Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 09 яну 2023 19:18

Blue_Blood84 написа:
metodito написа:
ikar написа:https://sportal.bg/news-2023010909324493794
Да ни е честит сина на президента. В последните две години е изиграл 47мача с 4гола и нито една асистенция. Този футболист го взимаме да гради играта и да създава голови ситуации.Да замениш Миланов с Асен Чандъров е като да сравниш Осоговската планина с Хималаите.

То, ако пре*бат палмите, все тая.

Те палмите дават по 300 000лева на месец, от феновете Левски взима по 500-600 хиляди на месец, така че да му мислят отборите, които главно съществуват от спонсорите, които са бетинт компании и самите отбори имат по 50-100 фена. Ние ще закрепим положението, другите ще го ядат.

Всеки месец ли дават феновете по толкова. Сигурно греша, но винаги като почват да говорят за издръжката на този клуб, все нещо ме гложди, човек.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 яну 2023 21:04

metodito написа:
Blue_Blood84 написа:
metodito написа:
ikar написа:https://sportal.bg/news-2023010909324493794
Да ни е честит сина на президента. В последните две години е изиграл 47мача с 4гола и нито една асистенция. Този футболист го взимаме да гради играта и да създава голови ситуации.Да замениш Миланов с Асен Чандъров е като да сравниш Осоговската планина с Хималаите.

То, ако пре*бат палмите, все тая.

Те палмите дават по 300 000лева на месец, от феновете Левски взима по 500-600 хиляди на месец, така че да му мислят отборите, които главно съществуват от спонсорите, които са бетинт компании и самите отбори имат по 50-100 фена. Ние ще закрепим положението, другите ще го ядат.

Всеки месец ли дават феновете по толкова. Сигурно греша, но винаги като почват да говорят за издръжката на този клуб, все нещо ме гложди, човек.

Да, даже и повече се пада 8 милиона за 10 месеца засега. То не е точно даване, а просто като си ходим на мачове и си взимаме по някоя тениска, шалче и стават нещата. :)

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 яну 2023 10:02

Не искам да политизирам темата, но днес излезе новина, че Левски ще играят контролите си облечени в цветовете на украинското знаме в знак на подкрепа. И веднага във фенските страници се започна едно плюене, обиди, клетви, отказване от отбора и т.н.
Което за мен е много жалко и смешно. Да слагаш Русия и Путин пред Левски.
Съгласен съм, че спорт и политика не трябва да се смесват, но те отдавна са зависими едно от друго. Особено в България.

П.С. Не сън фен на САЩ, Байдън, ЕС и т.н преди да бъда подхванат и тук.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 яну 2023 10:06

Като се има предвид трансферите в клуба (входящи и изходящи), според мен предизвикателството пред Мъри е не е дали ще играем по - добре през новия полусезон, а дали ще задържи нивото от предния.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 яну 2023 10:07

koisa написа:Не искам да политизирам темата, но днес излезе новина, че Левски ще играят контролите си облечени в цветовете на украинското знаме в знак на подкрепа. И веднага във фенските страници се започна едно плюене, обиди, клетви, отказване от отбора и т.н.
Съгласен съм, че спорт и политика не трябва да се смесват, но те отдавна са зависими едно от друго. Особено в България.

+100
Левски значи свобода, а не Путлерофилия.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 10 яну 2023 10:12

realno написа:
koisa написа:Не искам да политизирам темата, но днес излезе новина, че Левски ще играят контролите си облечени в цветовете на украинското знаме в знак на подкрепа. И веднага във фенските страници се започна едно плюене, обиди, клетви, отказване от отбора и т.н.

+100
Левски значи свобода, а не Путлерофилия.

Да си фен на Левски и фен на Путин е взаимноизключващо. Кой друг ако не Левски трябва да излезе с такава позиция?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 яну 2023 10:19

Аз подкрепям избора на Левски. Путлеризма няма място в клуба, както нямаше място за Сталин, Ленин и други съветки другари. Левски отказа да вдигне ръка в чест на Хитлер, сега трябва да покажем,че няма да "вдигнем ръка" и на Путлер и подобни масови убийци. Всеки друг избор ще ни накара да се срамуваме след време.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 яну 2023 10:26

Това е прекрасно. Но не играем ли с руски отбори в контролите? В смисъл, няма ли да се развалят мачовете?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 яну 2023 10:35

tiamat написа:Това е прекрасно. Но не играем ли с руски отбори в контролите? В смисъл, няма ли да се развалят мачовете?

Едва ли... Просто ще играем с резервните жълти гащета. Няма да има нищо провокиращо на екипите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 10 яну 2023 10:52

Ей много реприсирани души има тука...................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Върни се в “Левски”