Thsmith написа:Що се отнася за младенов от както е дошъл повтарям, че е пълно дърво и не става за чеп за зелеТози човек няма нито един преодолян играч от как е дошъл в Левски... Един финт няма... Просто ритва топката напред и тича след нея, а на всичко отгоре и центрира ужасно... единствения му плюс е, че играе сравнително прилично за крило с глава (ако го сравняваме с крила като Дока, Жоазиньо, Нелсън и етк) нищо друго. Да в някой мачове се оказа в точния момент на правилното място, но като цяло няма никакви технически качества за отбор от първата 5 ца в А група...
То като цяло дефицита на качествени флангови футболисти в нашето първенство е сериозен !
Общо взето ... всички "вървежни" крила в 'А' група са от типа на Младенов - пускай топката, и надбягвай !
Писаров, Христов ( Берое ) ... онова момче от Миньор ... все с "техниката" на нашия ....
Така, че тук поне няма опции ....
Освен да се намери някой от чужбина.
Ако не, предпочитам Младенов пред гореизброените !
------------------------ ------------------------- -------------------
Thsmith написа:Що се отнася за търпение... ние сме Левски и резултатите се търсят сега. Някой ще кажат, че затова циклим на едно място и до някъде са прави, но замислете се над следното. Да кажем, че жертваме 2 сезона за да влязат 3-4 юноши в първия състав (да си представим, че има толкова юноши които все пак могат да спират топката и имат някакъв потенциал да стигнат поне до русия) ... И така играеме 2 сезона с тях и завършваме 5 ти . От тия 3-4 ма юноши стават прилични играчи за ниво А група и дори могат да се уредят с трансфер в Украйна, Русия и ко. Продаваме ги и после? Пак отначало ли? Защото всеки знае, че играч на около 20 години ако покаже някакви качества няма да остане в БГ и секунда в повече...
Извенете, но аз не искам да сме просто инкобатор за таланти които на свой ред да радват феновете на друг отбор...
Е, аз не казвам да се подмени целия състав с юноши ...
А и няма гаранция, че евентуално взетите чужденци ще паснат.
Освен това, както посочих по нагоре .... Младенов и Горанов не са чак толкова лоши опции за крилата !
Първия дори вкара няколко гола в Европа ... а също и подаде за няколко.
Независимо, че както посочваш ти - повечето не му бяха някакви изработени от него самия.
Но въпреки това, всичките му бяха майсторски изпълнения ...
Значи - не е няк'ъв бездарник !
Според мен ще търпи развитие в положителна посока.
От втория - Горанов аз лично нямам много преки впечатления ...
От малкото време в което съм го гледал, обаче ми направи впечатление много добрата техника , а също така и доста приличното центриране ....
При повече игрова практика съм сигурен, че в негово лице ще имаме едно отлично ляво крило !
Тук с налагането на тези двамата не става въобще дума за някакви рискове ...

А по скоро дори е с поглед в бъдещето !
В крайна сметка, защо развиваме школа, ако не се дава шанс на младите !?