Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 07 дек 2022 10:15

Относно сделката...
България 2 години няма правителство, втори мандат няма и президент...Беше се появила информация, че са се срещали с чурбара-резидент??Няма с кого. Пишлегарите, които щяха да се борят с мутрите, излязоха придатък на последните, дори си имаха министри.
България е в едно безвреме, а Левски е България, а не просъветски отбор, московски клонинг.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 07 дек 2022 11:01

Зимата Ники Михайлов си тръгва, както и Шеху? Излезе такава информация

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 дек 2022 11:16

NOMER14 написа:Относно сделката...
България 2 години няма правителство, втори мандат няма и президент...Беше се появила информация, че са се срещали с чурбара-резидент??Няма с кого. Пишлегарите, които щяха да се борят с мутрите, излязоха придатък на последните, дори си имаха министри.
България е в едно безвреме, а Левски е България, а не просъветски отбор, московски клонинг.

Допълвам - и Шенген няма. Не знам за чий му е на крупен бизнесмен да идва тук. Бизнес климатът става все по-зле. Аз не съм оптимист за сделка, както и съм краен песимист за бъдещето на България.
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 дек 2022 11:30

honda написа:Марин Петков ми е любимец и още когато играеше в младшата възраст съм писал за него. Не знам защо Мъри не му дава да изпълнява статични положения , при юношите се справяше добре .
Не е много правилно да се сравняват само голове за изиграни минути. За мен е най-важно колко гола вкарва отбора, а не колко гола вкарва даден играч. Примерно Роналдо има и 7 асистенции, Марин мисля че няма. И нека да не сравняваме голове вкарани при приключил мач с такива във важни моменти. Това, че Роналдо е соло играч( като почти всеки бразилец) е очевидно, но те от деца са учени да играят така че те да изпъкват, а отбора е на заден план. Също така е очевадно че няма обработен удар, ако имаше до момента щеше да има най-вероятно 15+ гола и да струва 5+ милиона евро , но и нямаше да играе при нас. Просто не е работено с него къде да насочва топката примерно един Базил де Карвальо не беше нещо особено ,но беше достатъчно бърз ( без да е по-бърз от Роналдо) ,но умееше много добре да бяга от защитниците и имаше много добре отработен завършващ удар и при нас вкара 20+ гола за един сезон. Като качества Роналдо не отстъпва на Базил, но трябва да се работи с индивидуално с него, ако трябва защо не и самия Н.Сираков .

Малко си се прехласнал по Роналдо май. Аз честно казано не разбирам много от футбол, но гледам от поне 40 години. Ако игнорираме други отбори и гледаме само Левски, за мен Роналдо си е класическо менте. Житен бегач без особена техника, който нито има удар нито пас. Чак ме учуди с тая статистика за 7 асистенции, но съм сигурен че повече от половината са случайни. Аз почти не си спомням той да е дал свестен пас на някой , който просто да подложи крака си и да отправи удар. Просто праща топката някъде си и квото стане. Единствено се сещам за паса му за втория гол срещу тирето, който беше наистина перфектен , но на фона на останалите отигравания изглежда случаен.
Дано се бъркам за него и му трябва някакъв период на адаптация, но не съм оптимист.
Мъри няма нюх за голаджии и това го е показвал и преди, докато Гонзо винаги е водил точно такива. Трябва ни доказан скаут, който да ни намира правилните играчи, че много ще я забатачим така. От лятната селекция от петима един става, което показва, че зимната или е била жив късмет или някой ни е съветвал , но после сме се отказали от услугите му.

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 07 дек 2022 11:32

groti написа:

Допълвам - и Шенген няма. Не знам за чий му е на крупен бизнесмен да идва тук. Бизнес климатът става все по-зле. Аз не съм оптимист за сделка, както и съм краен песимист за бъдещето на България.

Идеята е да излезе в Европа с Левски. По-лесно с нашия отбор, от колкото със Саутх. или турския отбор, който притежават. Тук има да се бие само един Лудогорец и играеш в Европа.
Поне така го разбирам аз де. Може и най-вероятно греша, но...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 дек 2022 11:40

groti написа:

Само да вметна, че този крупен бизнесмен вече има бизнес в България.
От друга страна Шенген него не го бърка, нито нас обикновените граждани.
И аз не знам какви договорки могат да се правят на политическо ниво за футболен отбор, но цялото упражнение ми се струва абсолютно безсмислено при положение, че след няколко месеца е възможно да има други на власт. С това е наясно и самият бизнесмен, и едва ли това точно е пречката за купуване на клуба.
Какво точно го спира можем само да гадаем, но лично аз съм притеснен, че ако от наша страна преговорите се водят от Сираков, е възможно да постави своите интереси пред тези на клуба.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 дек 2022 11:46

vvessel написа:
groti написа:

Само да вметна, че този крупен бизнесмен вече има бизнес в България.
От друга страна Шенген него не го бърка, нито нас обикновените граждани.
И аз не знам какви договорки могат да се правят на политическо ниво за футболен отбор, но цялото упражнение ми се струва абсолютно безсмислено при положение, че след няколко месеца е възможно да има други на власт. С това е наясно и самият бизнесмен, и едва ли това точно е пречката за купуване на клуба.
Какво точно го спира можем само да гадаем, но лично аз съм притеснен, че ако от наша страна преговорите се водят от Сираков, е възможно да постави своите интереси пред тези на клуба.

Ако въобще говори с някакви политици и управленци,то темите могат да са само две: стадиона и парите към НАП!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 дек 2022 12:08

Сделката за клуба най-вероятно са бави заради стадиона, там една концесия за 30-40г с възможно удължаване се подмяташе, за която ние не се натиснахме защото нямаме кинти, по-точно сме пред фалит.

А стадионът си е на топ място, булевард + метро, а за публиката ни да не говорим. Тези са безнесмени и са си направили сметка - основна част от приходите ще са от привържениците + ТВ права (там ще натиснат).

Сега ако я вземем тази концесия и наистина има интерес , сделка може и да има, иначе А окръжна.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 дек 2022 12:29

olimpi написа:Сделката за клуба най-вероятно са бави заради стадиона, там една концесия за 30-40г с възможно удължаване се подмяташе, за която ние не се натиснахме защото нямаме кинти, по-точно сме пред фалит.

А стадионът си е на топ място, булевард + метро, а за публиката ни да не говорим. Тези са безнесмени и са си направили сметка - основна част от приходите ще са от привържениците + ТВ права (там ще натиснат).

Сега ако я вземем тази концесия и наистина има интерес , сделка може и да има, иначе А окръжна.

и аз така смятам, стадиона е един от основните моменти в тая инвестиция и реално единствения сериозен дълготраен материален актив, който би могъл да има един клуб като нашият.
А във вчерашното прес съобщение виждам лек позитивен момент - официално си признават за преговори (не че вече не е ясно на всички, че такива се водят) и стандартните такива за подобен тип сделка "като сме готови за подпис ще ви кажем"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 дек 2022 14:27

Аз предполагам, че може да има и някаква игра от страна на Шолак, да тупа топката и по този начин да извива ръце, защото знае, че не платим ли до края на годината, клуба фалира.
Т.е. ние сме на зор да подписваме, той не и ако има някакви пречки от наша страна, като ни поставя в цайтнот постига по-изгодни условия.
Това го пиша като някакъв възможен вариант, иначе нямам никаква информация за сделката.
Ако всичко е точно от наша страна, не виждам причина да не подпише, обаче изглежда има някаква пречка, която засега бави сделката.
Това със стадиона според мен няма как да стане преди да е станал собственик на клуба и ако трябва да преговаря с някой за него, трябва да е с общината, а не с държавата..
Но това са само догатки.

Върни се в “Левски”