Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 10 мар 2025 07:50

1914.1902 написа:
honda написа:Доколкото разбирам , отправяш персонални обвинения срещу мен, ако имаш някакви доказателства бих те помолил да ги предоставиш пред всички.
Бих се обърнал към всички модератори да проверят и да отговорят дали някога съм "докладвал" който и да е колега от форума или съм искал някое определено мнение да бъде изтрито. Ако има такъв случай бих помолил модераторите да го представят и аз обещавам ,че няма никога повече да пиша в настоящия форум.
Ако обаче е така както твърдя , а именно че никога не съм "докладвал' колега от форума ,бих помолил колегата peliforewer ,ако има останало някакво достойнство да се извини или да напусне форума завинаги .

honda не е участвал с доклад при последния бан на peliforewer, който просто наруши правилника и му беше посочено коя точка трябва да научи.

Бан получиха още няколко потребители през последните седмици, като с това не се цели забрана на тези хора да си казват спокойно мнението във форума, а просто трябва да не нарушават правилника.

https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=53&t=9677 - полезно четиво

ПРАВИЛА НА ФОРУМА!

Благодаря ;)

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 10 мар 2025 08:10

Нали си давате сметка къде живеем и че това е абсолютна провокация.
1. Томаш беше в настроение след мача, едва ли приказките на някакъв тинейджър дотолкова ще му повлияят че да си изпусне нервите до такава степен.
2. Той пък му бил задал въпрос по най милия начин, айде няма нужда, всички чухме какви скандирания имаше. Сега пред медиите ангелче... Пък и на каква база въобще, му държат сметка от къде бил тръгнал, камо ли пък някой 17 годишен!?
3. Провокациите са тръгнали още след последният съдийски сигнал, та цялото това нещо не е било никак случайно.
4. Предполага се че на такъв мач трябва да има камери навсякъде, да покажат кадри, за да видим всички какво е станало. Сега с очевидци могат да си скалъпят абсолютно всичко при положение, че са домакини.
5. Докато не покажат запис ЦСКА трябва да заведат дела за клевета срещу този симпатяга без да се съобразяват с възрастта, защото би трябвало да живеем в правова държава (пък и ще има възпитателен елемент), както и срещу клуба че е допуснал всичко това след мача.

Без да се заяждам с никой, но доста странни неща започват да се случват от началото на полусезона.
1. ЦСКА с най-много наказани футболисти, при положение, че е отбора с най-високо притежание на топката в цялата лига.
2. Футболист е ударен с камък на терена, глоба 1000 лева!
3. Тази атака срещу Томаш и ЦСКА като клуб.
4. Абсолютният съдийски цирк на мача вчера...
5. Ботев тръгнаха като отбор и веднага ги нагласиха.
Не съм любител на конспирациите, но започват да се очертават някакви линии от които накрая ще излезе нещо доста грозно, ми се струва.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2025 08:23

Дост Ви подхвърли удобна дъвка, вместо да коментирате мачовете на Левски и Лудогорец се оказа, че на прицел е Томаш :) . Естествено е след Илиян Илиев и Черно море, Акрапович и Славия да дойде ред и на Томаш и ЦСКА :) .Без изненади, оплаквачките са от Левски, Лудогорец и един неутрален.Както винаги стане ли дума за ЦСКА се явява един Манипулатор и облъчва форума.Случаят с треньорките по художествена гимнастика е доста по различен и сигнала е подаден 2020г. , а до решение се е стигнало в края на 2024г.Майката е разследвана за психически и физически тормоз, за задържане и отнемане премии, за възпрепятстване на състезателките да се срещат със семействата си, както и отнемане на телефоните им.Дъщерята е обвинена, че е ударила с телефон състезателка.Майката е наказана за 8 години да не участва в международни прояви на Международната федерациа по гимнастика (FIG) и доживот да не е ГЛАВЕН треньор във федерации, което и позволява да е треньор . Дъщерята е наказана 18 месеца като санкцията е отложена с 3 години.Сега да попитам господина този случай от гимнастиката какво общо има с Томаш.Този момък от Стара Загора състезател ли е на Томаш, треньорът не знае кой е този и може да се е почувствал застрашен и да е действал при самоотбрана, ако въобще го е шамаросал.Единствено което може да се случи е семейството да заведе съдебен иск срещу Томаш, но според тях не са извадили медицинско защото нямало следи от шамара.Така, че въпреки драматичните напъни на някои корифеи във форума турския сериал няма да се състои :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2025 08:38

1914.1902 написа:
honda написа:Доколкото разбирам , отправяш персонални обвинения срещу мен, ако имаш някакви доказателства бих те помолил да ги предоставиш пред всички.
Бих се обърнал към всички модератори да проверят и да отговорят дали някога съм "докладвал" който и да е колега от форума или съм искал някое определено мнение да бъде изтрито. Ако има такъв случай бих помолил модераторите да го представят и аз обещавам ,че няма никога повече да пиша в настоящия форум.
Ако обаче е така както твърдя , а именно че никога не съм "докладвал' колега от форума ,бих помолил колегата peliforewer ,ако има останало някакво достойнство да се извини или да напусне форума завинаги .

honda не е участвал с доклад при последния бан на peliforewer, който просто наруши правилника и му беше посочено коя точка трябва да научи.

Бан получиха още няколко потребители през последните седмици, като с това не се цели забрана на тези хора да си казват спокойно мнението във форума, а просто трябва да не нарушават правилника.

https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=53&t=9677 - полезно четиво

ПРАВИЛА НА ФОРУМА!

Не знаех, че си модератор, ще те помоля да ми извадите обидните и вулгарни коментари и ще се извиня на засегнатите.Това с неспазване на правилата е удобно за справяне с неудобните, а едни други могат да правят каквото си искат. Интересното е, че и друг колега е обвинил същото лице.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 мар 2025 08:40

peliforewer написа:Дост Ви подхвърли удобна дъвка, вместо да коментирате мачовете на Левски и Лудогорец се оказа, че на прицел е Томаш :) . Естествено е след Илиян Илиев и Черно море, Акрапович и Славия да дойде ред и на Томаш и ЦСКА :) .Без изненади, оплаквачките са от Левски, Лудогорец и един неутрален.Както винаги стане ли дума за ЦСКА се явява един Манипулатор и облъчва форума.Случаят с треньорките по художествена гимнастика е доста по различен и сигнала е подаден 2020г. , а до решение се е стигнало в края на 2024г.Майката е разследвана за психически и физически тормоз, за задържане и отнемане премии, за възпрепятстване на състезателките да се срещат със семействата си, както и отнемане на телефоните им.Дъщерята е обвинена, че е ударила с телефон състезателка.Майката е наказана за 8 години да не участва в международни прояви на Международната федерациа по гимнастика (FIG) и доживот да не е ГЛАВЕН треньор във федерации, което и позволява да е треньор . Дъщерята е наказана 18 месеца като санкцията е отложена с 3 години.Сега да попитам господина този случай от гимнастиката какво общо има с Томаш.Този момък от Стара Загора състезател ли е на Томаш, треньорът не знае кой е този и може да се е почувствал застрашен и да е действал при самоотбрана, ако въобще го е шамаросал.Единствено което може да се случи е семейството да заведе съдебен иск срещу Томаш, но според тях не са извадили медицинско защото нямало следи от шамара.Така, че въпреки драматичните напъни на някои корифеи във форума турския сериал няма да се състои :) .

Пели, вади Шпагина от долапа и ни почвай наред :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2025 09:03

honda написа:
peliforewer написа:
krumeto написа:Пели, разтворил си крилата и защитаваш човек, зашлевил шамар на непълнолетен.
Не ти пожелавам, някой тип да зашлеви шамар на сина ти или на твоя внук.
Как ли ще постъпиш.

Първо, не съм видял дали Томаш му е ударил шамар.Второ, ако мой внук на 17 години се държи нагло и провокира хора много по възрастни от него първият шамар ще го изяде от мен, а вторият от потърпевшия.

В една нормална държава с такива "възпитателни методи" най-вероятно ще ти отнемат родителските права.
От казаното от момчето от Берое, ако е вярно няма нищо нагло и провокативно.
Всички чухме, как не толкова отдавна - по време на мача ви със Славия от първия полусезон ,в които бяха допуснати само деца привърженици на любимия клуб какво скандираха . Тогава какво трябваше да направят Гошо Петков, привържениците на Славия?

От казаното от юношата от отбора до 19 години дето още гони топките :) разбрах, че веднъж му казал..Сашо забрави ли откъде тръгна..., Томаш не му е отговорил нищо и това добро възпитано дете решило, че Томаш недочува и повторило репликата, няма наглост, няма провокация :) .Ако наистина му е ударил шамар това е било с цел край на дискусията :) .Пак повтарям, ако видя арогантно поведение на децата и внуците си с възрастни хора ще съм първият който ще ги накаже.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2025 09:05

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Дост Ви подхвърли удобна дъвка, вместо да коментирате мачовете на Левски и Лудогорец се оказа, че на прицел е Томаш :) . Естествено е след Илиян Илиев и Черно море, Акрапович и Славия да дойде ред и на Томаш и ЦСКА :) .Без изненади, оплаквачките са от Левски, Лудогорец и един неутрален.Както винаги стане ли дума за ЦСКА се явява един Манипулатор и облъчва форума.Случаят с треньорките по художествена гимнастика е доста по различен и сигнала е подаден 2020г. , а до решение се е стигнало в края на 2024г.Майката е разследвана за психически и физически тормоз, за задържане и отнемане премии, за възпрепятстване на състезателките да се срещат със семействата си, както и отнемане на телефоните им.Дъщерята е обвинена, че е ударила с телефон състезателка.Майката е наказана за 8 години да не участва в международни прояви на Международната федерациа по гимнастика (FIG) и доживот да не е ГЛАВЕН треньор във федерации, което и позволява да е треньор . Дъщерята е наказана 18 месеца като санкцията е отложена с 3 години.Сега да попитам господина този случай от гимнастиката какво общо има с Томаш.Този момък от Стара Загора състезател ли е на Томаш, треньорът не знае кой е този и може да се е почувствал застрашен и да е действал при самоотбрана, ако въобще го е шамаросал.Единствено което може да се случи е семейството да заведе съдебен иск срещу Томаш, но според тях не са извадили медицинско защото нямало следи от шамара.Така, че въпреки драматичните напъни на някои корифеи във форума турския сериал няма да се състои :) .

Пели, вади Шпагина от долапа и ни почвай наред :lol:

Както Вие Илиян Илиев, Акрапович и Томаш....
W84me ( Блатер) ..

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 мар 2025 09:34

Вингаи ми е много смешно, когато припоци почнат да говорят за чест, морал и най-вече за спазване на правилата :oops: Звучите като кварталната ковра, която "чете морал" на съседското момиче, че е с къса пола :mrgreen: Когато си признаете, че ЦСКА умрЕ и сте фенове на Литекс преместенЪ, тогава може да се говори и спори нормално с вас. Дотогава сте само и единствено обект на присмех
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2025 09:48

tmanolov написа:Вингаи ми е много смешно, когато припоци почнат да говорят за чест, морал и най-вече за спазване на правилата :oops: Звучите като кварталната ковра, която "чете морал" на съседското момиче, че е с къса пола :mrgreen: Когато си признаете, че ЦСКА умрЕ и сте фенове на Литекс преместенЪ, тогава може да се говори и спори нормално с вас. Дотогава сте само и единствено обект на присмех

Такава радост настана миналата неделя за хиксчето с уж умрелите, че се сетих за фразата...Слуховете за моята смърт са силно преувеличени“,.. :) .Но сте прави да не спорите с нас, единият с две , другият с 5(пет) виШи... :) .
W84me ( Блатер) ..

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 10 мар 2025 09:51

tmanolov написа:Вингаи ми е много смешно, когато припоци почнат да говорят за чест, морал и най-вече за спазване на правилата :oops: Звучите като кварталната ковра, която "чете морал" на съседското момиче, че е с къса пола :mrgreen: Когато си признаете, че ЦСКА умрЕ и сте фенове на Литекс преместенЪ, тогава може да се говори и спори нормално с вас. Дотогава сте само и единствено обект на присмех

Пич, нивото ти е изключително ниско, доводите в мненията ти липсват напълно.
Всичко това ги прави абсолютно безмислени. Не разбирам защо въобще си правиш труда.

Върни се в “Левски”