Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 18 мар 2025 09:54

1914.1902 написа:
Изображение

Мноу подплънки, ама немъ гъ върнем. Вчера букнах и хотелът с рууфтоп пуул у Дубай за Нова година, та ако жената много ме издразни, мое да я заведа тая, само трябва да гледа и децата :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 18 мар 2025 10:02

tmanolov написа:
1914.1902 написа:Мноу подплънки, ама немъ гъ върнем. Вчера букнах и хотелът с рууфтоп пуул у Дубай за Нова година, та ако жената много ме издразни, мое да я заведа тая, само трябва да гледа и децата :geek:

Добре че се похвали къде ще си на Нова година, че щях да хвана язва, докато разбера.
Do Something Different!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 мар 2025 10:08

DoSomethingDifferent написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:Мноу подплънки, ама немъ гъ върнем. Вчера букнах и хотелът с рууфтоп пуул у Дубай за Нова година, та ако жената много ме издразни, мое да я заведа тая, само трябва да гледа и децата :geek:

Добре че се похвали къде ще си на Нова година, че щях да хвана язва, докато разбера.

Тоа па, нарича се планиране - ще ми излезе горе-долу толкова, колкото у Велинград тази година. Ма това вие няма как да го знаете, щото сте припоци :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 мар 2025 10:45

tmanolov написа:
1914.1902 написа:
Изображение

Мноу подплънки, ама немъ гъ върнем. Вчера букнах и хотелът с рууфтоп пуул у Дубай за Нова година, та ако жената много ме издразни, мое да я заведа тая, само трябва да гледа и децата :geek:

На връщане минавай от Арте, вземи и Дилета Леота. 8-)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 мар 2025 11:25

tmanolov написа:
miro_rz написа:Манолка, това е п*тка, не като тебе! ;)))

Искал си да кажеш нещо, ама не ти се е получило - предполагам, че не си искал да обиждаш, затова няма да казвам на баща ти синът какво е :geek:

Е този базик не си ли го чувал!?
Излез малко по-провинцията, и тука се живее!
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 мар 2025 11:37

tmanolov написа:
peliforewer написа:
Напрежението в Левски ескалира след третото поредно равенство на отбора в efbet лига. "Сините" завършиха 1:1 с Арда в Кърджали, след попадение на юношата на Левски Станислав Иванов.

След последния съдийски сигнал се разиграха наприятни сцени. Футболистите на Хулио Веласкес отидоха да поздравят запалянковците, а един от феновете беше слязъл на пистата, където проведе разговор на висок тон с част от играчите. Привърженикът потърси сметка на Матей Маркович, като се наложи българите в Левски да го успокоят, за да не се стигне до по-неприятни сцени.

На Маркович хич не му харесаха действията на привърженика и не му остана длъжен.
Нарочно изчаках ден за да видя дали тези дето написаха поне 100 коментара за това как Кюстендилецът "съветвал" червените футболисти ще отразят подобно деяние в Кърджали.Естествено, че настъпи синя и неутрална тишина.За навлизането на Иван след края на срещата със Славия ЦСКА бе глобен, сега да видим какво ще последва :) . Много моля някои колеги да не се изживяват като последна инстанция.Всеки има право на мнение, и това, че то не съвпада с вашето не значи, че опонентът Ви е смешник, олигофрен, боклук и т.н.Хубав ден Ви желая :) .

Тцъ, нйе, ако мога да перефразирам:
Тихо мъртвият казал: просто припок :)

Този път си прав, Мъртвият казал :) .Жалко, че от Стани богат стигна до там да повтаряш по десетина пъти на ден припок :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 18 мар 2025 11:56

Имам въпрос към сините колеги от форума. Наскоро попаднах на компилация на колоритния ви фен Алелеблюто. Интересно ми стана дали някой знае какво прави той в днешно време.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 мар 2025 13:01

miro_rz написа:
tmanolov написа:
miro_rz написа:Манолка, това е п*тка, не като тебе! ;)))

Искал си да кажеш нещо, ама не ти се е получило - предполагам, че не си искал да обиждаш, затова няма да казвам на баща ти синът какво е :geek:

Е този базик не си ли го чувал!?
Излез малко по-провинцията, и тука се живее!

Разбира се, че съм го чувал, ма лафът щеше да стане тип: те т'ва е футка, а не като Насо/Кюрдъ/Домуза или нещо от сорта :geek:
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 мар 2025 13:05

peliforewer написа:Този път си прав, Мъртвият казал :) .Жалко, че от Стани богат стигна до там да повтаряш по десетина пъти на ден припок :) .

Пели, остаряваш, не може да не си учил в училище стихотоврението за комунето Антон Иванов (даже имаше такъв язовир, сега, ако не се лъжа, се, казва Въча), при това наизуст (аз например помня цялото "Опълченците на Шипка" - на секундата мога да ти го издекламирам). Та не помня авторът, сигурно е някой клатикурец тип Джагаров със "земя, като една човешка длан", но това беше топ комуноидна пропаганда и как "седем дена го били - ни дума, ни вопъл, ни стон, но устата сгрешила, само промълвила "Антон" и т.н. Накрая завършваше с "не човек, а желязо, просъскал агентът-фашист. Тихо мъртвият казал: Не, комунист" :geek:

Стори ми се на място за умрялото дружество, затова го спеменах :mrgreen:
Непринуден написа:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 мар 2025 13:16

tmanolov написа:
peliforewer написа:Този път си прав, Мъртвият казал :) .Жалко, че от Стани богат стигна до там да повтаряш по десетина пъти на ден припок :) .

Пели, остаряваш, не може да не си учил в училище стихотоврението за комунето Антон Иванов (даже имаше такъв язовир, сега, ако не се лъжа, се, казва Въча), при това наизуст (аз например помня цялото "Опълченците на Шипка" - на секундата мога да ти го издекламирам). Та не помня авторът, сигурно е някой клатикурец тип Джагаров със "земя, като една човешка длан", но това беше топ комуноидна пропаганда и как "седем дена го били - ни дума, ни вопъл, ни стон, но устата сгрешила, само промълвила "Антон" и т.н. Накрая завършваше с "не човек, а желязо, просъскал агентът-фашист. Тихо мъртвият казал: Не, комунист" :geek:

Стори ми се на място за умрялото дружество, затова го спеменах :mrgreen:

Не ти се е получило, обърни внимание на другото изречение от коментара ми.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”