато разбера.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:1914.1902 написа:
Мноу подплънки, ама немъ гъ върнем. Вчера букнах и хотелът с рууфтоп пуул у Дубай за Нова година, та ако жената много ме издразни, мое да я заведа тая, само трябва да гледа и децата :geek:
tmanolov написа:miro_rz написа:Манолка, това е п*тка, не като тебе! ;)))
Искал си да кажеш нещо, ама не ти се е получило - предполагам, че не си искал да обиждаш, затова няма да казвам на баща ти синът какво е :geek:
tmanolov написа:peliforewer написа:Нарочно изчаках ден за да видя дали тези дето написаха поне 100 коментара за това как Кюстендилецът "съветвал" червените футболисти ще отразят подобно деяние в Кърджали.Естествено, че настъпи синя и неутрална тишина.За навлизането на Иван след края на срещата със Славия ЦСКА бе глобен, сега да видим какво ще последва :) . Много моля някои колеги да не се изживяват като последна инстанция.Всеки има право на мнение, и това, че то не съвпада с вашето не значи, че опонентът Ви е смешник, олигофрен, боклук и т.н.Хубав ден Ви желая :) .Напрежението в Левски ескалира след третото поредно равенство на отбора в efbet лига. "Сините" завършиха 1:1 с Арда в Кърджали, след попадение на юношата на Левски Станислав Иванов.
След последния съдийски сигнал се разиграха наприятни сцени. Футболистите на Хулио Веласкес отидоха да поздравят запалянковците, а един от феновете беше слязъл на пистата, където проведе разговор на висок тон с част от играчите. Привърженикът потърси сметка на Матей Маркович, като се наложи българите в Левски да го успокоят, за да не се стигне до по-неприятни сцени.
На Маркович хич не му харесаха действията на привърженика и не му остана длъжен.
Тцъ, нйе, ако мога да перефразирам:
Тихо мъртвият казал: просто припок :)
miro_rz написа:tmanolov написа:miro_rz написа:Манолка, това е п*тка, не като тебе! ;)))
Искал си да кажеш нещо, ама не ти се е получило - предполагам, че не си искал да обиждаш, затова няма да казвам на баща ти синът какво е :geek:
Е този базик не си ли го чувал!?
Излез малко по-провинцията, и тука се живее!
Непринуден написа:
peliforewer написа:Този път си прав, Мъртвият казал :) .Жалко, че от Стани богат стигна до там да повтаряш по десетина пъти на ден припок :) .
Непринуден написа:
tmanolov написа:peliforewer написа:Този път си прав, Мъртвият казал :) .Жалко, че от Стани богат стигна до там да повтаряш по десетина пъти на ден припок :) .
Пели, остаряваш, не може да не си учил в училище стихотоврението за комунето Антон Иванов (даже имаше такъв язовир, сега, ако не се лъжа, се, казва Въча), при това наизуст (аз например помня цялото "Опълченците на Шипка" - на секундата мога да ти го издекламирам). Та не помня авторът, сигурно е някой клатикурец тип Джагаров със "земя, като една човешка длан", но това беше топ комуноидна пропаганда и как "седем дена го били - ни дума, ни вопъл, ни стон, но устата сгрешила, само промълвила "Антон" и т.н. Накрая завършваше с "не човек, а желязо, просъскал агентът-фашист. Тихо мъртвият казал: Не, комунист" :geek:
Стори ми се на място за умрялото дружество, затова го спеменах :mrgreen:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта