Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 05 мар 2025 22:30

AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:Следва въпроса - какво прави синя димка в сектор Г, освен ако този който ги е купувал и палил не е далтонист, но пък далтонистите бъркат зеления цвят не със син, а с червен.

Ми тоя със синята димка изобщо не е бил наш фен, ако не е това, което изброих в предишните отговори. Което би означавало, че умишлено се е внедрил там, извадил е синята димка от някъде си и я запалил. Преди време имаше някакви, които бяха извадили нацистки знамена по време на една от нашите хореографии, накрая тия хора бяха издирени и се оказа, че изобщо не са били наши фенове. Извадиха нацистките знамена, показаха ги там, колкото фотографите на пистата да ги хванат и си обраха крушите. Двама хлапаци.

Аа, сега се досещам - този който написа щампиони
в нашия сектор, не е бил наш фен.
Успешен ден ти желая!

Освен ако не говориш за случай от вашия сектор, не знам при нас да сме писали "Щампиони". Чак пък толкова неграмотни не сме. Сега ако има някакви със само завършен 7 клас, това си е техен проблем, нали?! Аз съм завършил 12-ти и знам как да го напиша. :lol:

Какво ти е чудно, след като 2 хлапета при вас най-спокойно си развяват нацистки знамена, докато ги снимат с тях, след което най-спокойно си тръгват.

Полицията спи ли? Тяхното задължение е да проверяват щателно всеки посетител, който влиза на стадиона, за всякакви забранени предмети. Оръжия, наркотици, политически лозунги и разни други такива. Ако на всеки друг стадион в Европа опиташ да внесеш такова знаме, не само може да ти откажат вход, ами направо е възможно да си те приберат на топло.

Не знам за полицията, но вие, или сте спали, или сте били съгласни. Още повече, че съм бил на мачове на Армията и съм виждал ваши фенове с татуирани свастики, не че и от наще не съм виждал такива, но на армията веднъж видях едно дете ваш фен, който биеше един тъпан на който пишеше - расова хигиена, като Х беше заменена с пречупен кръст.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 06 мар 2025 11:02

damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
Ми тоя със синята димка изобщо не е бил наш фен, ако не е това, което изброих в предишните отговори. Което би означавало, че умишлено се е внедрил там, извадил е синята димка от някъде си и я запалил. Преди време имаше някакви, които бяха извадили нацистки знамена по време на една от нашите хореографии, накрая тия хора бяха издирени и се оказа, че изобщо не са били наши фенове. Извадиха нацистките знамена, показаха ги там, колкото фотографите на пистата да ги хванат и си обраха крушите. Двама хлапаци.

Аа, сега се досещам - този който написа щампиони
Успешен ден ти желая!

Освен ако не говориш за случай от вашия сектор, не знам при нас да сме писали "Щампиони". Чак пък толкова неграмотни не сме. Сега ако има някакви със само завършен 7 клас, това си е техен проблем, нали?! Аз съм завършил 12-ти и знам как да го напиша. :lol:

Какво ти е чудно, след като 2 хлапета при вас най-спокойно си развяват нацистки знамена, докато ги снимат с тях, след което най-спокойно си тръгват.

Полицията спи ли? Тяхното задължение е да проверяват щателно всеки посетител, който влиза на стадиона, за всякакви забранени предмети. Оръжия, наркотици, политически лозунги и разни други такива. Ако на всеки друг стадион в Европа опиташ да внесеш такова знаме, не само може да ти откажат вход, ами направо е възможно да си те приберат на топло.

Не знам за полицията, но вие, или сте спали, или сте били съгласни. Още повече, че съм бил на мачове на Армията и съм виждал ваши фенове с татуирани свастики, не че и от наще не съм виждал такива, но на армията веднъж видях едно дете ваш фен, който биеше един тъпан на който пишеше - расова хигиена, като Х беше заменена с пречупен кръст.

За това дете ли иде реч?

Изображение
Do Something Different!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 мар 2025 11:25

DoSomethingDifferent написа:
damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:Аа, сега се досещам - този който написа щампиони
Успешен ден ти желая!

За това дете ли иде реч?

Изображение

Вече написах, че и при наще ги има такива. Ама колегата иска да изкара ваще чужди провокатори.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 06 мар 2025 15:22

zieek91 написа:https://youtu.be/-TByBsVrjvI

Пепиту отдавна е изплискал лИгена, за съжаление - отне ми малко време, за да го разбера, защото в началото говореше нормално! Завършен припок в синьо е въпросният!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 мар 2025 15:30

:roll: :roll:

Петър Димитров за Сираков: Думата му е закон!
24 май 2020

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 06 мар 2025 16:07

Изображение

Веднага да бъде намазан с л@йна ...
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 мар 2025 16:10

Изображение

Искаш да кажеш, че си заслужавало припознаването на Литекс?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 мар 2025 16:33

Един ден съм сигурен, че и на вас ще ви се наложи ;)
Всичко се връща на този свят :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 мар 2025 16:59

MASTER_COOL написа:Един ден съм сигурен, че и на вас ще ви се наложи ;)
Всичко се връща на този свят :P

Ще се наложи само за тези, които биха били доволни на нещо подобно. Не всеки левскар би подкрепил такава идея.

Върни се в “Левски”