Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 01 юни 2020 08:16

damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
damyanov1963 написа:Цола става председател на Левски, прекръства го на Динамо, кара го да носи бюста на Сталин до горите тилилейски и ЦДНА става ДЕВЕТ пъти подред шампион!!!!!
БЕЗ ЦЕНЗУРА!!!!!

Ха ха, е, щом закриване на левски от преди 44г. с официална заповед, създаване на нов комунистически отбор на НОВО място, на НОВ стадион, с НОВИ екипи, с НОВО име и НОВА емблема, ти си си избрал да изключиш съзнанието си, а си решил да го наричаш "преименуване", си е твой проблем.

Я обясни какво е ЗКПЧ и ВКР и каква им беше ролята в Деполитизираната Българска Народна Армия :P
Ще ти припомня и първото изречение от клетвата в казармата - Заклевам се да БЪДА ВЕРЕН НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
Забележи, че Деполитизираната според теб армия поставяше БКП преди народа ;)

Бате, не знам къде си давал клетва, но това никога не е било първо изречение в клетвата :) Аз изобщо не си спомням да е имало такова нещо :)
Още една глупост си казал, че армията е била деполитизирана преди 1989 година, това не е вярно! Армията беше деполитизирана със закон някъде около 1990-1991 година и тогава всеки военнослужещ подписа ,че няма да членува в партии . Тогава това беше най лесния начин да се махнеш от армията , ако не искаш да служиш без да платиш неустойка.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 юни 2020 08:21

krumeto написа:
yagarr написа:Няма никаква драма с подлогите на гелосаната делиорманска мастия.. Дали на Армията или на Васил Левски ще усетят народната любов и бедните им душици на терена и 50-те утайки по трибуните ще са насрани

Откакто се роди този Делиормански феномен, вие тиретата от микре все сте насрани.
Все едно и също ви е в устата.

Поздравявам те за точното определение Делиормански феномен, само дето не си пояснил какво означава този "феномен от Делиормана ".Ако може аз да поясня, това е да си обсебил българския футбол, да командваш БФС и Професионалната лига, да притежаваш тв правата и да плащаш на БФС и отборите, да си собственик на телевизията излъчваща българския футбол, да правиш програмата за първенството и Купата, да имаш назначен човек в клуба си чиято основна задача е да отговаря за съдиите,да караш бизнесмени да подписват паметни записки в полза на Лудогорец, да продължавам ли.Ето това е Делиорманският феномен,без аналог по света.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 юни 2020 09:38

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
damyanov1963 написа:Цола става председател на Левски, прекръства го на Динамо, кара го да носи бюста на Сталин до горите тилилейски и ЦДНА става ДЕВЕТ пъти подред шампион!!!!!
БЕЗ ЦЕНЗУРА!!!!!

Ха ха, е, щом закриване на левски от преди 44г. с официална заповед, създаване на нов комунистически отбор на НОВО място, на НОВ стадион, с НОВИ екипи, с НОВО име и НОВА емблема, ти си си избрал да изключиш съзнанието си, а си решил да го наричаш "преименуване", си е твой проблем.

Я обясни какво е ЗКПЧ и ВКР и каква им беше ролята в Деполитизираната Българска Народна Армия :P
Ще ти припомня и първото изречение от клетвата в казармата - Заклевам се да БЪДА ВЕРЕН НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

Бате, не знам къде си давал клетва, но това никога не е било първо изречение в клетвата :) Аз изобщо не си спомням да е имало такова нещо :)
Още една глупост си казал, че армията е била деполитизирана преди 1989 година, това не е вярно! Армията беше деполитизирана със закон някъде около 1990-1991 година и тогава всеки военнослужещ подписа ,че няма да членува в партии . Тогава това беше най лесния начин да се махнеш от армията , ако не искаш да служиш без да платиш неустойка.

Първо, това че армията ни е била деполитизирана преди 89-та наистина е глупост, но не я казвам аз, а вашия съотборник Иво55, аз само го цитирам,чети внимателно постовете, преди да ги апострофираш, а че това беше първото изречение в клетвата по онова време е самата истина, 45 дни репетирахме за пустата клетва в новобранската, да не мислиш, че съм го изсмукал от пръста си,но май наистина съм ти батко, щом не я знаеш, защото явно си служил след 89-та, когато армията се деполитизира. Дано и Ивчо55 прочете поста ти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юни 2020 09:41

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
БЕЗ ЦЕНЗУРА!!!!!

Първо, това че армията ни е била деполитизирана преди 89-та наистина е глупост, но не я казвам аз, а вашия съотборник Иво55, аз само го цитирам,чети внимателно постовете, преди да ги апострофираш, а че това беше първото изречение в клетвата по онова време е самата истина, 45 дни репетирахме за пустата клетва в новобранската, да не мислиш, че съм го изсмукал от пръста си,но май наистина съм ти батко, щом не я знаеш, защото явно си служил след 89-та, когато армията се деполитизира. Дано и Ивчо55 прочете поста ти.

:) :) :) :) :) Батко си ми, но с малко :)

Аз, гражданин на Народна република България, като встъпвам в редовете на Въоръжените сили, тържествено се заклевам да бъда честен, храбър, дисциплиниран и бдителен воин, да пазя строго военната и държавната тайна, безпрекословно да изпълнявам законите, военните устави и заповедите на своите командири и началници.
Заклевам се добросъвестно да изучавам военното дело, с всички сили и средства да пазя военното и народното имущество и до последния си дъх да бъда предан на своя народ, на своята социалистическа родина и на народното правителство.
Готов съм винаги по заповед на народното правителство за защитя своята родина – Народна република България – и като воин от Въоръжените сили се заклевам да защищавам родината си мъжествено, умело, с достойнство и чест, без да щадя кръвта си и дори живота си за постигане на пълна победа над враговете.
Ако наруша тази моя тържествена клетва, нека ме постигне суровото наказание на закона на Народната република и всеобщата омраза и презрение на трудещите се.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 юни 2020 09:50

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
БЕЗ ЦЕНЗУРА!!!!!

Ето малко информация какви са били текстовете на клетвите през годините. Никъде няма текст "Заклевам се да БЪДА ВЕРЕН НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!" Това обаче е за армията, а Дамянов може да говори за МВР. ;)
https://www.bnoshipka.org/index.php?cat=5&subcat=1
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юни 2020 09:56

Ozzimozzi написа:
damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
БЕЗ ЦЕНЗУРА!!!!!

Ето малко информация какви са били текстовете на клетвите през годините. Никъде няма текст "Заклевам се да БЪДА ВЕРЕН НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!" Това обаче е за армията, а Дамянов може да говори за МВР. ;)
https://www.bnoshipka.org/index.php?cat=5&subcat=1

Може..може ! Може и бюста да качвал и да е забравил клетвата :) А пък може и да е от милиционерското сержантско и там да им е била такава клетвата :)

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 01 юни 2020 10:17

Понеже там не може ,да питам тук.
Божков,беше ли кретен и боклук ,от Януари 2019г. до Януари 2020г.?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 юни 2020 10:30

анто маина написа:Понеже там не може ,да питам тук.
Божков,беше ли кретен и боклук ,от Януари 2019г. до Януари 2020г.?

Беше г-н Божков, защото по нареждане от Б. Борисов ги спаси от фалит, и бе принуден да им дари едни 20 милиона лева и да покрие голяма част от задълженията. След това стана боклук, защото вече не е с властта, а все пак те винаги са били отбора на властта и са свикнали всичко да им се подарява. Същата работа ще се случи и с "г-н Пеевски"! ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 юни 2020 10:36

И аз да питам, как изведнъж кредиторите на Левски започнаха да се отказват от вземанията си за милиони след само една среща с обаятелната двойка Наско-Тити.Този тандем явно има голям потенциал, а защо Главатаря от приказката на Али баба е с екип на Левски :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юни 2020 10:37

delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:
Kotooshu написа:Ко става припок :)
Сектор Г "НАЙДЕНОВ" , продължава с гаврата
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W5HGcc_PgJ8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1z9xbkHIBQD6ezTPZQWq1_kxypISL8YC5l9OSYigAG6j4qDRv7OgNsjPE[/youtube]
Никое "говедо" не може да се гаври с вас така , както този мазния .
Поне ви остана последната опорка ,само Славия били автентични ... смях :lol: :lol: :lol:

''И я сьи купиьх такъв парцал ве я видимдали ш'стание''. :lol: :lol: :lol:
Тоя ли ви е най-грамотният? :lol:

Дори и най - неграмотните от нас знаят, че сте менте, а от вас и най - образованите не могат да го схванат. А тези, които го схващат от вас нямат смелостта да си го признаят. ;)

Е,ок,ама вие сте Динамо :lol:

Ама ние сме били и Витоша. Но въпреки това си оставаме автентичния Левски, защото на нашите "основи" се опитват да направят нещо ново. Задай си въпросите: искали ли сме това или е било насилствено? Имаме ли сме интерес от това ?
Сега си задай същите въпроси и за ЦСКА. Защото когато видим историята ви тя говори друго, че много пъти сте припознавали други отбори и то доброволно и винаги сте извличали полза от това.
Приятно четене:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%B8%D1%8F)#1923_%E2%80%93_1948_%D0%B3.

"През 1947 година Чавдар (София) завършва 10-и в първенството на България и изпада във Втора дивизия. Веднага след това, с активното съдействие и по идея отново на бившия функционер на „Шипка“ Михаил Михайлов, който работи в Министерството на отбраната, към „Чавдар“ се присъединява Централният дом на войската (ЦДВ) и от този момент нататък (15 февруари 1948 г.) МО започва да доминира в ръководството. Председател вече е началникът на Централния дом на войската майор Иван Мирски.

След изпадането във втора дивизия управниците на „ЦДВ“ започват да търсят спасение за „Чавдар“ чрез обединяване с друг отбор. Първоначално се водят преговори със „Спортист“ (Хаджи Димитър), но в крайна сметка се споразумяват със „Септември“ (София), който вече си е осигурил промоция във фазата на елиминациите. Решават датата на създаване на отбора да е 5 май 1948 г., а името – „Септември при ЦДВ“. Новият отбор участва в първенството на мястото на „Септември“. "

Винаги сте били припознавачи. Заченати сте с припознаване. Това ви е в ДНК-то. Думи като Вярност и Любов са само празни приказки при вас. Вие сте чисти ИНТЕРСЧИИ. Факт.
На практика умрялото ЦСКА също не е било автентично. Така, че поддържайте Литекс. Нямате друг избор.

П.С. И как така уж сте създадени 1948, а историята ви според уикипедия започва от 1923г с АС-23? Последно кога сте създадени? Или му изгубихте следите?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”