Eminem написа:realno написа:Така, че аз съм горд, че Левски ще покаже позиция. Ако на руския отбор не му харесва да се приберат в Путлерленд и си редят контроли в Сибир.
Като ще показват позиция, защо въобще ще играят срещу руснаци? А да, припомних си мнението ти от другата тема.
При твоята гледна точка от другата тема, дали ръководството са се поинтересували какво мислят клубовете? Ами ако са на страната на Путин, тогава каква позиция точно изразява клуба с тези контроли?
Перфектно е според мен.
Играеш с руски отбори доказвайки, че ти не си против руския отбор или народ, но носиш екипировка в чест на Украйна за да покажеш, че си против Путлеровските изпълнения. Хем подкрепяш спортсменството и разбирането между нациите хем се обявяваш против насилието. Това е като да играеш с Хитлерски отбор, но да не ги поздравиш с високо вдигната ръка както подобава.
А руските отбори, ако са пълни предимно със здравомислещи футболисти (какъвто аз мисля, че е по-голямата част на руския народ) то тогава по-скоро ще подкрепят жеста от колкото да се обявяват срещу него. Инак ще получат порицание от всеки разумно мислещ фен.