1914.1902 написа:honda написа:Доколкото разбирам , отправяш персонални обвинения срещу мен, ако имаш някакви доказателства бих те помолил да ги предоставиш пред всички.
Бих се обърнал към всички модератори да проверят и да отговорят дали някога съм "докладвал" който и да е колега от форума или съм искал някое определено мнение да бъде изтрито. Ако има такъв случай бих помолил модераторите да го представят и аз обещавам ,че няма никога повече да пиша в настоящия форум.
Ако обаче е така както твърдя , а именно че никога не съм "докладвал' колега от форума ,бих помолил колегата peliforewer ,ако има останало някакво достойнство да се извини или да напусне форума завинаги .
honda не е участвал с доклад при последния бан на peliforewer, който просто наруши правилника и му беше посочено коя точка трябва да научи.
Бан получиха още няколко потребители през последните седмици, като с това не се цели забрана на тези хора да си казват спокойно мнението във форума, а просто трябва да не нарушават правилника.
https://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=53&t=9677 - полезно четиво
ПРАВИЛА НА ФОРУМА!
Благодаря ;)