Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 21 окт 2022 12:39

Kotooshu написа:
LoveAndPeace написа:Да обобщим малко факти , факти и полу такива по темата Членски карти - "Сдружение на сдружените левскари"
Клубна политика - 80 на 20 в полза на "Сдружението"
Публични изказвания на служители на Левски - 90 на 10 в полза на "Сдружението"
Брой членове - 12 000 срещу 997 не в полза на "Сдружението"
Финансов резултат 700 000 срещу 100 000 не в полза на "Сдружението"

Та така :)

Шах и мат:D

Между другото, лично за мен е едно от най-хубавите неща правени в този клуб години наред, членските карти!
Чаках ги с нетърпение, относно подаръците винаги е хубаво да се зарадва някое детенце .

На същото мнение. Плюс , че смятам че това е единственият път , макар и тегав и бавен , да се измъкнем сами от калта и да останем Левски.
С подаръците обаче е комплицирана работата. Хем вдигаме брояча , хем обаче този приход не е устойчив. Това е единственото читаво нещо в "Сдръжението" , там процента на неподновено членство ще е или никакъв или пренебрежимо малък.
По членските карти има още много къде да се подобрява и доизкусурява , но ако има желание - има и начин.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 окт 2022 12:58

LoveAndPeace написа:
tiamat написа:В края на краищата, кога изтича валидността на картата? В края на календарната година или на датата на подновяване?

На 1ви януари неподновената карта става неактивна. Което не означава , че ако на 10ти януари отидеш и поискаш да си я подновиш , ще ти кажат - Не може , трябва нова.

Ясно, мерси.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 окт 2022 15:14

Добре...
Все пак какво означава това число около 8950?
Тази бройка е с активни карти за 2023 ли? Защото надсловът е кампания 2022/2023?
Питам, щото преди 2 години малко помагах с всекидневното обявяване на бройката. Пък и преди това призовах да има членски внос за левскарите и тези карти бяха великолепно решение.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 окт 2022 20:24

Левски: Изборът е ясен

https://dsport.bg/levski-izborat-e-asen ... 97869.html

Левски публикува промоционален клип на кампанията за членски карти „#АзСъмЛевски“. Сините написаха „Изборът е ясен“ в профилите си в социалните мрежи.

В клипа се включиха футболистите от първия отбор Ивелин Попов, Патрик-Габирел Галчев, Ноа Сонко Судберг и Жереми Петрис.

„Когато отбор и публика бият в един ритъм…“, гласеше още публикацията на „сините“, които приканиха феновете да си закупят билет за домакинството срещу Локомотив Пловдив.

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 окт 2022 20:59

TristaNNN написа:Ето ги картите, бре, но защо няма всенародна радост? Щото като няма карти се мрънка и се прехвърлят проблемите от болната на здравата глава - нали, злото сдружение там, било саботирало работата, пък сега, след като беше дадено начало на кампанията по подновяване, от тишината може да се отчупи парче? Защо не се радвате, бре, нали беше голям зор за тия карти?

Това ти е най-тъпото мнение, което съм чел, и не ти прави чест - явното дългото общуване (виртуално) с припоци е заразно, та ще гледам да ограничавам изявите си, да не почна да ръся и аз такива бисери! Баси, левскар да бъзика левскари!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 21 окт 2022 22:02

NOMER14 написа:Добре...
Все пак какво означава това число около 8950?
Тази бройка е с активни карти за 2023 ли? Защото надсловът е кампания 2022/2023?
Питам, щото преди 2 години малко помагах с всекидневното обявяване на бройката. Пък и преди това призовах да има членски внос за левскарите и тези карти бяха великолепно решение.

Голяма каша с тези бройки, честно казано и аз не знам какво става. През 2020г., когато пуснаха членските карти за пръв път взех 2 сребърни карти за мен и за приятелката ми. Миналата година обаче не поднових нито една от двете, не си спомням дали изобщо имаше някаква кампания, по-скоро не. Тези 9 000 карти, които показва броячът би трябвало да са активни такива, тоест подновени от миналата година. Ако е така това е доста добре, защото през последната кампания бяха някъде около 21 000 и значи, че близо 50 % от хората са си подновили картите.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 окт 2022 22:11

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Ето ги картите, бре, но защо няма всенародна радост? Щото като няма карти се мрънка и се прехвърлят проблемите от болната на здравата глава - нали, злото сдружение там, било саботирало работата, пък сега, след като беше дадено начало на кампанията по подновяване, от тишината може да се отчупи парче? Защо не се радвате, бре, нали беше голям зор за тия карти?

Това ти е най-тъпото мнение, което съм чел, и не ти прави чест - явното дългото общуване (виртуално) с припоци е заразно, та ще гледам да ограничавам изявите си, да не почна да ръся и аз такива бисери! Баси, левскар да бъзика левскари!

През първичните ми полови белези ми е за твоето мнение във връзка с моето мнение!
То беше насочено към едни левскари, които дават мило и драго, да прехвърлят проблемите в клуба от болната на здравата глава, може би трябваше да се обърна към тях. Рев-рев-рев и "разкрития" за завери за картите, всички други бяха виновни за забавянето, но не и клуба, щото нали, тая кампания с членските карти се ръководи едва ли не от злите привърженици, разбираш ли... Такива им бяха аргументите на, аре да не ги наричам интриганти, ама не се сещам за по-мек синоним в момента - сдружението, едва ли не, саботирало работата с подновяването на членските карти. Което за мен е абсурдно твърдение, ама тия няколко ... да не ги наричам интриганти си знаят що дрънкат подобни работи.
И се почудих къде им е цялата истинска, чиста, неподправена и неинтригантска радост, след като кампанията по подновяването бе официално открита от ръководството? И не разбирах, що не струи всенародната им неинтригантска радост от факта, че доброто е победило злото - нали злите фенове/сдружения саботирали добрия клуб за членските карти? Нали! Такива им бяха доводите на неинтригантите тука!
Па ти не се чувствай длъжен да ми коментираш мненията, ако не ти допадат. Подминаваш, преместваш си го в другия крачол и така, баси колко е просто.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 окт 2022 22:14

Любимата гледка, когато се прибирам от екскурзия или командировка в чужбина. Като зърна любимия стадион преди кацане, няма сила на света, която след това да ме ядоса, изнерви, натъжи или да предизвика у мен каквито и да било неприятни емоции. Особено като знам, че още на следващия ден ще съм там!

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 21 окт 2022 23:16

Ами семейната карта от миналата година я направих на 3 отделни карти. Да е живот и здраве, преди Коледа ще подновя и още 4 карти на родителите ни.
Подаръците към тях... те най-вероятно ще станат подаръци за други. Като ги гледам тези часовници, май най-вече деца ще им се израдват и биха ги носили, а пък фенерчетата евентуално на някои пенсионери могат да влязат в употреба?!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 21 окт 2022 23:36

LoveAndPeace написа:
tiamat написа:В края на краищата, кога изтича валидността на картата? В края на календарната година или на датата на подновяване?

На 1ви януари неподновената карта става неактивна. Което не означава , че ако на 10ти януари отидеш и поискаш да си я подновиш , ще ти кажат - Не може , трябва нова.

Т.е. да се разбира, че срока за подновяване е до 31ви Декември.
България !!!!

Върни се в “Левски”