Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 04 мар 2025 20:46

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
boabbb написа:Моля следете Дамянката да си взима редовно гинко билоба-та, че е почнал да удря прекъсвача :D Основният извод от оня ден е, че тоя вратар явно няма да стане за отбор с някакви амбиции ... Изравнителният гол е почти само негов, а преди това замалко да си вкара почти автогол от елементарна ситуация. Иначе нашата хореография не ставала, а на мен ми трябваха бая разяснения да разбера точно какво трябваше да бъде синята хореография - аз си помислих, че е малката русалка :D

Понеже си от малко сравнително нормални (като за припок, да отчетем и този факт), би ли ми обяснил откъде имате пари за каквато и да е хореография? Оставям настрана колко е малоумна - хайде, преди ви я платиха Стар уорс по афилиейт програмата, ама сега? А и го няма джуджето да дава? Или и ПапаЗян дава? Щоти вие пари сами няма как да съберете - нито имате публика, нито имате желание да дарявате (видяхме с буса какво стана). та откъде са парите?

Този въпрос е доста уместен. Сектор Г не пласира наркотици като тея отсреща и няма от де приходи допълнително. :lol:

Чкай да те попитам и теб, нали си модерач -какво означава ЦСКА? Някакъв случаен подбор от букви, или съкращение от нещо?

Квото значи и ПФК ''Левски''. Някакво случайно попаднало име.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 мар 2025 20:50

delqnski47 написа:Този въпрос е доста уместен. Сектор Г не пласира наркотици като тея отсреща и няма от де приходи допълнително. :lol:

Изобщо, само тартора им е осъждан и лежал престъпник...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 04 мар 2025 20:51

damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Кои са цветовете на Българския трибагреник?

Ами не се учудвам, че не си наясно кои са цветовете на българския флаг Изображение. Един от съфорумците ти предложи Гинко Билоба, обаче не съм сигурен, че ще помогне и ще е достатъчна Изображение.

Аз знам кои са, питам те тебе дали сте ги научили, че миналата година единия цвят го бяхте объркали с този на любимата ви Русия. Та незнам кой е за гинкобилоба :)

На кого Русия му е любима? Защото аз съм фен на ЦСКА (ЦСКА!) и не излязох на 3-ти март с руско знаме в ръце, както го направиха десетки други. Не ходих на протеста на възрожденци да вандалствам и да хвърлям боя по сградата на ЕК в София. Наскоро Костя за 4-ти път искаше да прокара закона за чуждите агенти, който е едно към едно с руския. Слава Богу, още има мислещи глави в тоя парламент, та тоя отпадък за пореден път не мина. Ако беше минал, сега тука щеше да е Русия №2, даже и по-лошо. Защото 70% от народа са хора, които още си живеят в миналото. С една дума - соцносталгици.

Е защо тогава сектор Г направи руското знаме, от непознаване цветовете на Българското ли?
Иначе ти вярвам, че не си русофил, но ако си бил тогава в сектор Г би трябвало да знаеш причината, или пък на никой не му е направило впечатление...

Не, не съм бил в сектора. Нямам и тая възможност да бъда, поради независещи от мен обстоятелства. Но поне аз мисля, че обяснението е лесно. Някой от тия, които тогава са палили димките, в бързината е взел погрешната. И понеже не е дочел какво пише върху нея, с какъв цвят е и т.н, просто е запалил и вече к'вото стане.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 мар 2025 20:55

delqnski47 написа:
tmanolov написа:
delqnski47 написа:
tmanolov написа:
boabbb написа:Моля следете Дамянката да си взима редовно гинко билоба-та, че е почнал да удря прекъсвача :D Основният извод от оня ден е, че тоя вратар явно няма да стане за отбор с някакви амбиции ... Изравнителният гол е почти само негов, а преди това замалко да си вкара почти автогол от елементарна ситуация. Иначе нашата хореография не ставала, а на мен ми трябваха бая разяснения да разбера точно какво трябваше да бъде синята хореография - аз си помислих, че е малката русалка :D

Понеже си от малко сравнително нормални (като за припок, да отчетем и този факт), би ли ми обяснил откъде имате пари за каквато и да е хореография? Оставям настрана колко е малоумна - хайде, преди ви я платиха Стар уорс по афилиейт програмата, ама сега? А и го няма джуджето да дава? Или и ПапаЗян дава? Щоти вие пари сами няма как да съберете - нито имате публика, нито имате желание да дарявате (видяхме с буса какво стана). та откъде са парите?

Този въпрос е доста уместен. Сектор Г не пласира наркотици като тея отсреща и няма от де приходи допълнително. :lol:

Чкай да те попитам и теб, нали си модерач -какво означава ЦСКА? Някакъв случаен подбор от букви, или съкращение от нещо?

Квото значи и ПФК ''Левски''. Някакво случайно попаднало име.

Ние сме кръстени на Апостола - вие на какво сте абревиатура;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 04 мар 2025 21:06

W84me написа:
delqnski47 написа:Този въпрос е доста уместен. Сектор Г не пласира наркотици като тея отсреща и няма от де приходи допълнително. :lol:

Айде всички знаят логистиката...
Колумбия-->Верила-->Антверпен-->Сектор Б и Г-->и из провинцията чрез фен клубовете

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 мар 2025 21:29

W84me написа:

СьоНгата върви ли на бял червей?
Изображение

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 04 мар 2025 22:59

damyanov1963 написа:

Не аз, ти си за гинкобилоба, щом ти харесва хореографията ви с размазаните лица на Левски и Ботев. Я кажи за гонзовото БФС, как подпира Левски и защо отмени гола му,защото Джемили не си беше изрязал ноктите и беше обул един номер по-големи обувки ли?

А преди 2 кръга, Джемили беше ли си изрязал ноктите? :) Същия или от чужбина беше съдията, дето май и дузпа не свирна,,,и то за Лудогорец?! Тогава линиите не бяха криви, дузпа нямаше и плакалника, онзи прескачащия релси, също го нямаше. :)

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 мар 2025 07:03

AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Кои са цветовете на Българския трибагреник?

Ами не се учудвам, че не си наясно кои са цветовете на българския флаг Изображение. Един от съфорумците ти предложи Гинко Билоба, обаче не съм сигурен, че ще помогне и ще е достатъчна Изображение.

Аз знам кои са, питам те тебе дали сте ги научили, че миналата година единия цвят го бяхте объркали с този на любимата ви Русия. Та незнам кой е за гинкобилоба :)

На кого Русия му е любима? Защото аз съм фен на ЦСКА (ЦСКА!) и не излязох на 3-ти март с руско знаме в ръце, както го направиха десетки други. Не ходих на протеста на възрожденци да вандалствам и да хвърлям боя по сградата на ЕК в София. Наскоро Костя за 4-ти път искаше да прокара закона за чуждите агенти, който е едно към едно с руския. Слава Богу, още има мислещи глави в тоя парламент, та тоя отпадък за пореден път не мина. Ако беше минал, сега тука щеше да е Русия №2, даже и по-лошо. Защото 70% от народа са хора, които още си живеят в миналото. С една дума - соцносталгици.

Е защо тогава сектор Г направи руското знаме, от непознаване цветовете на Българското ли?
Иначе ти вярвам, че не си русофил, но ако си бил тогава в сектор Г би трябвало да знаеш причината, или пък на никой не му е направило впечатление...

Не, не съм бил в сектора. Нямам и тая възможност да бъда, поради независещи от мен обстоятелства. Но поне аз мисля, че обяснението е лесно. Някой от тия, които тогава са палили димките, в бързината е взел погрешната. И понеже не е дочел какво пише върху нея, с какъв цвят е и т.н, просто е запалил и вече к'вото стане.

Знамето не беше направено с димки, а с флагчета. Най-логичното обяснение е - Нарочно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 мар 2025 07:17

zieek91 написа:
damyanov1963 написа:

Не аз, ти си за гинкобилоба, щом ти харесва хореографията ви с размазаните лица на Левски и Ботев. Я кажи за гонзовото БФС, как подпира Левски и защо отмени гола му,защото Джемили не си беше изрязал ноктите и беше обул един номер по-големи обувки ли?

А преди 2 кръга, Джемили беше ли си изрязал ноктите? :) Същия или от чужбина беше съдията, дето май и дузпа не свирна,,,и то за Лудогорец?! Тогава линиите не бяха криви, дузпа нямаше и плакалника, онзи прескачащия релси, също го нямаше. :)

Изображение

Понеже си много малък, виж статистиката на мачовете Левски - ЦСКА, свирени от чужди съдии.
Според тебе и твоите колажи излиза, че съдиите ни подпират с/у Лц, но не и с/у вас :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 05 мар 2025 07:46

damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:

Знамето не беше направено с димки, а с флагчета. Най-логичното обяснение е - Нарочно.

Не, това не е вярно. Ето, сам пускам снимката от въпросната хореография, за да те оборя. Тоя пушек на флагчета ли ти прилича? (тука не знам как излизат цели снимките, по тая причина изглежда така)

Да не говорим, че дори и да е била пусната зелена димка - това е другият момент - там може и да е имало някой, дето да е направил погрешка гореописаното от мене. А една такава като я запалиш, тя разпръсква такъв невероятен пушек (като контраст), че може да скрие всичко останало. И зелена да е имало пусната, при наличието на синя, вече няма как да се види цвета на първата.

Върни се в “Левски”