Между другото някъде няма ли лайфче, на срещата на старите и новите собственици?
Все ми се струва, че меко казано е некоректно към хората даващите си парите за спасението на този клуба да седят на "тъмно" а да се дава някакъв отчет на меко казано крими лица!!!
Нямаше ли някакви драми преди за едно пряко излъчване на един УС, от тези същите лица-новите собственици?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
- Странджата
- Контакти:
Не съм кой знае какъв фен на Наско, ама питам - какво искате от човек, който се води собственик на клуба ни? Да завие като нас като някоя оплаквачка - къде си, Мъри, къде отиде Левски, а нас остави тъжни и самотни да си проклинаме и дните, и нощите, а?
А ми давайте да спретнем погребение като хората на този клуб, дето е умряла работа. Дайте некролози, дайте сърцераздирателни слова за непоправимата загуба. И като го ровнем нашия непрежалим покойник - кой откъдето е. Ще се видим на 40-те ...
А ми давайте да спретнем погребение като хората на този клуб, дето е умряла работа. Дайте некролози, дайте сърцераздирателни слова за непоправимата загуба. И като го ровнем нашия непрежалим покойник - кой откъдето е. Ще се видим на 40-те ...
Да не пише декларации с едни и същи думи, а нека най-вече на терена да се види какво може отборът, защото в момента не може нищо и стигна до антирекорд, който ще бъде продължен след няколко дни. Резил!
-
Blue_Blood84
Мъри каза веднага след финала за купата, че не може да обещае надграждане, отделно много често казваше, че самия отбор е изпреварил резултатите и очакванията на феновете се повишиха. Не мога да се сърдя на тия играчи, които ни донесоха купата и двата мача срещу Паок. Мисля, че изстиска всичко от тия играчи максимално. Аз още когато бяха Живко Миланов, Георги Тодоров и Славиша, които си ги защитавах също, когато всички ги хулехте, че не стават за нищо, пишех, че тоя клуб докато е раздиран само от задължения и докато не се стабилизира финансово, няма голямо значение кой е треньор. Иначе може да направим добра подготовка в Дубай и по подобие на миналия сезон да направим пак силна пролет.
Наско беше обещал, че Левски ще бъде по - силен през есента, но ...... Дано сега познае.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Обръщението на Сираков след загубата от Хамрун, тогава завършека пак е същия
https://bntnews.bg/news/nasko-sirakov-m ... 9news.html
''Вярвам повече отвсякога, че тези вълшебни 7 месеца, които преживяхме заедно, ще се превърнат в предстоящи 7 вълшебни години!''
Страхотно вълшебство ...
https://bntnews.bg/news/nasko-sirakov-m ... 9news.html
''Вярвам повече отвсякога, че тези вълшебни 7 месеца, които преживяхме заедно, ще се превърнат в предстоящи 7 вълшебни години!''
Страхотно вълшебство ...
2021/22 Левски в края на полусезона - 26 точки, 7п 5р 7з : шесто място
2022/23 Левски в края на полусезона - 29 точки, 8п 5р 4з : шесто място
Никакъв напредък.
2022/23 Левски в края на полусезона - 29 точки, 8п 5р 4з : шесто място
Никакъв напредък.
А с парите как е?
Има ли напредък?
Доколкото знам напредъка се постига с пари във футбола.
Всички постоянно философстват,развиват теории и конспирации,а никой не споменава това което движи света-ПАРИТЕ!!!!!
Има ли напредък?
Всички постоянно философстват,развиват теории и конспирации,а никой не споменава това което движи света-ПАРИТЕ!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:А с парите как е?
Има ли напредък?
Сираков нали обеща 7 вълшебни години? Човекът си е направил сметка, че може да бием и с този състав.
vlong написа:А с парите как е?
Има ли напредък?
Дали има напредък или няма, съпругът на госпожа Раева, ще го обяви пред избрани фенове от сдружението. Такива дето си дават парите, като теб, мен и хиляди други хора не им трябва информация. Трябва да се дава, а отчета е за пред младежа, гугутки и техните себеподобни. Все пак за почти половин година събраха 100 и няколко хиляди лева. Това е несравним успех и много повече от 8-те милиона събрани от редовите привърженици!