/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот blue avalanche » 02 апр 2018 21:39

Кашчей написа:
blue avalanche написа:Само за сравнение:
Стоилов в последния си сезон - 20 победи, 4 равни, 9 загуби
Роси в първия си сезон - 17 победи, 8 равни, 4 загуби

Сега сравни и отборите, срещу които се е играло и си фърст! А, и формата на шампионата също!

Щом е за теб - веднага. Тогава Стоилов не се изправи срещу Лудогорец. За сметка на това падна 3 пъти от Литекс.
Формата на шампионата - 30 кръга.
Друго?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 апр 2018 21:44

Пиша незадоволителна оценка на Роси към момента - 3 по шестобалната, но не заемам категорична позиция за неговото незабавно махане. Струва ми се обаче, че той далеч не е единствената причина за представянето на отбора към момента. Всичко случило се с клуба през сезона не ми харесва и най-големите ми притеснения са да не са се увеличили дълговете. Нито футболистите са кой знае каква класа, нито има каквито и да било управници, които да носят отговорност, нито има стратегия, нито основа. Като ги няма тия неща нито купа, нито класиране за квалификациите за ЛЕ биха имали смисъл. А именно основата и сигурността в утрешния ден са важните неща. Когато започне да се работи адекватно в клуба подходящ треньор лесно ще бъде намерен, дори и да е роден специалист (разбира се опитен и на възраст, говорил съм на тая тема). Дотогава треньорската смяна е безсмислена, но разбира се Роси не трябва да остава след края на сезона ако няма никакво подобрение, най-малкото защото има и по-евтини опции.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 02 апр 2018 21:48

metodito написа:
WPWW написа:Хората, които се концентрират върху Митрев и хвърлят на него вината, са абсолютни псевдолевскари и лаици!

Вратарят ли е виновен, че "Левски" играе архаичен антифутбол на отбор с манталитет на средняк, който създава по едно положение за гол на мач?

Дори под ръководството на Роси отбора да стигне финала за купата и да го спечели, което е в сферата на хипотезите, трезвомислещите няма да си променят мнението, че този италианец не е за "Левски" и назначаването му беше резултат от поредните напъни на разни мениджъри да си напълнят джоба.

Реалността е, че единственият шанс да се спаси сезона е моментално да бъде уволнен Делю, защото явно няма да си подаде оставката/което е вече балканска черта, макар че тия западните тренери са даже още по-нагли/ :mrgreen:

Чакай, човек - от сега за кога? Нека човекът си изкара УЕФА и тогава. Някои казват и повече. Ами не знам. Аз не съм за, но... кой пък съм аз? Всичко се случва. Аз съм скептик, но както казах, кой пък съм аз - ни съм играл профи футбол, ни нищо. Фен съм просто.

Уефа? С футбола, който играе този отбор не само вчера, а от началото на полусезона, мястото в ЛЕ изобщо не е сигурно, даже по-скоро е непостижимо.

Елементарна логика е - когато един отбор съвсем не върви, смяната на треньора е единственият му коз да получи "допинг" и да постигне нещо - в случая победа на полуфинал. А може да се обзаложим, че с този треньор играта няма да се подобри - това са 8 месеца.

"Левски" няма добър мач за тези 8 месеца! Нито един. Още на равния с Лудогорец беше удивително как някои превъзносоха ужасяващата игра на "Левски" само защото устиска 0-0 с 10 на терена срещу слабо мотивирания в този мач Лудогорец. Това бе показателно в каква посока тръгват фенове и ръководители - поредна самозаблуда и прехласване по набедени авторитети, само защото са от западна страна.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 21:49

Sstefanov написа:
hhandsome написа:
koisa написа:Логиката на адвокатите:
Загуба/Равен = виновни са играчите, прекалено са слаби за Роси.
Победа = Роси е велик, гений, супер треньор от невиждана класа... (вечно "виновните" играчи нямат заслуга за победата). :oops:

Добре бе айде махайте го и си слагайте вашия тиквеник който и да е той и да се свършва. Нормални треньори в Левски не се задържат много - на Люпко (ко)Пелето от злоба му подля вода, а сега Делио е трън в очите на фенове, "легенди" така наречени, че даже и на някои журналисти. Слагайте Вили Вуцов и всичко е точно, дори може да се счупят антирекорди по посещаемост за другия сезон

Тея анти рекорди ги гледаме сега. Трън в очите е защото, след 7-8 месеца, игрово НЯМА Никакъв напредък. ама никакъв. Първо беше с крепоста Герена, видя се вчера, Роси играе за точка или 1:0 ако може във всички мачове, как може да играеш така срещу отбори като бистица, берое, верея и т.н. . Стига с тая мантра Вили Вуцов и жадното. Ами като са същите резултати при Роси, каквито бяха и при тях, какво да искаме ? Взима 5 пъти повече пари, с пет пъти по скъпи играчи - същите резултати. Кажи ми кого бихме от първите 6 тая година ? Щом е толкова добър Роси защо никой отбор не му е предложил преди нас ? Защо не играе Рошу? Панайот? Защо отбора няма мотивация? Защо няма хъс? Защо няма себераздаване? Защо не е покриват? Защо не пресират при получен гол? Всичко това е работа на Роси, защо изгониха можещ човек като Йоканович, че дори и за по малко. Абе пич ти разбираш ли колко е тъпа ситуацията, НАС НИ ГЪРЧАТ БЕРОЕ НА ГЕРЕНА. ТИ изобщо осъзнаваш ли го това? ОСЪЗНАВАШ ли какъв позор е това ? Боли ме к.ра за титли и купи. Това да ни гърчи някакво провинциално отборче със свободни агенти и млад тренер на ГЕРЕНА, е непростимо! Та ние се гърчихме и с Пирин и с Верея и с Бистрица и с ВСИЧКИ.

Ето ти статистика от последните 10 сезона:

Сезон 2007/2008.Този сезон се запомни с една реплика за машиниста, който кара влака:

Та сухата статистика е:

"А" група - 30 мача, 19 победи, 5 равенства и 6 загуби, при 56:19 голова разлика, 62 точки донесли ни 2-ро място в крайното класиране.

Треньори бяха Станимир Стоилов (28 мача) и едно от най-големите падения в историята на този занаят - Велислав Вуцов (2 мача).

Сезон 2008/2009.

"А" група - 30 мача, 21 победи, 6 равенства и 3 загуби, 57:18 голова разлика, 69 точки, шампион.

Треньори бяха "легендата" Вили Вуцов (1 мач) и Емил Велев (29 мача).

Сезон 2009/2010.

"А" група - 30 мача, 17 победи, 6 равенства и 7 загуби, 57:26 голова разлика, 57 точки, достатъчни за 3-то място.

Треньори бяха Ратко Достанич, по-известен и познат, като Кратко Останич (9 мача) и Антони Здравков (20 мача) + една служебна победа над Ботев Пд. Тук е редно да се отбележи, че сезона бе започнат с Кокала, но той не води отбора за шампионат, след като беше уволнен след 2 мача в ЕКТ.

Сезон 2010/2011.

"А" група - 30 мача, 23 победи, 3 равенства и 4 загуби, 67:24 г.р., 72 точки, 2-ро място.

Треньор във всичките 30 мача ни беше Ясен Петров.

Сезон 2011/2012.

"А" група - 30 мача, 20 победи, 2 равенства и 8 загуби, 61:28 г.р., 62 точки, 3-то място.

Треньори в името на рекорда бяха Георги Иванов (13 мача), Антони Здравков (1 мач), Николай Костов (8 мача), Викторио Павлов (1 мач) и Ясен Петров (7 мача).

Сезон 2012/2013.

"А" група - 30 мача, 22 победи, 5 равенства и 3 загуби, 59:20 г.р., 71 точки, 2-ро място.

Треньори бяха Илиян Илиев (21 мача) и Николай Митов (9 мача).

Сезон 2013/2014.

"А" група - 38 мача, 19 победи, 4 равенства и 14 :idea: загуби, 59:39 г.р., 62 точки, 5-то място.

Треньори в името на рекорда и световната слава (заради една изцепка на феновете) бяха Викторио Павлов (1 мач), Славиша Йоканович (11 мача), Антони Здравков (15 мача), Елин Топузаков (11 мача). Този сезон беше започнат от Митов, който беше уволнене след ЕКТ и не води отбора за шампионат.Отделно се прочухме по света и със събличането на И. Петев.

Сезон 2014/2015.

"А" група - 32 мача, 17 победи, 5 равенства и 10 загуби, 66:33 г.р., 56 точки и 7-мо място - изравнен антирекорд за най-ниско класиране в историята на клуба :idea:

Треньори бяха Хосе Мурсия ( 3 мача), Гонзо (15 мача), Топчо (1 мач), Стойчо Стоев (13 мача).

Сезон 2015/2016.

"А' група - 32 мача, 16 победи, 8 равенства и 8 загуби, 36:18 г.р., 56 точки, 2-ро място. В този сезон от групата беше извадено настоящото тире, което така и не игра в "Б" група, т.к. специално за него му създадоха нова лига!

Треньори ни бяха Стойчо Стоев (29 мача), Топчо (2 мача) и Явор Вълчинов (1 мач).

Сезон 2016/2017
.

Първа лига - 36 мача, 18 победи, 9 равества и 9 загуби, 50:31 г.р., 63 точки, 3-то място.

Треньори бяха Люпко Петрович (10 мача), Топчо (12 мача) и Митов (14 мача).

С просто око се вижда, че честата смяна на треньори не е довела до нищо добро за тези години.Напротив! Много негативни рекорди са изравнени, приближени, а вероятно някои и подобрени.
Единственият сезон през който не е сменян треньор е 2010/2011, когато Я. Петров, като по чудо беше оставен от машиниста през целия сезон. А пък даден треньор да се задържи 2 или повече сезона си е направо в сферата на фантастиката :idea:

За поддръжниците на тезата, че сме играели атакуващ футбол да погледнат отбелязаните голове в отделните сезони.

Тези, дето искате да има нова, поредна, смяна на треньора...ами замислете се докъде води всичко това с оглед на статистиката за последните 10-на години. Имаме всичко на всичко 1 титла, както и 2 сезона, където до последно имахме шансове за 1-то място.
Имаме спечелени и 2 суперкупи на България. За ЕКТ имаме 2 участия в груповата фаза.

На обратният полюс имаме 2 сезона с 20 и 22 точки изоставане от шампиона за съответния сезон, няколко сезона с по 8,9, дори 10 загуби, а за капак и един с 14 загуби(антирекорд, ако не бъркам). Имаме и сезон с отбелязани по-малко от 40 гола, както и няколко такива с допуснати по около 1 гол на мач, плюс призовите 5-то и 7-мо място в крайното класиране :idea:

Дай сега статистиката с антирекордите от този сезон с Делио Роси начело, да ги видим!? След като, ти, ми изкараш тази статистика ( с антирекордите), което лично силно се съмнявам, че ще направиш, после, аз на свой ред, ще ти изкарам и подробната статистиката със загубите, като гост и като домакин от отминалите сезони.
Но както написах, първо ми се ще да я видим тази статистика с антирекордите, моля!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 02 апр 2018 21:51

Винаги съм подкрепял треньора, който и да е. Но за вчерашният мач вината си е изцяло негова. Видя се в течение на мача, че футболистите могат, но просто следват това, което им е казал треньора. Нищо лошо срещу него, но за всеки е видно, че е за треньор на отбор от средата на таблицата. Дано наистина успее за купата, защото колкото и да се бият някои, че една тенекия не е важна, то тя би вдигнала самочувствието на отбора. За това аз му давам подкрепата си докато е в играта за купата. Ако и там се провали, най-правилния вариант е да се търси от сега нов треньор който ще си проведе подготовката, но с наличните футболисти. Иначе цикъла се завърта и се приближаваме все повече и повече до съдбата на ония .
И само Левски оле

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 21:54

koisa написа:
rane написа:Тъй като искаш факти, ще ти нахвърлям набързо някои.
Срещу Ботев Пд през есента, заради Любенов, Левски изгуби 3 точки. Срещу тирето, заради Горанов и Митрев, Левски изгуби 2 точки.Срещу Славия, заради Орачев, Левски изгуби 2 точки. Срещу Витоша, заради Гомес, Левски изгуби 2 точки. Срещу Етър, заради Кръстев и Нашименто, Левски изгуби 2 точки. Срещу Берое от вчера, заради Митрев и Прохазка Левски изгуби 1 или 3 точки :idea:
Това е само по спомен и са грубите грешки!

Ако искаш, на драго сърце мога да ти изкарам и точките, които ги спечелихме с тактиката на Роси!?

Ако следваме тази логика, то Митов, Вуцов, Сухия, Топчо и всички други преди Роси не би трябвало да носят вина за нито една загуба. :lol:
Покажи очевадните грешки на тогавашните футболисти и ще се сългася с теб! Аз на първо време ще ти помогна с 2 - тази на Пиргов срещу Хайдук там, и тази на Митрев срещу Верея в баража миналата година. Дай да видим сега подобни грешки довели до загуба на толкова много точки?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 22:02

WPWW написа:
Уефа? С футбола, който играе този отбор не само вчера, а от началото на полусезона, мястото в ЛЕ изобщо не е сигурно, даже по-скоро е непостижимо.

Елементарна логика е - когато един отбор съвсем не върви, смяната на треньора е единственият му коз да получи "допинг" и да постигне нещо - в случая победа на полуфинал. А може да се обзаложим, че с този треньор играта няма да се подобри - това са 8 месеца.

"Левски" няма добър мач за тези 8 месеца! Нито един. Още на равния с Лудогорец беше удивително как някои превъзносоха ужасяващата игра на "Левски" само защото устиска 0-0 с 10 на терена срещу слабо мотивирания в този мач Лудогорец. Това бе показателно в каква посока тръгват фенове и ръководители - поредна самозаблуда и прехласване по набедени авторитети, само защото са от западна страна.
Може ли да покажеш с тази елементарна логика, докъде го докарахме в последните години? Давай и вади да видим колко титли и купи спечелихме, дай класиране в шампионска лига, класиране в лига Европа. Нека видим, блестящяте умове, като теб, докъде са го докарали с непрекъсната смяна на треньорите :arrow:

LEVSKAR57
Контакти:

Мнениеот LEVSKAR57 » 02 апр 2018 22:05

Игра няма никаква и това дори и слепец ще го види. Какви сравнения правите с последния сезон на Мъри, какви грешки на футболистите и пропуски от дузпи смятате не знам, ама това издигане на някакъв италиански треньор в култ след резултатите, които е постигнал до момента и играта е направо скандално. Нека да видим дали ще вземе купата и ако не я спечели - ДОВИЖДАНЕ !

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 апр 2018 22:16

vvessel написа:Стефанов, отвори статистиката с домакинствата на Левски последните 5 години и ми кажи колко загуби имаме на Герена. На Роси това е първата и няколко човека тука ореваха света, все едно губим за първи път от 10 години . Със 7 нови футболисти от два месеца, нормално е някой път да загубим. А това, че Берое ни гърчили на Герена как ти хрумна? Мача гледа ли? Поне статистиката погледни. Имаме 17 удара, 5 точни, 12 корнера. Те имат 2 точни от 5 и съответно 2 гола. И относно "огромната" заплата която взима Роси, Спас каза, че Мъри е искал три пъти повече.
Айде стига глупости и спекулации.

Именно! Обаче спецовете пак си пишат, че сме имали по едно положение на мач, че не сме играели в атака, а само в защита и какво ли още не.
По-интересно е ако следваш хленченето на някои мекерета на журналисти, легенди и най-вече на меринджеи, останали на сухо покрай трансферите, ще видиш, че няма никаква логика и последователност в тях! Хленчи се, заради самото хленчене общо взето. Важното е Роси да бъде махнат! После и потоп да настане, те ще са доволни!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 апр 2018 22:17

hhandsome написа:
koisa написа:Логиката на адвокатите:
Загуба/Равен = виновни са играчите, прекалено са слаби за Роси.
Победа = Роси е велик, гений, супер треньор от невиждана класа... (вечно "виновните" играчи нямат заслуга за победата). :oops:

Добре бе айде махайте го и си слагайте вашия тиквеник който и да е той и да се свършва. Нормални треньори в Левски не се задържат много - на Люпко (ко)Пелето от злоба му подля вода, а сега Делио е трън в очите на фенове, "легенди" така наречени, че даже и на някои журналисти. Слагайте Вили Вуцов и всичко е точно, дори може да се счупят антирекорди по посещаемост за другия сезон

Аз никого няма да махам и да назначавам. Това е работа на Спас... Но няма да се правя на луд и да обвинявам играчите когато главната вина за цялостното състояние на отбора е на Роси.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”