Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
ГонзУ, къде е промяната бе, мой? Не я виждам нещо. :oops:
DoSomethingDifferent написа:dedko2022 написа:vlong написа:dedko2022 написа:vlong написа:Много ясно,треньорът на Ч.море като национален такъв се е самозабравил и прави каквото си иска,което се вижда и на видеото.
Ако не беше национален ,едва ли щеше да си позволи това ,поне докато не е станал не го е правил.Типичен ,,бълхарин,,
Това е логиката
На видеото се вижда, че черничкият със син екип бави изпълнението на тъч за да печели време и Илиев му подава топката в ръцете. Картона за мургавия по прицип трябва да е за забавеното изпълнение на тъч. Това Хондата ще ви го разясни...
Ходи се шутъри,комедиен халтурист
Ако имаш някакви аргументи за ситуацията, ги сподели. Наистина не го разбирам вашето реване срещу Илиев, след като се били надиграни тотално на игрището.
Мразят го в червата защото ги шляпа, където ги хване. Те си живеят с идеята, че всеки който е минал през клуба им, трябва да им кляка.
Баси, все едно за тирейци пишеш. Как беше, вече ТБТ - тирето без тире
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
NOMER14 написа:Нарочно ви провокирах с провокацията на Илиан.
Защото:
-той не получи адекватно наказание от съдията, съизмеримо с нашия футболист
-той не бе санкциониран и от бефесету.
Преди 2 години нямаше да е така.
Иначе Илиан си остава синя легенда с оня гол с оная задна ножица в оня мач с оня резултат на оная дата в оная година срещу оня отбор на оная партия.
https://www.youtube.com/watch?v=AVAQDLgsBOU
01:07:18 - да беше подал тук
1914.1902 написа:dedko2022 написа:1914.1902 написа:miro_rz написа:Писна ми от това синьо БФС!
Боби, Гонзи, е стига вече….
Кое му е синьото на БФС-то на Гонзо Великата Реформа? Какво точно е направил, за да се докаже подобна теза?
Много ми е любопитно как някои твърдят, че от ПФК Левски са гласували за Гонзо, след като не са присъствали на гласуването и не са видяли какво е направил Наско Сираков.
За кой гласуваха и защо не заявиха никаква позиция, ако са искали промяна? :o
От години поведението на подуенци е такова.
Не зная за когo са гласували от ПФК Левски, след като не съм видял и няма защо да говоря някакви празни приказки, защото няма нито един факт, с който да се докаже какво е направил Наско Сираков на Конгреса. Невъзможно е някой да напише от ПФК Левски гласуваха за ......, тъй като подобно мнение прекалено лесно ще бъде оборено.
И на предните избори не се знаеше за кой са гласували и на по-предните... :) Мдааа.. типично по подуиенски. Чудя се това мишкуване какво ви носи?!
Илиан Илиев обърка сметките на всичките корупционери в българския футбол. Вас победи (а сте свикнали някой минал през вас да ви кляка), а на Лц изравни с голове на 2-ма българи.
-
peliforewer
- Контакти:
dedko2022 написа:1914.1902 написа:dedko2022 написа:1914.1902 написа:miro_rz написа:Писна ми от това синьо БФС!
Боби, Гонзи, е стига вече….
Кое му е синьото на БФС-то на Гонзо Великата Реформа? Какво точно е направил, за да се докаже подобна теза?
Много ми е любопитно как някои твърдят, че от ПФК Левски са гласували за Гонзо, след като не са присъствали на гласуването и не са видяли какво е направил Наско Сираков.
За кой гласуваха и защо не заявиха никаква позиция, ако са искали промяна? :o
От години поведението на подуенци е такова.
Не зная за когo са гласували от ПФК Левски, след като не съм видял и няма защо да говоря някакви празни приказки, защото няма нито един факт, с който да се докаже какво е направил Наско Сираков на Конгреса. Невъзможно е някой да напише от ПФК Левски гласуваха за ......, тъй като подобно мнение прекалено лесно ще бъде оборено.
И на предните избори не се знаеше за кой са гласували и на по-предните... :) Мдааа.. типично по подуиенски. Чудя се това мишкуване какво ви носи?!
Лиценз под условие :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Илиян Илиев
Откакто поех поста и в националния отбор, не че нямам нито един работен ден, напротив – не съм имал нито един почивен ден, дори и през лятото.
Филип Филипов
През последните 9 месеца не съм имал един почивен ден. Сутрин от 9 до вечерта в 9 – на Панчарево и в офиса. На Коледа и Нова година работих и е нормално да си търся това, което съм заработил.", каза още Филипов.
И срамота
Липсва човешкото отношение и уважението. След като бях уволнен в понеделник, се обадих на Томаш, че искам да се сбогувам с играчите. Аз отидох на базата и охраната ми каза, че им е наредено да не ме пускат и трябва да има специално разрешение. Получиха го това разрешение, но не смятам, че трябва да се случва така. След това бях помолил Мишо Александров, който отговаря за тикетинга, за покана за мача с Арда, но той ми каза, че изпълнителният директор е забранил и трябва да си купя билет.
Героите на нашето време
И Тея от Ловеч ,сега от Враца ривът.
Ми те не си уважават легендите,с какви усти ги говорят тези моралности
Откакто поех поста и в националния отбор, не че нямам нито един работен ден, напротив – не съм имал нито един почивен ден, дори и през лятото.
Филип Филипов
През последните 9 месеца не съм имал един почивен ден. Сутрин от 9 до вечерта в 9 – на Панчарево и в офиса. На Коледа и Нова година работих и е нормално да си търся това, което съм заработил.", каза още Филипов.
И срамота
Липсва човешкото отношение и уважението. След като бях уволнен в понеделник, се обадих на Томаш, че искам да се сбогувам с играчите. Аз отидох на базата и охраната ми каза, че им е наредено да не ме пускат и трябва да има специално разрешение. Получиха го това разрешение, но не смятам, че трябва да се случва така. След това бях помолил Мишо Александров, който отговаря за тикетинга, за покана за мача с Арда, но той ми каза, че изпълнителният директор е забранил и трябва да си купя билет.
Героите на нашето време
И Тея от Ловеч ,сега от Враца ривът.
Ми те не си уважават легендите,с какви усти ги говорят тези моралности
САМО ЛЕВСКИ!
Хич не се знаеше:
Наско Сираков: Няма да гласувам срещу Боби Михайлов
12.10.2021 г.
Мъри е за Боби Михайлов в битката за БФС
17.09.2021 г.
Левски издигна Боби Михайлов за президент на БФС
15.01.2018 г.
Наско Сираков: Няма да гласувам срещу Боби Михайлов
12.10.2021 г.
Мъри е за Боби Михайлов в битката за БФС
17.09.2021 г.
Левски издигна Боби Михайлов за президент на БФС
15.01.2018 г.
miro_rz написа:Илиян Илиев е толкова легенда на Левски колкото Стойчо Стоилов в бившето ЦСКА!
Вие за легенди нямате право да коментирате! :)