ugly bug написа:Аз пък съм много доволен че рогите гледат в нашето канче докато обора им гори с пълна сила.
Вашият обор, т.е. кочина, отдавна изгорЕ :geek:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Аз пък съм много доволен че рогите гледат в нашето канче докато обора им гори с пълна сила.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
peliforewer написа:tmanolov написа:peliforewer написа:tmanolov написа:Вингаи ми е много смешно, когато припоци почнат да говорят за чест, морал и най-вече за спазване на правилата :oops: Звучите като кварталната ковра, която "чете морал" на съседското момиче, че е с къса пола :mrgreen: Когато си признаете, че ЦСКА умрЕ и сте фенове на Литекс преместенЪ, тогава може да се говори и спори нормално с вас. Дотогава сте само и единствено обект на присмех
Такава радост настана миналата неделя за хиксчето с уж умрелите, че се сетих за фразата...Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“,.. :) .Но сте прави да не спорите с нас, единият с две , другият с 5(пет) виШи... :) .
O, Peli, аз не отричам припощината в синьо, тя е доста силна, но не е на вашето ниво - припознават основно вашите нарко-приятелки, дето си искат "вечното" дерби, но не припознават заради вас, а защото са прости като вас и клипчетата в тикток са им много по-важни от истината. И да, процентът сини припознавачи е над 50%, но не е 99%, като при вас.
Виждаш ли конфликт на интереси Уинбет (реалният ви собственик) да са основен спонсор на още 5-6 отбора в ефбати ти лигата, а Инбет на синчето на папазки да е основен спонсор на съдиите. Реторично питам, разбира се
А Левски и Лудогорец нямаха ли общ спонсор или бъркам :) . Защо я нямаше тази твоя реторика в посока Ефбет.И само защото си ми приятел ти напомням, че има правилник във форума който стриктно се спазва и може да изгориш :) .
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:peliforewer написа:tmanolov написа:peliforewer написа:tmanolov написа:Вингаи ми е много смешно, когато припоци почнат да говорят за чест, морал и най-вече за спазване на правилата :oops: Звучите като кварталната ковра, която "чете морал" на съседското момиче, че е с къса пола :mrgreen: Когато си признаете, че ЦСКА умрЕ и сте фенове на Литекс преместенЪ, тогава може да се говори и спори нормално с вас. Дотогава сте само и единствено обект на присмех
Такава радост настана миналата неделя за хиксчето с уж умрелите, че се сетих за фразата...Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“,.. :) .Но сте прави да не спорите с нас, единият с две , другият с 5(пет) виШи... :) .
O, Peli, аз не отричам припощината в синьо, тя е доста силна, но не е на вашето ниво - припознават основно вашите нарко-приятелки, дето си искат "вечното" дерби, но не припознават заради вас, а защото са прости като вас и клипчетата в тикток са им много по-важни от истината. И да, процентът сини припознавачи е над 50%, но не е 99%, като при вас.
Виждаш ли конфликт на интереси Уинбет (реалният ви собственик) да са основен спонсор на още 5-6 отбора в ефбати ти лигата, а Инбет на синчето на папазки да е основен спонсор на съдиите. Реторично питам, разбира се
А Левски и Лудогорец нямаха ли общ спонсор или бъркам :) . Защо я нямаше тази твоя реторика в посока Ефбет.И само защото си ми приятел ти напомням, че има правилник във форума който стриктно се спазва и може да изгориш :) .
Тази тема е "Без цензура" и тук правиалат са други -прочети първа страница :lol: А и на юрист да обясняваш за правила :mrgreen:
Левски и Лидогорец може и да са имали еднакъв спонсор, но аз говоря за собственик на отбор (на вас краен собственик ви е Папазки), който едновременно с това е спонсор (генерален, основен или както и да го водят) на още 5-6 отбора. Нашият собственик Милото не е спонсор на нито един друг отбор в А група
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Дори да доста забавен каданс се вижда лек откат на главата на момчето. https://dsport.bg/kakvo-se-sluchi-mezdu ... 92364.html
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Dust написа:Дори да доста забавен каданс се вижда лек откат на главата на момчето. https://dsport.bg/kakvo-se-sluchi-mezdu ... 92364.html
Дай сега и измерване с колко нютона Томаш е отвъртел шамарот.
Да го категоризираме дет' се вика ..
На мен ми се струва че момчето нещо се е оцапало по бузката и Томаш е решил да го изчисти но онзи си дърпа главата щот си е мизерник и иска да ходи мърляв.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
LoveAndPeace написа:Ще перифразирам съвсем леко , но смисъла се запазва.
Основната преносна единица на информация между поколенията е хубавия шамар!!!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:LoveAndPeace написа:Ще перифразирам съвсем леко , но смисъла се запазва.
Основната преносна единица на информация между поколенията е хубавия шамар!!!
10TB пренос само за един миг.
Потребители, разглеждащи този форум: anro, AntonToni и 8 госта