AgePeeBG написа:damyanov1963 написа:AgePeeBG написа:damyanov1963 написа:AgePeeBG написа:damyanov1963 написа:Следва въпроса - какво прави синя димка в сектор Г, освен ако този който ги е купувал и палил не е далтонист, но пък далтонистите бъркат зеления цвят не със син, а с червен.
Ми тоя със синята димка изобщо не е бил наш фен, ако не е това, което изброих в предишните отговори. Което би означавало, че умишлено се е внедрил там, извадил е синята димка от някъде си и я запалил. Преди време имаше някакви, които бяха извадили нацистки знамена по време на една от нашите хореографии, накрая тия хора бяха издирени и се оказа, че изобщо не са били наши фенове. Извадиха нацистките знамена, показаха ги там, колкото фотографите на пистата да ги хванат и си обраха крушите. Двама хлапаци.
Аа, сега се досещам - този който написа щампиони
в нашия сектор, не е бил наш фен.
Успешен ден ти желая!
Освен ако не говориш за случай от вашия сектор, не знам при нас да сме писали "Щампиони". Чак пък толкова неграмотни не сме. Сега ако има някакви със само завършен 7 клас, това си е техен проблем, нали?! Аз съм завършил 12-ти и знам как да го напиша. :lol:
Какво ти е чудно, след като 2 хлапета при вас най-спокойно си развяват нацистки знамена, докато ги снимат с тях, след което най-спокойно си тръгват.
Полицията спи ли? Тяхното задължение е да проверяват щателно всеки посетител, който влиза на стадиона, за всякакви забранени предмети. Оръжия, наркотици, политически лозунги и разни други такива. Ако на всеки друг стадион в Европа опиташ да внесеш такова знаме, не само може да ти откажат вход, ами направо е възможно да си те приберат на топло.
Не знам за полицията, но вие, или сте спали, или сте били съгласни. Още повече, че съм бил на мачове на Армията и съм виждал ваши фенове с татуирани свастики, не че и от наще не съм виждал такива, но на армията веднъж видях едно дете ваш фен, който биеше един тъпан на който пишеше - расова хигиена, като Х беше заменена с пречупен кръст.