Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 11 мар 2025 15:30

vlong написа:На милиционерите им пожелавам Много мъки

Що така с лошо към колегите ти подуенци ?
Да не би да те изритаха от говеждия строй ?
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 мар 2025 15:47

vlong написа:
ogrizko написа:ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ БУДНИ БЪЛГАРИ

Днес, 11 март, от 18:00 ч., се събираме зад паметника на Цар Освободител (старата сграда на Народното събрание) и срещу Двореца на Царя (до БНБ), за да потеглим на автошествие през триъгълника на властта и „Информационно обслужване“ до Банкя и Бояна – там, където се крие мафията, която унищожава България пред очите ни!

Поводът е поредната нагла измама с изборните резултати! Манипулациите на „Информационно обслужване“ са подготвени така, че да запазят властта в ръцете на Борисов, Пеевски и техните марионетки.

Те искат да ни накарат да вярваме, че гласът ни няма значение.
Но ще покажем, че народът няма да мълчи повече!

Ако ти е писнало от подмяна, корупция и политическия фарс – ела с нас, със своя автомобил!
Надуй клаксона пред техните палати и нека знаят – БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУЖДА!

София – сборен пункт: Паметникът на Цар Освободител и срещу Двореца на Царя (до БНБ)
Начало: 18:00 ч.

Варна също излиза на протест!

Сборен пункт: Паркингът на Декатлон
Начало: 18:30 ч.
Протестиращите ще потеглят към имотите на Дидо Дънката, един от представителите на задкулисието, което продължава да граби България!

Ако не се вдигнем сега, утре няма да има държава, за която да се борим!

Сподели, призови приятели – заедно сме силни!

ПП „ВЕЛИЧИЕ“ – БЪЛГАРИЯ НА НАРОДА,А НЕ НА МАФИЯТА!

======================================

Това е само обявление, няма да коментирам темата. Който има желание - да заповяда! :) Който не - да е жив и здрав!

Имам си мнение за ,,Величие,, но така трябва!
В тази разбита страна има Хиляда повода за протести.
Дано да успеят днешните.

Както казах не искам да споря по темата Величие в момента. Но като прочетох коментара ти ми се иска да вметна нещо друго. Това не е само протест за Величие! А това е протест за честни избори! Това е протест срещу едни престъпници дето купуват и крадат и нареждат избори! Това е протест срещу узурпирането на държавата! Това е протест срещу мафиотското управление! Той не е толкова ПРО Величие колкото, че трябва да има честност и справедливост в България! Без честни избори тия наистина са узурпирали властта и са направили държавен преврат и се бетонират БЕЗ волята на народа! На протестите на Величие или липсват партийните знамена или ако ги има са малко - търси се обединение срещу мафията, а не толкова показност тип "ние сме Величие и сме тук да спечелим още няколко гласа" .....Който е недоволен от управлението на България от Бойко Борисов и Делян Пеевски! Който е недоволен от неработещата ни държава! Който е недоволен от кражбите, лъжите и измамите от страна на властта! Който е недоволен да избиват децата като толерират наркотиците! Който е недоволен от това, че бизнеса му е бил репресиран! От това, че са го прецакали по здравните пътеки! Дори да НЕ харесва Величие - изобщо не е проблем да се включи към протеста! Нека намери повод за себе си да се включи в тоя протест, защото Величие и манипулираните избори са поводът ....но истинската причина са Бойко и Пеевски дето дърпат конците на всичко това и тия трябва да си идат веднъж завинаги! Освен това протестите на Величие обикновено са доста мирни независимо от всичко! Така че не трябва да се притеснявате да не стане като при други протести! Просто трябва да покажем на тия престъпници, че така НЕ МОЖЕ!!! НЕ ТРЯБВА И НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ!!!Така че всеки който е СРЕЩУ Бойко и Пеевски, дори да не е фен на Ивелин и Величие - добре дошъл!!! Важното е да постигнем промяната, а не кого харесваме и кого не....
ИзображениеИзображениеИзображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 мар 2025 16:00

Напълно съгласен!
И по тази болна тема се сещам за Луиджи Маджионе.
И той не е идеален,но Поклон пред Него
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 11 мар 2025 16:52

ogrizko написа:честни избори

Това е оксиморон. Честни избори не съществуват. Изборите, протестите са все инструменти на власта за успиване на населението.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 мар 2025 17:06

djd написа:
ogrizko написа:честни избори

Това е оксиморон. Честни избори не съществуват. Изборите, протестите са все инструменти на власта за успиване на населението.

Да ти кажа - ти ми звучиш повече като инструмент за успиване на населението. Щото в крайна сметка е по-добре да се действа и да се пробва нещо, отколкото само човек да си седи на стола, да си човърка в носа и да мрънка как нищо няма да стане. Докато мислим така наистина нищо няма да стане! В Румъния, Гърция, Сърбия протестите им се получават, само ние сме най-"умни" как нищо няма да стане! Абе, дай да излезем и да се обединим пък ще видим! Направи си кефа, иди посвиркай малко с клаксона! Иди за забавление ей така, щото е срещу тия дето окрадоха държвавата! И нищо да не стане - какво толкова ще загубиш ми е чудно ??? :) Дори да няма честни избори - едно е 80% от вота да е манипулиран, а друго е 8%....

Въпросът е да почнем да се вдижим в правилната посока! Към измитане на мафията от властта! Към изграждане на някакво гражданско общество! Към това да си върнем държавата и да има справедливост за хората и институциите да работят! Да почнем ...пък да видим къде ще стигнем :) Няма смисъл да разсъждаваме предварително какво ще стане и какво няма. Аз съм си решил ако има удобни протести, на които мога да ида - да ида! Ей така нарочно, щото ми писна! Все тая дали ще съм една от три коли :) По принцип и аз обичам да разсъждавам кое има смисъл и кое няма ама в случая съм си забранил да разсъждавам по тоя начин относно протестите ами просто съм решил да съм активен ако имам възможност! Отивам да се забавлявам!!! Да им е гадно на тия дето искат да ме няма там и така!!! Пък ако се вдигне повече шум ще видим докъде ще стигнат нещата, изобщо няма нужда да го мислим....

Ако сте против Бойко и Пеевски, просто отивайте тая вечер и се забавлявайте :)) То зависи и самите вие от каква гледна точка ще ги приемете нещата...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 11 мар 2025 17:24

ogrizko написа:Да ти кажа - ти ми звучиш повече като инструмент за успиване на населението.

Може да ти звуча всякак, това си е твой проблем. Не те карам нито да ходиш, нито да не ходиш. Само си споделям мнението, ако може. Единственият начин за противодействие е неорганизираното, но масово гражданско неподчинение. Иначе единствената цел на всички партии е да влязат във властта и да се включат в краденето.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 мар 2025 17:42

Масово,неорганизирано вБг??????
Да не се говори по учебник за разни химери,а да се протестира,естествено ,че трябва да е организирано ,но не и от политически партии.
Иначе в Бг протестите са олемале,защото винаги има разногласия,даже и не по темата,ако са двама ще има три мнения,все ще се намери някой да се изцепи -Ама ти ли ще ми кажеш.
Ето един незначителен протест на Мария Филипова,КЗП.
Браво на тази жена,за два лева ставаше дума ,ама им го начука на алчните картели.
Сега пак някой умник ще се изрепчи -За два лева ли си ,бе?
Става въпрос за принципи
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 мар 2025 18:00

vlong написа:Масово,неорганизирано вБг??????
Да не се говори по учебник за разни химери,а да се протестира,естествено ,че трябва да е организирано ,но не и от политически партии.
Иначе в Бг протестите са олемале,защото винаги има разногласия,даже и не по темата,ако са двама ще има три мнения,все ще се намери някой да се изцепи -Ама ти ли ще ми кажеш.
Браво на тази жена,за два лева ставаше дума ,ама им го начука на алчните картели.
Става въпрос за принципи

Не че нешо, но тази е прокси на свинята и поредният кандидат да ни оправя, точно както и Киселова, ма тази поне става за кърска оран
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 11 мар 2025 18:05

vlong написа:Масово,неорганизирано вБг??????
Става въпрос за принципи

Вие един Наско не можете да свалите от власт, тръгнал да трепе рибата ...!
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 11 мар 2025 18:11

Ще се върна малко на въпроса за преминаването на футболисти в ЦСКА и Левски в миналото.
От септември 1978 до края на октомври '80 отбивах редовната си военна служба в поделение на МВР в София. Първата година поделението се намираше някъде в района на сегашния Младост 3, до нас беше Гарнизонния арест. Мой градски служеше там. Някъде края на август - началото на септември '79 една вечер идва при мен (имаше врата между поделенията, защото понякога давахме наряд заедно с тях) и ми казва: "Ела да видиш кой ми е на гости.". Води ме в ареста и аз онемявам - срещу мен Г. Димитров (Джеки) и Г. Славков от Пловдив. Не искат да остават в ЦСКА и... решетки. Джеки изкарал войниклъка и иска да се връща в Берое при приятелите и семейството, а Славков си искаше Тракия, дето е също армейски отбор. С Г. Димитров си говорихме няколко вечери, някак си допаднахме. Оплаква ми се как разни полковници го натискали ден през ден да остане в ЦСКА, иначе край с кариерата му. Човека просто си искаше приятелите и родния град, хлапета на по 20 години ни пари, ни апартаменти са ни били в главите. Около 2 седмици бяха в ареста. Джеки накрая се предаде, а пловдивските военни успяха за година да си върнат Славков, който после все пак отиде в ЦСКА Септемврийско знаме.
Та така беше с договори, подписи и т.н.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Върни се в “Левски”