Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 04 мар 2025 19:29

Изключително слаба декларация. Да напишат една и защо играят с юношите от време на време!?
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 04 мар 2025 19:31

zieek91 написа:
Изображение

:)

Убеден съм че Боримиров ги пише тия декларации. И как разбраха че имат мач на Тича че и там иска гастерсъдия.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 мар 2025 19:31

miro_rz написа:Изключително слаба декларация. Да напишат една и защо играят с юношите от време на време!?

Наско обеща да налага юноши при идването си.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 мар 2025 19:36

damyanov1963 написа:Кои са цветовете на Българския трибагреник?

Ами не се учудвам, че не си наясно кои са цветовете на българския флаг Изображение. Един от съфорумците ти предложи Гинко Билоба, обаче не съм сигурен, че ще помогне и ще е достатъчна Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 мар 2025 19:46

pomiqrat написа:
miro_rz написа:Изключително слаба декларация. Да напишат една и защо играят с юношите от време на време!?

Наско обеща да налага юноши при идването си.

Каквото е дал Караманджука, Насо го е проиграл.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2025 19:56

bubka написа:

Ами не се учудвам, че не си наясно кои са цветовете на българския флаг Изображение. Един от съфорумците ти предложи Гинко Билоба, обаче не съм сигурен, че ще помогне и ще е достатъчна Изображение.

Аз знам кои са, питам те тебе дали сте ги научили, че миналата година единия цвят го бяхте объркали с този на любимата ви Русия. Та незнам кой е за гинкобилоба :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2025 20:15

k20dan4o написа:
zieek91 написа:
Изображение

:)

Убеден съм че Боримиров ги пише тия декларации. И как разбраха че имат мач на Тича че и там иска гастерсъдия.

Това, че сме видели как припознахте Литекс е достатъчно :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 04 мар 2025 20:16

damyanov1963 написа:
bubka написа:

Аз знам кои са, питам те тебе дали сте ги научили, че миналата година единия цвят го бяхте объркали с този на любимата ви Русия. Та незнам кой е за гинкобилоба :)

На кого Русия му е любима? Защото аз съм фен на ЦСКА (ЦСКА!) и не излязох на 3-ти март с руско знаме в ръце, както го направиха десетки други. Не ходих на протеста на възрожденци да вандалствам и да хвърлям боя по сградата на ЕК в София. Наскоро Костя за 4-ти път искаше да прокара закона за чуждите агенти, който е едно към едно с руския. Слава Богу, още има мислещи глави в тоя парламент, та тоя отпадък за пореден път не мина. Ако беше минал, сега тука щеше да е Русия №2, даже и по-лошо. Защото 70% от народа са хора, които още си живеят в миналото. С една дума - соцносталгици.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2025 20:33

AgePeeBG написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:

На кого Русия му е любима? Защото аз съм фен на ЦСКА (ЦСКА!) и не излязох на 3-ти март с руско знаме в ръце, както го направиха десетки други. Не ходих на протеста на възрожденци да вандалствам и да хвърлям боя по сградата на ЕК в София. Наскоро Костя за 4-ти път искаше да прокара закона за чуждите агенти, който е едно към едно с руския. Слава Богу, още има мислещи глави в тоя парламент, та тоя отпадък за пореден път не мина. Ако беше минал, сега тука щеше да е Русия №2, даже и по-лошо. Защото 70% от народа са хора, които още си живеят в миналото. С една дума - соцносталгици.

Е защо тогава сектор Г направи руското знаме, от непознаване цветовете на Българското ли?
Иначе ти вярвам, че не си русофил, но ако си бил тогава в сектор Г би трябвало да знаеш причината, или пък на никой не му е направило впечатление...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 мар 2025 20:37

damyanov1963 написа:
bubka написа:

Аз знам кои са....

Не се опитвай да се измъкнеш тънката, сам се вкара тук Изображение. Не е хубаво на тази възраст да не знаеш цветовете на българския флаг Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”