tmanolov написа:delqnski47 написа:tmanolov написа:boabbb написа:Моля следете Дамянката да си взима редовно гинко билоба-та, че е почнал да удря прекъсвача :D Основният извод от оня ден е, че тоя вратар явно няма да стане за отбор с някакви амбиции ... Изравнителният гол е почти само негов, а преди това замалко да си вкара почти автогол от елементарна ситуация. Иначе нашата хореография не ставала, а на мен ми трябваха бая разяснения да разбера точно какво трябваше да бъде синята хореография - аз си помислих, че е малката русалка :D
Понеже си от малко сравнително нормални (като за припок, да отчетем и този факт), би ли ми обяснил откъде имате пари за каквато и да е хореография? Оставям настрана колко е малоумна - хайде, преди ви я платиха Стар уорс по афилиейт програмата, ама сега? А и го няма джуджето да дава? Или и ПапаЗян дава? Щоти вие пари сами няма как да съберете - нито имате публика, нито имате желание да дарявате (видяхме с буса какво стана). та откъде са парите?
Този въпрос е доста уместен. Сектор Г не пласира наркотици като тея отсреща и няма от де приходи допълнително. :lol:
Чкай да те попитам и теб, нали си модерач -какво означава ЦСКА? Някакъв случаен подбор от букви, или съкращение от нещо?
Квото значи и ПФК ''Левски''. Някакво случайно попаднало име.