Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 28 фев 2025 08:49

От топспорт смятат, че жребият може да е бил нагласен. :oops: Предлагам им пак да пишат до УЕФА, както го направиха след един мач между Лудогорец и ПФК Левски, но последва едно голямо нищо.

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 фев 2025 09:12

1914.1902 написа:
miro_rz написа:А кога 1/2 са били в един мач!?
Редно е и правилно 1/2 да са в два мача.

2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Признавам си не помня, че са били в един мач!
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 фев 2025 09:16

Най-редно е според финалистите да се определя финала. Сядат двата отбора с БФС и МВР и определят една точка и колко ще е рискова тя.
На мен финала в София ми коства 2 дни отпуск и клатене в дупките и трафика до София.
Нека всеки да прецени на колко мача от годината ходи на 330км да гледа мач!?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2025 09:45

W84me написа:
peliforewer написа:Много мъка и комплекси е имало по нощите :) . Вече сте определили и финалистите, направо оракулите да казват как ще завърши финала и да приключваме :) . Махаме това, че отдавна е казано къде се играе финала за КБ, но имам две прости въпросчета към среднощните коментиращи.Кой терен е по-добър за футбол от Националния стадион и този на Ботев Пловдив? Щеше ли въобще да се коментира къде ще се играе финала за КБ ако ФК Левски се беше класирал за полуфиналите? Продължавам да се чудя на организаторите на турнира за КБ защо не искат да има нормален финал този турнир.Защо не проумеят, че времето за такъв финал е събота или неделя в нормално часово време и по този начин да позволят на повече хора да го посетят и да стане наистина един празник.Вместо това се избира четвъртък, работен ден, в средата на седмицата.Това неглижиране на турнир продължил 9 месеца показва за сетен път, че хората ръководещи българския футбол БФС и ПФЛ са импотентни и футболът и феновете са им последна грижа.Хубав ден Ви желая.

При отбори извън София или Пловдив финалът трябва да си е в Търново! Защо се бърза да се определя стадион? Ако отидат Враца и Черно море, да ти кажа ли каква картинка ще е тоя мач?

Едва ли е сериозно да се чакат полуфиналите за да се определя къде да се играе финала.Мястото се определя преди началото на турнира и смятам, че така е правилно.Какво да кажат феновете на два отбора финалисти примерно от Испания които трябва да играят в Холандия финал за евротурнирите.Колкото до посещаемостта на финала за КБ, където и да играят 1948, Септември, Славия, Локо Сф, че и Лудогорец посещаемостта ще е една и съща.Дали в Англия някой пита защо финалите и баражите се играят на Уембли.Но там се играе събота или неделя в удобен час и се получава празник.Проблемът не е стадион Васил Левски, а в нежеланието на БФС и ПФЛ да създадат добри условия за посещаемост.Пак питам, защо досега никой не постави въпроса защо финала ще е на Васил Левски :) , знам, че няма да отговорите :) .А отговора е елементарен , защото от София остана само един отбор и много хора трудно ще преживеят един евентуален пълен стадион в червено.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2025 09:55

miro_rz написа:Най-редно е според финалистите да се определя финала. Сядат двата отбора с БФС и МВР и определят една точка и колко ще е рискова тя.
На мен финала в София ми коства 2 дни отпуск и клатене в дупките и трафика до София.

Това е несериозно, навсякъде се правят графици с месеци наред, няма как от днес за утре да се решава къде да се играе финал.Ако финала се играе в събота или неделя следобед няма да се наложи да си вземаш отпуск, а какво са 300 км със сегашните автомобили.Има и опция с организиран превоз, взема те автобуса от Разград кара те на стадиона в София и след финала те връща обратно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 фев 2025 10:11

miro_rz написа:Най-редно е според финалистите да се определя финала. Сядат двата отбора с БФС и МВР и определят една точка и колко ще е рискова тя.

Спомням си, че за последно през сезон 2014/2015 в правилника никъде не беше записано, че финалът трябва да се проведе на ''Васил Левски'', а стадионът се определяше спрямо финалистите.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 фев 2025 10:45

peliforewer написа:

Това е несериозно, навсякъде се правят графици с месеци наред, няма как от днес за утре да се решава къде да се играе финал.Ако финала се играе в събота или неделя следобед няма да се наложи да си вземаш отпуск, а какво са 300 км със сегашните автомобили.Има и опция с организиран превоз, взема те автобуса от Разград кара те на стадиона в София и след финала те връща обратно.

Чакай сега!?
Ти кога за последно си карал 300км с кола да гледаш мач!? На последните два финала съм си ходил с личната кола, защото бягаме от работа и тръгваме в последният момент.
А това с графиците го остави. Дори нямаш дати и часове за мачовете в А група, там го правят за по 3 кръга. Помниш ли как за един финал изместиха мача от сряда в събота!? За други не е правено. За мен нямаше лошо.
Отделно след 1/2 има поне едни 3 седмица да се разберат.
Няма смисъл да спорим. Нашето е глад в пустинята.
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 фев 2025 11:06

peliforewer написа:

Има Наредба за турнира и в нея се пише кога и къде ще е финала, пак питам защо чак сега започна тази дискусия.До 50 годишен много често минавах по 300 и повече километри на ден, а около 100 км ми беше дневната норма и то с автомобили трепачи :) .Само ще спомена едно "бижу" българско производство Преслав с двигател Перкинс с фургон, двигателят е в кабината между двете седалки и ако навън е 35 градуса в кабината сигурно е 50 :) .От десетина години наистина почти не пътувам, но чат пат ги минавам тези 300 км като се наложи.Като говорим за събота и неделя за какво бягане от работа става дума.
W84me ( Блатер) ..

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 28 фев 2025 11:33

Редно е да отбележим, че голите каки продължават да са депресирани. Какво са им причинили, не знам!?
Do Something Different!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 фев 2025 12:18

peliforewer написа:Едва ли е сериозно да се чакат полуфиналите за да се определя къде да се играе финала.Мястото се определя преди началото на турнира и смятам, че така е правилно.

Готов съм да е обзаложа, че ако финалът за КБ бъде определен да се играе в Разград или Варна, и до същия стигнат Левски и ЦСКА, то на момента ще бъде преместен в София.
peliforewer написа:Какво да кажат феновете на два отбора финалисти примерно от Испания които трябва да играят в Холандия финал за евротурнирите.

Нерде Ямбол, нерде Стамбул. От Испания до Холандия се стига по бързо отколкото от Варна/Разград до София.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”