Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 10 яну 2023 10:55

Или не трябваше да играем срещу руски отбори или трябва всичко да си е по нормално му.
Това със синя фланелка и жълти гащета е малко глупаво.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 яну 2023 10:58

koisa написа:Не искам да политизирам темата, но днес излезе новина, че Левски ще играят контролите си облечени в цветовете на украинското знаме в знак на подкрепа. И веднага във фенските страници се започна едно плюене, обиди, клетви, отказване от отбора и т.н.
Което за мен е много жалко и смешно. Да слагаш Русия и Путин пред Левски.
Съгласен съм, че спорт и политика не трябва да се смесват, но те отдавна са зависими едно от друго. Особено в България.

П.С. Не сън фен на САЩ, Байдън, ЕС и т.н преди да бъда подхванат и тук.

Защо изобщо тогава ще се играе срещу руски отбори, така е възможно да се стигне до напрежение.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 яну 2023 11:22

Защо трябва да намесват отбора в политически интриги. Да си играем с нашите екипи. Какво общо има дадения футболен мач с Путин, Байдън, Украйна и т.н. По тази логика нека всички отбори в Европа играят със синьо-жълто в подкрепа на Украйна. Абсолютна глупост е това.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 10 яну 2023 11:31

realno написа:Аз подкрепям избора на Левски. Путлеризма няма място в клуба, както нямаше място за Сталин, Ленин и други съветки другари. Левски отказа да вдигне ръка в чест на Хитлер, сега трябва да покажем,че няма да "вдигнем ръка" и на Путлер и подобни масови убийци. Всеки друг избор ще ни накара да се срамуваме след време.

Колега,за масовите убийци и прочие....................
Очаквам днес, Вие и всички кресливи, умни и красиви "демократи" да отдадат почит на летците, които през 44-та на днешния ден са сринали София и да благодрят на "началниците" за бомбите, които са убили бабите и дядовците ни. Всички българофоби, които всячески се опитват да ме демократизират трябва да се стекат на поклонение пред паметника на загиналите американски пилоти при бомбардировките над страната ни.
Последна промяна от teerr на 10 яну 2023 11:34, променено общо 2 пъти.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 яну 2023 11:32

1914.1902 написа:
Защо изобщо тогава ще се играе срещу руски отбори, така е възможно да се стигне до напрежение.

Този въпрос е към ръководството. На мен просто ми направи лошо впечатление колко много уж левскари са готови да се откажат от отбора и да го оплюят, защото не отговаря на политическите им виждания. Които между другото са такива още от създаването му.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 яну 2023 11:35

Аз бих се съгласил отборите играещи срещу нас да слагат лента или да имат надпис на гърдите си с големи букви, "Съд за Мутрата и престъпната му шайка от копейки". Би било подкрепа за обикновения българин, макар, че няма да се хареса на мафията. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 10 яну 2023 11:35

Няма по голяма простотия да играем с цветовете на Укрофашистите

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 яну 2023 11:45

LoveAndPeace написа:Или не трябваше да играем срещу руски отбори или трябва всичко да си е по нормално му.
Това със синя фланелка и жълти гащета е малко глупаво.

Не малко. Изключително глупаво е. Най-много скоро ръководството да реве, че контролите са отказани, а нашите ще ритат на малки вратички за здраве. То и без това напролет така ще си ритаме.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 яну 2023 11:46

В този клуб се работи малоумно, безотговорно и необмислено от няколко месеца. Всички кампании замряха, нищо около новия собственик, неплащане към НАП, безсмислен лагер в битката за осмото място, а според някои хора ще има глоби от УЕФА съвсем скоро. С лицензите също всичко е под въпрос.

Големият треньор да не е препил?!

Мъри: Чандъров има безспорните качества да се впише в нашия отбор

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 10 яну 2023 11:46

filcolins написа:Няма по голяма простотия да играем с цветовете на Укрофашистите

Няма такова животно...........https://prikachi.net/image/8nGSCp
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”