Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 01 мар 2025 10:40

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Можеше да извадиш статистика от 1980г. :) . Като един виден манипулатор пак заблуждаваш.Да се играят финалите на Васил Левски беше прието някъде 2015 г., каква е нашата вина, че Левски оттогава е играл само два финала и не може да играете в София.Доколкото си спомням къде ще се играе финала за купата се определя някъде август - септември, тези от ПФЛ и БФС явно още тогава са знаели, че на финала ще играят ЦСКА, а не Левски например :) .А с това ЦСКА бивш Литекс съвсем олекна :) .

Защо тогава Левски и Черно море през 2015г играха в Бургас. Веднага мога да ти посоча поне 2 пъти ( не ми се проверява много вероятно да има и повече случаи) , когато предварително обявеното място за провеждане на финала е било променяно за да бъдат 2-та отбора финалисти равнопоставени .
Успокой се ,след вчерашните мачове е ясно ,че победите ли Черно море , ще вземете Купата. Аз толкова странни игри като тези на Арда , Лудогорец и Ботев(Пд) не съм виждал. Въобще в 4-те четвъртфинала бяха вкарани 4 гола, 2 от които автоголове ,а единия от головете беше комичен - за първи път в живота си видях вратар да тръгва да спасява удар към вратата му с прибрани до тялото ръце. Нападател на единия отбор получава топката в обещаваща позиция и пространство пред себе си и вместо да тръгне към противниковата врата , тръгва успоредно на централната линия и демонстративно рита топката със силен удар в ....тъч. На вчерашния мач ами Ботев и Лудогорец определено не искаха да си вкарват голове. Колко мача на Лудогорец можеш да посочиш , когато започват със ...17 годишен ЦН.
Нещо не виждам отговор на въпроса дали беше спазена Наредбата за сезон 2015/16г ?
Това ,че ЦСКА е Литекс е записано в Търговския Регистър на Република България :mrgreen:
Та сега какво цялата ни държава ли съвсем олекна :mrgreen:
По въпроса има и решение решение на Правната Комисия на БФС.
Та последно на кого да вярваме на теб или на Търговския Регистър?- ако считаш ,че твоето мнение е по-меродавно, приятелски бих посъветвал близките ти да потърсят специализирана медицинска помощ, защото определено може да се окажеш опасен и за себе си и за околните . :mrgreen:

За мен не се притеснявай, забелязвам, че след срещата Ви с Черно море има рязка промяна в начина ти на писане.Станал си много мнителен, навсякъде ти се виждат уйдурми.Лудогорец не продадоха мача с Левски, но искали да дадат този с Ботев, интересно защо не паднаха ами трябваше да стигнат до дузпи.Представям си в какво състояние ще си ако вземете да изпуснете и второто място (нали забелязваш, че съм достатъчно възпитан и не казвам калъфка :) ). Защо бил играл 17 годишен младеж в Лудогорец, а не питаш защо Левски играха с юношите срещу Лудогорец водени от Топчо.

Пели нещо не виждам отговор на въпроса защо Левски игра с Черно море в Бургас?
Не виждам отговор на въпроса дали бе спазена Наредбата за сезон 2015/16
Ако не вярваш на написаното в Търговския Регистър , а вярваш на фен групи на някой футболен клуб говори за много сериозна степен на психично разстройство и е напълно възможно да се окажеш опасен и за себе си ,и за околните. Проблема е,че хората с психични разстройства не го признават.
Не виждам да си посочил друг пример когато вратар се е опитал да спаси удар с прибрани ръце.
За мача Лудогорец и Ботев , мисля че доста ясно написах ,че и ДВАТА отбора определено не искаха да спечелят. Беше очевидно особено през продълженията ,че определено не търсеха гол .
Не виждам посочен случай кога друг път в мач със сериозен залог Лудогорец са излизали със 17 годишен ЦН и състав нямаш нищо общо с титулярния им състав.
Не виждам каква връзка има споменаването на онзи мач ,за който вие твърдите ,че Левски играли с юношите срещу Лудогорец, но бих те помолил да ми посочиш кои са юношите:
https://levskisofia.info/match/20316703 ... sofia-3-2/

Понеже знам ,че си много добре запознат със строежа на Армията , на няколко пъти сме спорили по темата относно КОЙ осигурява финансирането , да кажем че наскоро сънувах ,че средствата за строеж на новия стадион на любимия ти клуб идват от кредитна линия(нормално) .... гарантирана от държавна институция. Твоето мнение го знаем, но как се връзва с :

https://www.24chasa.bg/sport/article/20008452

Може ли да ни обясниш каква работа има представителите на ЕС на строителна площадка ,каквато представлява Армията в момента? Също щели да посетят строящите се/ реконструиращите се стадиони във Варна, Плевен и Хасково , както и щели да разгледат проект за нов Национален проект . Хубаво няма лошо ,само че за тези обекти се знае ,че се финансират с държавни/общински средства , а Армията ? Явно е със същите средства. Просто се нарича "инвеститорски контрол" . Ако въпросните средства не са държавни/европейски , ЕС няма абсолютно никакви правомощия да се меси , ако обекта е с "частно" финансиране , но явно не е с частно финансиране, след като идват "инспектори" от ЕС.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 мар 2025 11:01

Виждам ,че Илиан Илиев стана символ на частността и принципността за някои колеги от форума. Та да извадя ли мненията на същите тези колеги от форума за Илиан Илиев от 24 май 2019. Да им напомня няколко дни преди споменатата от мен дата същия този Илиан Илиев се оплаква на началниците си,че отбора му е бил пробит и има играчи ,които са играли симулативно . След направено разследване се оказва ,че според детектор на лъжата 6 ма играчи ot отбора му са играли симулативно срещу ЦСКА-София . И от Черно море извадиха тези 6-ма футболисти за мача от последния кръг с Лудогорец и това до голяма степен предреши резултата от мача и подпечата шампионската титла на лудите.
Ако това, което Ил. Илиев твърдеше е вярно какво трябваше да се случи ? - ЦСКА-София да бъде изваден от професионалния футбол и на ръководителите му да им бъде забранено да се занимават с професионален спорт.
Ако не беше вярно - то тогава определено Черно море трябваше да бъде наказан.
Та последно Илиан Илиев честен и принципен ли е , или е дребно злобно говедо.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 мар 2025 11:23

Относно изтегления жребий , ако БФС се съгласи да се проведе отново , какво следва? Веднага Левски ще поиска 1/4 мача с Черно море да се преиграе поради "маломерния терен" на "Тича" ( не е тайна, че размерите са по-малки от минимално допустимите(100Х64м)) , поради оказано въздействие на висш функционер на БФС върху играч на Левски и т.н. итака до кога?
Един компромис никога не е последен .
Ако казаното от Ат. Караиванов е вярно ,а то е, всеки от нас е виждал ,че Ил.Илиев особено на "Тича" постоянно дава нареждания на съдиите. Какво трябва да се направи? Организатора на едно състезание признава ,че от един отбор участник в същото състезание е оказвано въздействие на съдиите и какво трябва да се направи в този случай?

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 01 мар 2025 11:23

Въпроса беше елементарен и няма нужда от толкова празнословие:
Защо след като Илиев съвместява две длъжности от 1 ноември 2023 г., чак сега някои клубове и личности се усетиха да повдигат въпроса? Какво се промени?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 мар 2025 11:31

honda написа:Относно изтегления жребий , ако БФС се съгласи да се проведе отново , какво следва?

Ботев (Пловдив) веднага трябва да поиска нов жребий за 1/4-финалите.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 01 мар 2025 11:35

honda написа:Да им напомня няколко дни преди споменатата от мен дата същия този Илиан Илиев се оплаква на началниците си,че отбора му е бил пробит и има играчи ,които са играли симулативно . След направено разследване се оказва ,че според детектор на лъжата 6 ма играчи ot отбора му са играли симулативно срещу ЦСКА-София . И от Черно море извадиха тези 6-ма футболисти за мача от последния кръг с Лудогорец и това до голяма степен предреши резултата от мача и подпечата шампионската титла на лудите.
Ако това, което Ил. Илиев твърдеше е вярно какво трябваше да се случи ? - ЦСКА-София да бъде изваден от професионалния футбол и на ръководителите му да им бъде забранено да се занимават с професионален спорт.

И понеже по навик го подкара съвсем по милиционерски, ще трябва да припомня точните думи на Илиев за онзи случай...

На въпрос как ще приеме, ако се докаже, че футболисти на Черно море са играли симулативно, спецът отговори:

"Не искам да коментирам подобни теми, тъй като смятам, че това е абсурдно. Никой треньор не вярва в подобни неща. Във футбола всеки греши, а най-много треньорите. За тези 7-8 дни не можем да осъзнаем какво се случи. Нашите фенове също не разбират. Доста е неприятно.
Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого. В сряда от ръководството просто ми казаха, че не мога да разчитам на тези играчи”, добави Илиев.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 мар 2025 12:03

NOMER14 написа:
miro_rz написа:Илиян Илиев е толкова легенда на Левски колкото Стойчо Стоилов в бившето ЦСКА!

Е, как да не е легенда, като им вкара 2 от 8-те гола.

Навярно Левски за 100 години има поне 100 по-големи легенди от Илиян!
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 мар 2025 12:14

dedko2022 написа:
honda написа:Да им напомня няколко дни преди споменатата от мен дата същия този Илиан Илиев се оплаква на началниците си,че отбора му е бил пробит и има играчи ,които са играли симулативно . След направено разследване се оказва ,че според детектор на лъжата 6 ма играчи ot отбора му са играли симулативно срещу ЦСКА-София . И от Черно море извадиха тези 6-ма футболисти за мача от последния кръг с Лудогорец и това до голяма степен предреши резултата от мача и подпечата шампионската титла на лудите.

И понеже по навик го подкара съвсем по милиционерски, ще трябва да припомня точните думи на Илиев за онзи случай...

На въпрос как ще приеме, ако се докаже, че футболисти на Черно море са играли симулативно, спецът отговори:

"Не искам да коментирам подобни теми, тъй като смятам, че това е абсурдно. Никой треньор не вярва в подобни неща. Във футбола всеки греши, а най-много треньорите. За тези 7-8 дни не можем да осъзнаем какво се случи. Нашите фенове също не разбират. Доста е неприятно.
Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого. В сряда от ръководството просто ми казаха, че не мога да разчитам на тези играчи”, добави Илиев.

Разбира се ,че Илиан Илиев ги изпя , никой друг освен него няма достъп до т.н. Ръководство. Ако Илиан Илиев не е бил съгласен с Ръководството защо не си е подал оставката на секундата ,явно е бил съгласен. В интерес на истината в такава ситуация ,ако информацията стигне до него Ил.Илиев няма какво друго да направи освен да информира Ръководството, в противен случай ще се окаже и ,че и той е в играта. Не Ил.Илиев е взел решението играчите да бъдат подложени на детектор на лъжата , но той ги информирал. Ето какво казва и самия Ил.Илиев

https://fakti.bg/sport/416310-ilian-ili ... i-gluposti

Та последно ,кой информирал Ръководството? - как си представяш ,някой да влезне при Ил.Илиев и да му каже , 6-ма играчи ( от които 5 твърди титуляри и 2 национални състезатели) ги изваждаш от отбора? Нали е еталон за честност и принципност в такъв случай не трябва ли на секундата да напусне, нали той сами казва ,че не е във футбола заради парите и ,че приходите му идват от други дейности.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 01 мар 2025 12:46

honda написа:
dedko2022 написа:

Разбира се ,че Илиан Илиев ги изпя , никой друг освен него няма достъп до т.н. Ръководство. Ако Илиан Илиев не е бил съгласен с Ръководството защо не си е подал оставката на секундата ,явно е бил съгласен. В интерес на истината в такава ситуация ,ако информацията стигне до него Ил.Илиев няма какво друго да направи освен да информира Ръководството, в противен случай ще се окаже и ,че и той е в играта. Не Ил.Илиев е взел решението играчите да бъдат подложени на детектор на лъжата , но той ги информирал. Ето какво казва и самия Ил.Илиев

Та последно ,кой информирал Ръководството? - как си представяш ,някой да влезне при Ил.Илиев и да му каже , 6-ма играчи ( от които 5 твърди титуляри и 2 национални състезатели) ги изваждаш от отбора? Нали е еталон за честност и принципност в такъв случай не трябва ли на секундата да напусне, нали той сами казва ,че не е във футбола заради парите и ,че приходите му идват от други дейности.

След линка който си постнал, ти продължаваш да твърдиш, че Илиев е извадил сам играчите си а не шефовете в лицето на ТИМ? Доста си забавен, особено след като се омотаеш като пате в кълчища с твоите безкрайни бъртвежи и манипулации! :)
А за Илиев не съм видял някой да го издига като еталон за честност и принципност. Просто на елементарният въпрсос (ще се потретя) - Защо след толкова време чак сега се повдига темата за съвместяването на длъжности от него?, не може да дадете разумно обяснение, та се налага да се връщаш 6 години назад да търсиш под вола теле! :mrgreen:
Много точно мнение, на колега от форума на Морето:
mursusaid написа:Тя схемата им се повтаря от преди години.
Когато пак ги отнесохме за купата мисля с 4:1 беше,тогава цялата съдийска комисия смениха.Сега не спряха да реват отново от съдията ,само че този път имат друга цел,която от години ги боцка отзад яко.Националния треньор .
Нагли и злобни същества.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 мар 2025 13:16

dedko2022 написа:
honda написа:
dedko2022 написа:

След линка който си постнал, ти продължаваш да твърдиш, че Илиев е извадил сам играчите си а не шефовете в лицето на ТИМ? Доста си забавен, особено след като се омотаеш като пате в кълчища с твоите безкрайни бъртвежи и манипулации! :)
А за Илиев не съм видял някой да го издига като еталон за честност и принципност. Просто на елементарният въпрсос (ще се потретя) - Защо след толкова време чак сега се повдига темата за съвместяването на длъжности от него?, не може да дадете разумно обяснение, та се налага да се връщаш 6 години назад да търсиш под вола теле! :mrgreen:

Въобще можеш ли да четеш?
Къде точно съм написал ,че Ил.Илиев е извадил играчите ? Написах,че Ил.Илиев е информирал началниците си ,че отбора му е бил пробите и има играчи ,които са играли симулативно . В какво точно го обвинява Георги Илиев, не го ли обвинява точно в това,което съм написал. Ако Ил.Илиев не е бил съгласен с отстраняването на играчите ,защо той самия не си е тръгнал?
Проблема с Ил.Илиев е ,че организатор на турнира за Купата на България , вчера го обвини във въздействие върху съдиите и подреждане на съдийските наряди. Това беше обявено вчера от шефа на ПЛ ,която е администратор на турнира за КБ .Това е меко казано скандално и наистина е огромен "конфликт на интереси .

Върни се в “Левски”