Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 дек 2022 18:56

Оценен на 800 хиляди евро и е преотстъпен на друг клуб и май има още 2 години договор.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 дек 2022 19:53

1914.1902 написа:Какъв пример дават Сираков и Мъри на следващите ръководители и треньори? Може да обещаем на феновете, че ще се борим за първите места и за влизане в групите на ЛНК, но ако не го направим няма да има никакъв проблем, защото хората са доволни да сме шести и да не бием в 50 мача. Имаме една победа над Вихрен, която ще стопли душата на всеки син фен през зимата и през цялото това време ще повтаряме за нея.

Какъв пример дава Мъри на феновете и на останалите треньори, след като говори празни приказки или си противоречи сам на думите? Искам да играя през три дена, но ще си отложа мачовете, когато участвам в ЕКТ. Няма да допускам грешки при трансферите, но ще докарам футболисти, от които голяма част от феновете са недоволни.

Имаше мачове с ПАОК и с ЦСКА-София, които ще ги помним заради огромната емоция и еуфория около тях, но не би трябвало да забравяме как Мъри записа най-срамната серия в историята на Левски и все още не е уволнен, а други след 1/2 мача ги махаха. Но аз го казах тук, написах го и в страница на клуба. Щом има толкова хора, които вярват, че всичко е наред и са зад тези ръководители, значи няма проблем. Т.е. аз съм в грешка, а всичко в клуба е перфектно и няма смисъл от промени. Така е, когато има занижени очаквания на феновете, след 50 години пак ще сме в Европа, а Мъри ще разказва за плановете си, а Сираков за орбитите.

И още ми е любопитно как така все още никой не е нападнал Мъри за участието му в Сдружението, а постоянно пишете срещу ''Левски на левскарите'' и опитвате да дразните Тристан, който ви отговаря? Как така никой (освен един/двама) не напада Сираков, който постоянно обещава неща, които не са в неговите способности?

Нека се направи една анкета, но само с коментари, защото с гласуване може да гласуват фенове на други отбори. В анкетата ще участваме само фенове на Левски, които редовно сме коментирали случващото се и отдавна имаме регистрация във форума. Нека въпросите са свързани със Сираков и Мъри - дали трябва да останат, дали някой им вярва, в кое точно грешат, дали работят срещу клуба (защото нали Сдружението е срещу клуба според някои, а и заради него била започната лошата серия от резултати), къде очакваме да завърши отбора и т.н.

Защото ние не говорим съществените неща, а живеем в еуфорията от май и юли месец.

И какво предлагаш? Транспаранти "АТАНАСЕ, ДО КОГА?!" "МЪРИ, ТРАНСФЕРИ? ОСТАВКА?", "СТИГА!"?
Квото такова, отбора спука гума още към Септември месец. От тогава само инерция го кара. Тая пауза и лагер ни е изключително важен период. Няма сериозен отбор, дето да си уволни треньора ей така. Години наред говорим как не се дава достатъчно време на треньорите и шанс на играчите, особено новите да се докажат, все "ама от тия нищо не става, кво да ги чакаме". То ако от всички ставаше и са в топ форма нямаше да идват да играят в Левски за по 3-4 хиляди евро на месец.
Нали правите разлка между трансфери, като на Робърта и Спиерингс, и бразилци от 3-та дивизия и Петри от Царско Село?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 08 дек 2022 20:13

Минавам да напиша САМО ЛЕВСКИ....................................лека.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 дек 2022 20:27

Serafim написа:
И какво предлагаш? Транспаранти "АТАНАСЕ, ДО КОГА?!" "МЪРИ, ТРАНСФЕРИ? ОСТАВКА?", "СТИГА!"?

Нищо не предлагам вече, просто обясних, че феновете са доволни от случващото се.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 дек 2022 20:29

Това число го мислех за по Левскар,пък то се оказа бетер Тристан.
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 дек 2022 20:35

Serafim написа:
1914.1902 написа:Какъв пример дават Сираков и Мъри на следващите ръководители и треньори? Може да обещаем на феновете, че ще се борим за първите места и за влизане в групите на ЛНК, но ако не го направим няма да има никакъв проблем, защото хората са доволни да сме шести и да не бием в 50 мача. Имаме една победа над Вихрен, която ще стопли душата на всеки син фен през зимата и през цялото това време ще повтаряме за нея.

Какъв пример дава Мъри на феновете и на останалите треньори, след като говори празни приказки или си противоречи сам на думите? Искам да играя през три дена, но ще си отложа мачовете, когато участвам в ЕКТ. Няма да допускам грешки при трансферите, но ще докарам футболисти, от които голяма част от феновете са недоволни.

Имаше мачове с ПАОК и с ЦСКА-София, които ще ги помним заради огромната емоция и еуфория около тях, но не би трябвало да забравяме как Мъри записа най-срамната серия в историята на Левски и все още не е уволнен, а други след 1/2 мача ги махаха. Но аз го казах тук, написах го и в страница на клуба. Щом има толкова хора, които вярват, че всичко е наред и са зад тези ръководители, значи няма проблем. Т.е. аз съм в грешка, а всичко в клуба е перфектно и няма смисъл от промени. Така е, когато има занижени очаквания на феновете, след 50 години пак ще сме в Европа, а Мъри ще разказва за плановете си, а Сираков за орбитите.

И още ми е любопитно как така все още никой не е нападнал Мъри за участието му в Сдружението, а постоянно пишете срещу ''Левски на левскарите'' и опитвате да дразните Тристан, който ви отговаря? Как така никой (освен един/двама) не напада Сираков, който постоянно обещава неща, които не са в неговите способности?

Нека се направи една анкета, но само с коментари, защото с гласуване може да гласуват фенове на други отбори. В анкетата ще участваме само фенове на Левски, които редовно сме коментирали случващото се и отдавна имаме регистрация във форума. Нека въпросите са свързани със Сираков и Мъри - дали трябва да останат, дали някой им вярва, в кое точно грешат, дали работят срещу клуба (защото нали Сдружението е срещу клуба според някои, а и заради него била започната лошата серия от резултати), къде очакваме да завърши отбора и т.н.

Защото ние не говорим съществените неща, а живеем в еуфорията от май и юли месец.

Квото такова, отбора спука гума още към Септември месец. От тогава само инерция го кара. Тая пауза и лагер ни е изключително важен период. Няма сериозен отбор, дето да си уволни треньора ей така. Години наред говорим как не се дава достатъчно време на треньорите и шанс на играчите, особено новите да се докажат, все "ама от тия нищо не става, кво да ги чакаме". То ако от всички ставаше и са в топ форма нямаше да идват да играят в Левски за по 3-4 хиляди евро на месец.
Нали правите разлка между трансфери, като на Робърта и Спиерингс, и бразилци от 3-та дивизия и Петри от Царско Село?

Със Спиерингс и Робърта, киселяка щеше да ни направи шампиони, ама той имаше много голям бюджет, а и Холмар, доктора, Миятович на вратата и тн.
Интересно ми е как Черно море, Берое, Локо Пловдив и другите отбори между 4-то 8-мо място все нацелват по някой голаджия свободен агент, но е и интересно от колко опита става това, понеже не ги следим като Левски, но пък като замрънкаме и ги даваме за пример, как намират играчи без пари. Тоя дето от Черно море отиде при числото Сердюк, на Берое негъра Тунгара, Бабунски дето беше в Ботев Враца и други.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 дек 2022 21:01

Blue_Blood84 написа:
Serafim написа:

Със Спиерингс и Робърта, киселяка щеше да ни направи шампиони, ама той имаше много голям бюджет, а и Холмар, доктора, Миятович на вратата и тн.
Интересно ми е как Черно море, Берое, Локо Пловдив и другите отбори между 4-то 8-мо място все нацелват по някой голаджия свободен агент, но е и интересно от колко опита става това, понеже не ги следим като Левски, но пък като замрънкаме и ги даваме за пример, как намират играчи без пари. Тоя дето от Черно море отиде при числото Сердюк, на Берое негъра Тунгара, Бабунски дето беше в Ботев Враца и други.

Илиян Илиев е от не знам колко години вече в Морето, имат си доверие, работят си с едни и същи хора. Самия Илиев познава играчи и мениджъри от Португалия и винаги е намирам добри играчи от екзотични дестинации. Подобно Крушарски намираше добри играчи от Латинска Америка в Локото. Берое имаха добри попадения, когато Херо им бе треньори, а след него помощника му - Петър Колев, защото явно е продължил да работи със същите агенции и мениджъри.
И ние сме имали добри чуждестранни играчи, но поради голямото текучество и поради това, че в последните 10+ години отбора е бледа сянка на това, което бе, някак често попадаха в кофти колектив, постоянна смяна на треньори и съотборници и често нямаше време да покажат качества или постоянство. Ей така се сещам за Прохазка, Яблонски, Холмар, Мариани, Тиам. Ако се върнем доста назад във времето, от днешна гледна точка, се сещам за Бедоя, Аниете, де Ноер, Гари Родригес, дори един Кевин Бру, дето тук изглеждаше като тролей, а в Англия направи кариера и феновете на Ипсуич даже имаха песни за него. По-назад няма смисъл да се връщаме, защото стигаме до времето на Гонзо (някои от изброените пак си бяха по негово време де), а тогава имаше изключително много спорни трансфери...

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 08 дек 2022 23:40

Спортните сайтове вече прекаляват. Пишат се тотални глупости само за да кликаме на тях. Левски щял да вземе супер нападател от Бразилия. Човек като провери статистиката на този "супер" нападател и ще му стане ясно защо би дошъл тук- за 7 години 16 гола. Е нямам думи.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 дек 2022 23:52

Докато продължавате да им кликате, те няма да спрат да пишат глупости, че и по-зле ще става.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 дек 2022 01:27

Ако дойде нов собственик, предполагам че вече ще ползваме някаква скаутска мрежа и няма да разчитаме някой агент да си пробутва боклуците. При положение, че този Шолак има вече два отбора, значи би трябвало да има хора които отговарят за трансферите. Едва ли ще остави тукашните хора да движат нещата и най-вероятно ще се довери на негови хора. Това до известна степен е добре. Единственото което ме притеснява е, че може да използва отбора ни като място където да се обиграват перспективни футболисти и при показани качества ще бъдат пращани на по-високо ниво. Т.е. ние няма да можем да си задържим добрите кадри и да окомплектоване силен отбор от играчи, които играят постоянно тук, както направиха Лудогорец например. Първите 5-6 години те успяха да задържат основните си футболисти, имаха доста постоянен състав и само надграждаща, което беше и основата на успехите им.
Що се отнася до бразилеца , който уж ще взимаме, това е напълно в стила на Мъри. В предишния престой беше довел един нападател, дето имаше всички качества да стане страхотен нападател, сам си изработваше положенията, но не вкарваше. Жеан Карлош май се казваше. Дойде заедно с Жоазиньо и Зе Соареш. Те по добре се аклиматизираха, но Карлош стоя един полусезон и го шитнахме някъде.
Пак казвам, Мъри няма нюх за голмайстори. Дано някой друг му намери, че иначе очаквам мъката да продължи още половин година.

Върни се в “Левски”