Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
При червения картон на Охене не се взема предвид нарушението на катъра преди удара с крак, но при игра с ръка на оранжевия се взема предвид само "нарушението" на Цунами. Отново двоен стандарт срещу Левски. Въпреки, че играхме зле, шарлатаните в черно спасиха ловешките измамници от загуба.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Sens85 написа:realno написа:7 мил за трансфери през зимата и накрая оранжев рев, че нямали футболисти. Срам и позор. С тия заплати и трансфери би трябвало да ни биете без треньор и крила, а се оказа, че съдиите ви спасиха оранжевата кожа въпреки че играхме слабо.
През зимата селекцията ни струва точно 50к евра, за да е ясно точно 50 ХИЛЯДИ ЕВРО, в пъти по-малко от вашата. Продали сме за 2.5 и сме купили за 2.55...
Тук отново проличава колко са ви смешни доводите.
И днес бяхме без Бусато, Лапоухов, Бютучи, Файтон, Локило, а Купър не беше играл официален мач от миналата година.
И в крайна сметка бяхме по-добрият отбор.
Накрая трябваше да ни извадят човек за да стигнете до Х.
Въобще не си в час. Ако зимната ви селекцията е 50 хил.евро нали ще убиете и Литекс. Чети че ставате смешни с глупостите, които драскате.
https://topsport.bg/cska/chervenata-sel ... -post.html
С толкова кървави пари трябваше да ни смачкате, а не съдията да ви спасява оранжевата кожа.
Льольо, дребните селски душици като теб смятат селекция и кой колко пари има.
Добре,че не си от Фулъм и да смяташ селекцията на Ман Ю или Ман Сити :) Или в Германия на Дортмунд или на Милан в Италия. Или на Реал Мадрид срещу Бетис.
Vlong, не съм сигурен, мързи те да четеш или не можеш да четеш. Няма как да помогна докато не знам кое от двете е ;)
Honda, тъкмо ме беше убедил за съдийството, само че реших да потърся второ професионално мнение. Та звъннах на Колина :D, нататък няма да продължавам.. Само ще припомня, че същите глупости говорихте и след последният мач и очевадната дузпа не свирена за ЦСКА. Та чуването със специалисти си го спестете, има си отдел в психиатрията за подобни състояния.

Honda, тъкмо ме беше убедил за съдийството, само че реших да потърся второ професионално мнение. Та звъннах на Колина :D, нататък няма да продължавам.. Само ще припомня, че същите глупости говорихте и след последният мач и очевадната дузпа не свирена за ЦСКА. Та чуването със специалисти си го спестете, има си отдел в психиатрията за подобни състояния.
Според мен тепърва ни чакат нови комедии с тоя раздут бюджет на Тирето!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Готов съм да ви помогна с нужните медикаменти. Доста хора явно не им действат сегашните хапове.  :?

miro_rz написа:Готов съм да ви помогна с нужните медикаменти. Доста хора явно не им действат сегашните хапове. :?
И те са като поредните купени ментета - партидата излезе калпава.
W84me написа:Според мен тепърва ни чакат нови комедии с тоя раздут бюджет на Тирето!
Като на плейофа миналата година ;) те са тилкова неостри, ме дори не могат да го осмислят защо стават подобни “изненади”
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Sens85 написа:Vlong, не съм сигурен, мързи те да четеш или не можеш да четеш. Няма как да помогна докато не знам кое от двете е ;)
Сещам се ,че се заиграваш със,,лятна селекция,,и,, зимна,, за мен няма значение дали си дал 1 млн.преди шест месеца или сега.
Само от Тея трансфери общо дадени 3,5млн. ,трябва да сте имате продажби за над 4,5млн. за да се впишете във фин.феърплей
Там се крие скелетът
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Sens85 написа:Vlong, не съм сигурен, мързи те да четеш или не можеш да четеш. Няма как да помогна докато не знам кое от двете е ;)
Сещам се ,че се заиграваш със,,лятна селекция,,и,, зимна,, за мен няма значение дали си дал 1 млн.преди шест месеца или сега.
Само от Тея трансфери общо дадени 3,5млн. ,трябва да сте имате продажби за над 4,5млн. за да се впишете във фин.феърплей
Там се крие скелетът
Захванах конкретен спор в който се изтъкваха абсолютно неадекватни аргументи, за стойността на зимната ни селекция.
Да, съгласен съм, че за целия сезон се инвестира сериозна сума за българските стандарти.
Но не виждам нищо лошо и срамно в това, само в България това явно е порок.
И всички пропускат, че буквално трябваше да заменим цял отбор с резервите. Над 15 футболисти бяха освободени, та ако се направи една проста сметка ще се окаже че средната стойност не е никак впечатляваща.
- 

DoSomethingDifferent
- Контакти:
Исторически погледнато, левскарите винаги са се радвали така (все едно са победили) на равенствата с ЦСКА. Да не говорим, че понякога се радват и на загубите – ген, какво да го правиш.

Do Something Different!