Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 11 ное 2022 18:14

Странджата написа:Че какво има да си представяме, Методито, като всеки си го е пожелал отдавна. Но единият е нероден Петко, другият засега е куцо пиле ...

Схванах, Странджа, от втория път. Така е.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 ное 2022 20:27

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 ное 2022 11:24

Подготовка в Дубай. Въпреки, че е друг я поема срещу определени права някак е неразумно при цялата шумотевица че няма пари. Риташ цял месец на 26-30 градуса за да се прибереш на 7-8. Чудесна аклиматизация ще е.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 ное 2022 13:25

Що, бе, след миналата зимна подготовка отборът беше екстра през пролетта, вероятно нашите са помислили за аклиматизацията и всичко останало, съпровождащо лагера.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 ное 2022 13:28

Прав си, Вълчане По-добре щеше да е да отидат при орките е Сибир. Да разцъкват на минуст 40, минус 50 цялата подготовка, а после като си дойдат тук на 10 градуса ще им се стори, все едно са на Копакабана!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 ное 2022 11:42

Сираков сам не си вярва на глупостите, които е написал:

Скъпи Левскари!

Обръщам се към Вас, в един тежък момент, когато отборът в продължение на седем мача не успя да спечели нито една победа. Напълно разбирам и чувствам, какво изпитвате в момента.

Във футбола съм преживял всичко - възходи, забележителни победи и огромни разочарования.

Искам да бъдете сигурни, че аз и Стоилов стоим здраво стъпили на земята и сме наясно с причините за моментното състояние на отбора.

Да, същият този отбор, преди месеци спечели Купата, отстрани гръцкия ПАОК и ни донесе огромна радост. В края на миналата година и в началото на тази направихме оптималната селекция за моментните финансови възможности на клуба. А всички Вие знаете какви са те. От лятото на тази година не сме спирали да работим по селекцията. Набелязали сме новите попълнения, там където са нужни.

Искам да заявя за пореден път пълната си подкрепа към Станимир Стоилов и неговия екип и да ви уверя, че той прави най-доброто за футболистите и клуба. Не приемам неговата мъжка позиция след вчерашната загуба, че вината е изцяло негова. Напротив, той е “главният виновник” за възраждането на “Левски”.

Ние сме с най-младия отбор в първенството и на младостта трябва понякога да се прощава. Да, резултатите последния месец са лоши, но няма нито един мач, в който нашият отбор да е бил надигран. За съжаление знаем, че във футбола не винаги по-добрият печели. Убеден съм, че виждате, че нашите футболисти дават всичко, на което са способни във всеки мач.

Независимо от тежкото финансово състояние на клуба, категорично заявявам, че на “Левски” му предстои много по-успешна 2023 година.

Вярвам, че всякакви спекулации и манипулации, атаки към клуба, към футболисти, към треньор и ръководство от различни посоки няма да развалят магията между отбора и Вас, верните ни привържаници, които доказахте, че сте без аналог.

Скъпи Левскари, аз, като мажоритарен собственик на клуба Ви уверявам, че „ПФК Левски” много скоро ще бъде там, където искаме всички и никой няма да може да попречи на това!

Заедно с Вас ще извървим трудния път до върха!

Обединени повече отвсякога!

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН

Ваш Наско Сираков

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 ное 2022 11:55

Много прочувствена декларация за наивници. Това как много скоро ще се върнем там където ни е мястото го слушаме още от преди аферата с Диксън.
Не знам с какви очи се споменава селекцията като единствения успешен трансфер това лято беше Петрис.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 13 ное 2022 12:31

Правилно! Този отбор Левски в момента е точно там където му е мястото. Даже, вследствие на инерцията от лятото, едно-две места по-напред. Кому мажеш очите, бе Наско? Кой ти написа този рефрен за успешната селекция? Ако Роналдо, Шеху и Олдър са ти еталон, то "утиде коня в ряката". А как ще коментираш, че в Левски плащат на девет защитници (Блажевич, Петрис, Ноа, Кордоба, Ван дер Каап, Шеху, Олдър, Цунами и Галчев), а нямат един централен нападател. Бари, Ивелин и Мартин не са точно за този пост. Селекцията е откровен провал. А как ще коментираш факта, че Галчев след няколко перфектно изиграни срещи е закован на пейката, а яловия Роналдо е титуляр във всеки мач? Сигурно някой са и повярвали, но който има малко мозъчен багаж ще ти се изсмее.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 ное 2022 13:05

Нещо не разбирам:(
Нямаше ли да бутаме перуката, да не търся ли евтини кивита и банани ? или ще бутаме камък по камък ?
Накрая ще оправим и бг футболчето щото ние знаем и разбираме от всичко, та ми е странно какви са тези драми сега и обръщения, не трябваше ли да пишем против перуци и кликата му!?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 ное 2022 13:09

Гледах ви репортажа. В интерес на истината до изравнителния им гол не стояхте зле
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”