Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 06 дек 2022 15:25

1914.1902 написа:Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев е най-добре представящият се футболист в родния шампионат през есенния полусезон, според статистическите данни на платформата InStat. Голмайсторът на efbet Лига е със среден индекс 243 от началото на първенството. Втори в класацията идва полузащитникът на Левски Филип Кръстев с коефициент 237. Трети се нарежда Бърнард Текпетей от Лудогорец.

По отношение на отделните компоненти има различни отличници. Към създадени положения най-добре се представил Филип Кръстев, който създава средно по 1.71 на мач. За точни пасове най-висок коефициент има Оливие Вердон от Лудогорец, който има средно по 63 точни паса на мач. Във въздуха най-силен е бил Пламен Крачунов от Арда, който печели средно по шест въздушни двубоя на среща. При единоборствата средно по 14 на мач печели Андриан Краев.

Защитникът Вердон имал най-много точни пасове! Това не говори добре за отбора му.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 06 дек 2022 19:53

Явно освен Япония и Испания са се учили на майсторство при дузпи от Левски
България !!!!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 06 дек 2022 19:53

А дали трябва да се сърдим на нашите за дузпите,след като видяхме една Испания,какво направи?!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 дек 2022 20:05

Всичко е до психиката.Нямаш ли психика не си уверен изобщо къде да я биеш,вместо мисълта ти да е насочена само към точният удар в избраното място ти тичаш към топката с неясна цел и кракът ти изобщо не те слуша.
САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 дек 2022 20:08

Все по-странна е цялата одисея с Драган Шолак. На два пъти вече се излиза с изказване от тяхна страна, че сделка все още няма, като дори днес явно лично Шолак е казал това и напрактика потвърждава, че преговори се водят и неговото желание е те да са с положителен край.
Милиардер иска да вземе клуб, който се намира в много лошо финансово състояние. Какво го спира и защо толкова се проточват преговорите? Вероятно става дума за подводни камъни. Ако не е това, значи явно клуба проточва преговорите. Мъри много пъти говори за това, че трябва истината за Левски да излезе наяве. Сираков е доста по-лаконичен, дипломатичен и обран в изказванията си. Сякаш се опитва да балансира между няколко страни, които явно са важни за клуба. В същото време има някакви престрелки между силните хора в клуба. Мъри говори за генералния спонсор, спонсора отвръща с някакви отчети, Ивков се закани да съди някой... Цялата ситуация е странна.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 дек 2022 20:20

тези компании нали си имат ръководни органи,разни там управителни ,надзорни съвети,съвет на директорите.
мисля,че те си имат някакви точни дати,когато се събират и решават.
декември е такъв месец ,за краят на годината има навсякъде събирания
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 дек 2022 20:58

vlong написа:Всичко е до психиката.Нямаш ли психика не си уверен изобщо къде да я биеш,вместо мисълта ти да е насочена само към точният удар в избраното място ти тичаш към топката с неясна цел и кракът ти изобщо не те слуша.

Съгласен съм, че е до психика, но и така като наближава мач, в който може да има продължения няма да е лошо да тренират допълнително само дузпи. Горе в ляво или горе в дясно не се спасява, ето такива изпълнения ни липсват.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 06 дек 2022 21:06

Blue_Blood84 написа:
vlong написа:Всичко е до психиката.Нямаш ли психика не си уверен изобщо къде да я биеш,вместо мисълта ти да е насочена само към точният удар в избраното място ти тичаш към топката с неясна цел и кракът ти изобщо не те слуша.

Съгласен съм, че е до психика, но и така като наближава мач, в който може да има продължения няма да е лошо да тренират допълнително само дузпи. Горе в ляво или горе в дясно не се спасява, ето такива изпълнения ни липсват.

На тренировка е едно,а на стадиона друго...................И нямам идея как се тренира психика на млад футбалер........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 дек 2022 09:51

teerr написа:А дали трябва да се сърдим на нашите за дузпите,след като видяхме една Испания,какво направи?!

Испания явно ни копират. Надиграват противниците си, но падат на дузпи като нас. Луис Енрике не става за треньор. Некадърник. Оставка. По добре да вземат за треньор "Сухото", "Мокрото", "Жадното", "Гладното" и.... резултати са сигурни.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 дек 2022 10:12

vvessel написа:
honda написа:
metodito написа:Смяташ, че Роналдо е по-добър от Марин ли?

Да, сигурен съм. Във всяко едно отношение е по-добър - бързина, техника, тактическа грамотност.
Ти някога твърдеше и че Васко Панайотов е по-добър от Мариани...

Само сравни изиграните минути и головете на двамата и ще разбереш в кое отношение Мартин е по-добър от Роналдо. Което е основното за един нападател. Пък нека си има бързина и техника.

Марин Петков ми е любимец и още когато играеше в младшата възраст съм писал за него. Не знам защо Мъри не му дава да изпълнява статични положения , при юношите се справяше добре .
Не е много правилно да се сравняват само голове за изиграни минути. За мен е най-важно колко гола вкарва отбора, а не колко гола вкарва даден играч. Примерно Роналдо има и 7 асистенции, Марин мисля че няма. И нека да не сравняваме голове вкарани при приключил мач с такива във важни моменти. Това, че Роналдо е соло играч( като почти всеки бразилец) е очевидно, но те от деца са учени да играят така че те да изпъкват, а отбора е на заден план. Също така е очевадно че няма обработен удар, ако имаше до момента щеше да има най-вероятно 15+ гола и да струва 5+ милиона евро , но и нямаше да играе при нас. Просто не е работено с него къде да насочва топката примерно един Базил де Карвальо не беше нещо особено ,но беше достатъчно бърз ( без да е по-бърз от Роналдо) ,но умееше много добре да бяга от защитниците и имаше много добре отработен завършващ удар и при нас вкара 20+ гола за един сезон. Като качества Роналдо не отстъпва на Базил, но трябва да се работи с индивидуално с него, ако трябва защо не и самия Н.Сираков .

Върни се в “Левски”