Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 10 яну 2023 18:05

icemanbg33 написа:Тея от сдружението се хвалят, че превели 80,000 лева на сметката на Левски и, че с това показвали, че били надежден партньор. Това не е ли малко като чистачката да се хвали, че чисти в даскало. Сдружението за това съществува?

Това е едното, другото е колко от тези пари са събрани от техни хора и колко от обикновени хора, защото иначе ще е като да се хвалиш с чужди постижения. И трето, много е нелепо и жалко да се хвалиш, че си внесъл 80 хил., когато си ощетил клуба със стотици хиляди от глоби и загубени домакинства.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 10 яну 2023 19:07

Eminem написа:
realno написа:Така, че аз съм горд, че Левски ще покаже позиция. Ако на руския отбор не му харесва да се приберат в Путлерленд и си редят контроли в Сибир.

Като ще показват позиция, защо въобще ще играят срещу руснаци? А да, припомних си мнението ти от другата тема.
При твоята гледна точка от другата тема, дали ръководството са се поинтересували какво мислят клубовете? Ами ако са на страната на Путин, тогава каква позиция точно изразява клуба с тези контроли?

Перфектно е според мен.

Играеш с руски отбори доказвайки, че ти не си против руския отбор или народ, но носиш екипировка в чест на Украйна за да покажеш, че си против Путлеровските изпълнения. Хем подкрепяш спортсменството и разбирането между нациите хем се обявяваш против насилието. Това е като да играеш с Хитлерски отбор, но да не ги поздравиш с високо вдигната ръка както подобава.

А руските отбори, ако са пълни предимно със здравомислещи футболисти (какъвто аз мисля, че е по-голямата част на руския народ) то тогава по-скоро ще подкрепят жеста от колкото да се обявяват срещу него. Инак ще получат порицание от всеки разумно мислещ фен.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 яну 2023 19:28

Eminem написа:
realno написа:Така, че аз съм горд, че Левски ще покаже позиция. Ако на руския отбор не му харесва да се приберат в Путлерленд и си редят контроли в Сибир.

Като ще показват позиция, защо въобще ще играят срещу руснаци? А да, припомних си мнението ти от другата тема.
При твоята гледна точка от другата тема, дали ръководството са се поинтересували какво мислят клубовете? Ами ако са на страната на Путин, тогава каква позиция точно изразява клуба с тези контроли?

Както писах другаде, руския футболен клуб не е Путин. Русия не е Путин и Путин не е Русия. Путин не е ген. Гурко или ген. Скобелев. Путин е един вманиачен масов убиец, който ако нямаше власт като президент на РФ, а на обикновен гражданин щеше отдавна да е на оня свят за деянията си. Заслужава само презрение и нищо друго, а не статут на герой.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 яну 2023 19:52

Тарханов каза ,че си заслужава да се играе с руски отбори.
Може да са си платили.Няма нищо лошо.
Омръзна ми от моралисти и естети в тази грозна държава,в този грозен материален свят.
Времето на мускетарите мина.
Щях да пиша и рицарите ,но рицарите са били едни мутри за времето си.Както сегашните ,препускали са на коне(сега джипове) и са трепели селяните, които са им се изпречели, за удоволствие(сега граждани по улиците).
Така че-Парите не миришат!!!
Моралистите в ляво!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 10 яну 2023 20:34

Aйде псевдо дисидентите да пишат за политика в раздела за политика.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 10 яну 2023 20:39

Blue_Blood84 написа:
Eminem написа:Договаряш контроли с руски отбори, но ще провокираш с екипите. Абсолютна простотия и неадекватност!

Точно, и аз така мисля. Или да не ги бяха договаряли тия контроли, или да се държим като спортисти без провокация.

Подкрепям. Това е спорт. Отношенията между тези 2 страни са си техни. Години наред Руски граждани са тероризирани и малтретирани в Украйна.Колко трябваше да търпи Путин. Същото се получава и с Българите в Македония. Питам аз ние дали ще предприемем нещо.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 яну 2023 20:48

Направо ми се драйфа като гледам колко русороби са се навъдили сред привържениците на любимия отбор. Аз лично приветствам всяка подкрепа, която би изразил отбор, ръководство и фенове към жертвите на геноцид. Без значение кои са жертвите. Левски значи свобода. Вие, дето си мислите, че Левски и политиката нямат общо неща хванете попрегледайте лентите от близкото минало. Даже ми е мъчно, че не правим повече на всеки мач, но такава ни е съдбата.
Бях против контроли с руски отбори по прицип - те играят грубо и за премии и в тях. Поне в годините беше така - ритаха яко и в контролите, но явно нямаме голям избор. Тия само там и в Турция ги приемат в момента. Дано не ни изпоритат ботушарите. И без това имаме 15 играча на кръст, само контузии ни трябват.
110 години любов!

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 10 яну 2023 21:19

groti написа:Направо ми се драйфа като гледам колко русороби са се навъдили сред привържениците на любимия отбор. Аз лично приветствам всяка подкрепа, която би изразил отбор, ръководство и фенове към жертвите на геноцид. Без значение кои са жертвите. Левски значи свобода. Вие, дето си мислите, че Левски и политиката нямат общо неща хванете попрегледайте лентите от близкото минало. Даже ми е мъчно, че не правим повече на всеки мач, но такава ни е съдбата.
Бях против контроли с руски отбори по прицип - те играят грубо и за премии и в тях. Поне в годините беше така - ритаха яко и в контролите, но явно нямаме голям избор. Тия само там и в Турция ги приемат в момента. Дано не ни изпоритат ботушарите. И без това имаме 15 играча на кръст, само контузии ни трябват.

Аз и затова изпитвам погнуса когато видя нацистки фланелки символи и скандирания. Иде ми да извадя един калашник и да ги разстрелян всички.

А това колко привържениците ни са приели руската пропаганда е директно пропорционално на народа.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 яну 2023 21:46

icemanbg33 написа:
groti написа:Направо ми се драйфа като гледам колко русороби са се навъдили сред привържениците на любимия отбор. Аз лично приветствам всяка подкрепа, която би изразил отбор, ръководство и фенове към жертвите на геноцид. Без значение кои са жертвите. Левски значи свобода. Вие, дето си мислите, че Левски и политиката нямат общо неща хванете попрегледайте лентите от близкото минало. Даже ми е мъчно, че не правим повече на всеки мач, но такава ни е съдбата.

Аз и затова изпитвам погнуса когато видя нацистки фланелки символи и скандирания. Иде ми да извадя един калашник и да ги разстрелян всички.

А това колко привържениците ни са приели руската пропаганда е директно пропорционално на народа.

Тия със свастиките са ни най-гнусното петно. Срам и позор за идеята на Левски. Същите плиткоумници като братята им по душа със сърп и чук.
110 години любов!

Върни се в “Левски”