Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 17 окт 2022 20:53

RivasAmador написа:Локото им скри топката на тези Славия. Тотално се провалихме миналата седмица.

Не е точно така, Славия пропуснаха 2 положения, кристални при 0 на 0.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2022 21:14

honda написа:
metodito написа:
ChuckNorris написа:
Тази част от позицията им, че не преговарят с хора и фирми попаднали в списъка Магнитски май показва, че нещата клонят към това по-скоро да няма сделка. Но да изчакаме все пак официалната развръзка. Дай Боже да се получи да ни вземат.

Е, на тях защо им е? Ако се разбере Наско с Черепа.
Между другото и Абрамович е част от "Магнитски", но Челси си има нови собственици.
По-скоро нещо в одита...

Сигурен ли си ,че Абрамович е санкциониран по "Магнитски" ?
Срещу него има забрана по съвсем други причини - забраниха на руснаци да притежават ФК в Англия.
Между другото реалния собственик( формално е миноритарен ,но оперативното управление се извършва от негови хора) на "Щрабаг" - Олег Дерипаска е един от първите включени в "Магнитски". По никакъв начин не се отразило на бизнеса му и не съм чул някъде да са предприемани санкции срещу "Щрабаг" , като реалния им бизнес е изпълнение на обществени поръчки.

Сега пак проверих. Имаше в "Сега" една статия, че го готвели да го включат в "Магнитски", ма после преди месец материал в WaPo се чуди що на тоя никой нищо не налага. Така че вероятно не е в "Магнитски".
https://www.segabg.com/node/193563

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 окт 2022 21:15

Локо си ги би на контри,както направи и Славия.
Ако ни беше влязло първото положение нямаше да имаме никакви проблеми.Такива са бг отборите до първия гол.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 18 окт 2022 01:26

vlong написа:Локо си ги би на контри,както направи и Славия.
Ако ни беше влязло първото положение нямаше да имаме никакви проблеми.Такива са бг отборите до първия гол.

мдаа, малко размисли и от мене, че отдавна не съм писал,ма си мисля некви неща.

абсолютно, цялата ни подредба и план за играта е...до първият допуснат гол, включително и големите отбори. Днес Славия бяха някакво жалко подобие на отбор, тотална сбирщина и буквално Локото все едно играеха мач от махалата, без напрежение, без стрес и очаквания, разцъкваха като Бразилия на Мондиал 2002...С интерес ще очаквам доста гостувания през пролетта като например тези на Локо София, 1948, Ботев, Славия и Септември срещу едни други отбори с мераци.

Иначе разни шамани и полезни идиоти като Прокобата, Мигача и Вальо Грънч. надуват ли надуват балона и се заредят няколко мача като тези със Славия, Септември, Ботев, Берое и разберем,че нито имаме скамейка, нито дълбочина, нито визия ,план и схема как да се атакува титла, та да слезнем на земята. Още САФ беше казал в зората на ВЛ,че такива мачове(разбирай аутсайдери, средняци, новаци) трябва да се вземат дори с 1 гол разлика, а дербитата не трябва да се губят - това е успешната формула за да бъдеш шампион още от време оно. Лудогорец може да загуби мач до два, да направи някъде равен след европейска седмица , но ако Тире-София или ние сами се прострелваме в крака, въобще няма смисъл да се доиграва първенството. За мен още в паузата за националните отбори са започнали много силно да наблягат на слухове и спекулации за нов собственик, нов менажмент и нови инвестиции, което малко или повече много влияе негативно и на играчи и на фенове, защото ги зарежда с очаквания. Същото беше и миналата година когато т.нар. Джо Диксън дойде "уж" да купува клуба и оттам като се заредиха едни провали един след друг......

Далеч съм от мисълта да правя спортно-технически анализи на Стоилов, ама и от космоса си личи,че нямаме абсолютно никаква ДЕВЕТКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Попе Аулина винаги е играл зад или втори нападател, Роналдо не става за централен , а има някаква причина Марин Петков да е резерва,ама ние не я знаем. Мангала от Локо Пд дето вкара днес за 3-0 според мен е опция, иначе българин да пробваме абсурд , не виждам качествен играч,който да пасне. Но е факт,че много, много, много ще страдаме ако продължим така с ганкиното в атака, много положения, а няма кой да ги вкара :/
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 окт 2022 09:21

wilge написа:
tmanolov написа:...
Апропо, откакто си дойде Мъри имаме само един сериозен провал (Блажевич), скойто не е разтригнато тихо и кротко, без да се плащат главозамайващи суми. Щото и тези суми влизат в разхдите за заплати и изкривяват статистиката. И ще ми е интересно нямкой от твърдящите, че сме в топ 3 по заплати да постне разходите на БотевЪ и 1948 за миналата година. Пък и на Берое. После може да се реве, ама от смях към невежеството им!

.......Направи ми впечатление и друг факт. Уж заплатите намаляват, уж задълженията към НАП се покриват, феновете помагаме колкото можем и на края дълговете към агенцията се увеличават. Нямам обяснение, ако някой знае да ни светне.
Знам само едно: с трици маймуни не се ловят.

Така, тук отговарям на колегата wilge - знам, че е безсмислено да се пъна да вадя факти във дорум от 100 човека, но нищо. ГФО-тата на клубовете са малко тера инкогнита и те не обичат особено да ги вадят на показ, но понеже сме се запънали на тази тема, давам пример с държавания отбор на Берое - за 2021 имат 5 милки за заплати. Това са всички заплати на всякакви тутманици, включително ДЮШ. В Левски за 2021 имаме 6,3 милиона за заплати, т.е. горе-долу колкото и в Берое (все пак имаме доста по-голяма ДЮШ и администрация). Интересно ми е на какво отгоре някои очакват някакви мега резултати? Тире София например имат (официално) 14,3 милки за заплати за 2021, докато Лудогорец за 2020 имат 26 милиона - е, хайде някой пак да ми говори дитирамби и да квичи против Мъри - да, точно с трици маймуни лови и това е безспорен факт. Добавяме БотевЪ и ЦСКА 1948, които със сигурност имат по-големи бюджети за заплати от нашия, и става още по-весело. А за капак ше сложим и Черно море, където всичко си е точно и хората не им бавят заплатите.

И при всички тези факти, при бюджет за заплати, който е 2,5 пъти по-нисък от този в ЦСКА-София (официално) и 4 пъти по-нисък от този в Лудогрец (пак официално), със сигурност по-нисък от тези на ЦСКА 1948 и Ботев и съизмерим с този на Берое, някои мечтаят за титли? Стига, то бива развинтени фантазии, ама чак пък толкова!

Колкото до НАП, мисля, че го обяснявахме милион пъти - миналата година не е внасяно нищо, щото се възползвахме от закона за грипа, тази година, докато не отмениха грипа, пак не е внасяно. Що не е внасяно - ми щото няма кинти да се покрият основните плащания, а това към НАП (отново да кажа, с оглед на грипа) можеше да се забави. В края на 2021 са ни искали документ, че нямаме задължения или са разсрочени, отново ще го потретя, че с оглед на закона за грипа, тези към НАП не са в просрочие, там си имаме споразумение, което не спазваме, но отново с оглед на закона за грипа не могат да ни пипнат, затова са се покрили онези към Киселяка и Насрания (благодарим ти, Насо, голУем си) и парите са свършили - сега стана ли ясно?

След като грипа приключи и ако към края на 2022 все още имаме казус с НАП, т.е. нямаме ново споразумение или не сме изчистили дължимото по старото, като колкото следва да се погаси от него до края на 2022 - примерно около 3 милиона (143 000 на месец за 2 години неплатени горе-долу), за което спекулирам, няма как да знам точната цифра, ще сме чао. Ивков каза, че вече сме платили 1 милка, но така ли е, не е ли - идея си нямам.

Айде стига толкова - дано успеете да осмислите колко сме зле финансово и какъв факир е Мъри. Тези пари от феновете (7 милки) са към 4,5-5 милки чисти - не стигат дори за заплатите, но да речем, че ги покриват, щото има още време до края на годината. Имаш още 2 милки от УЕФА (ама това е само тази година), плюс още около 2 от спонсора и още 1 милка от тв права и продажба на реклами на стадиона. Т.е. сме абсолютно на ръба, че даже и под него - НАП си искат тяхното, всякакви други доставчици - също.

Ми това е - Мъри наистина е магьосник, а мрънкачите са си мрънкачи, които живеят в някакъв техен си свят, подобно на припоците
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 окт 2022 10:31

tmanolov написа:
wilge написа:
tmanolov написа:...
Апропо, откакто си дойде Мъри имаме само един сериозен провал (Блажевич), скойто не е разтригнато тихо и кротко, без да се плащат главозамайващи суми. Щото и тези суми влизат в разхдите за заплати и изкривяват статистиката. И ще ми е интересно нямкой от твърдящите, че сме в топ 3 по заплати да постне разходите на БотевЪ и 1948 за миналата година. Пък и на Берое. После може да се реве, ама от смях към невежеството им!

.......Направи ми впечатление и друг факт. Уж заплатите намаляват, уж задълженията към НАП се покриват, феновете помагаме колкото можем и на края дълговете към агенцията се увеличават. Нямам обяснение, ако някой знае да ни светне.
Знам само едно: с трици маймуни не се ловят.

Така, тук отговарям на колегата wilge - знам, че е безсмислено да се пъна да вадя факти във дорум от 100 човека, но нищо. ГФО-тата на клубовете са малко тера инкогнита и те не обичат особено да ги вадят на показ, но понеже сме се запънали на тази тема, давам пример с държавания отбор на Берое - за 2021 имат 5 милки за заплати. Това са всички заплати на всякакви тутманици, включително ДЮШ. В Левски за 2021 имаме 6,3 милиона за заплати, т.е. горе-долу колкото и в Берое (все пак имаме доста по-голяма ДЮШ и администрация). Интересно ми е на какво отгоре някои очакват някакви мега резултати? Тире София например имат (официално) 14,3 милки за заплати за 2021, докато Лудогорец за 2020 имат 26 милиона - е, хайде някой пак да ми говори дитирамби и да квичи против Мъри - да, точно с трици маймуни лови и това е безспорен факт. Добавяме БотевЪ и ЦСКА 1948, които със сигурност имат по-големи бюджети за заплати от нашия, и става още по-весело. А за капак ше сложим и Черно море, където всичко си е точно и хората не им бавят заплатите.

И при всички тези факти, при бюджет за заплати, който е 2,5 пъти по-нисък от този в ЦСКА-София (официално) и 4 пъти по-нисък от този в Лудогрец (пак официално), със сигурност по-нисък от тези на ЦСКА 1948 и Ботев и съизмерим с този на Берое, някои мечтаят за титли? Стига, то бива развинтени фантазии, ама чак пък толкова!

Колкото до НАП, мисля, че го обяснявахме милион пъти - миналата година не е внасяно нищо, щото се възползвахме от закона за грипа, тази година, докато не отмениха грипа, пак не е внасяно. Що не е внасяно - ми щото няма кинти да се покрият основните плащания, а това към НАП (отново да кажа, с оглед на грипа) можеше да се забави. В края на 2021 са ни искали документ, че нямаме задължения или са разсрочени, отново ще го потретя, че с оглед на закона за грипа, тези към НАП не са в просрочие, там си имаме споразумение, което не спазваме, но отново с оглед на закона за грипа не могат да ни пипнат, затова са се покрили онези към Киселяка и Насрания (благодарим ти, Насо, голУем си) и парите са свършили - сега стана ли ясно?

След като грипа приключи и ако към края на 2022 все още имаме казус с НАП, т.е. нямаме ново споразумение или не сме изчистили дължимото по старото, като колкото следва да се погаси от него до края на 2022 - примерно около 3 милиона (143 000 на месец за 2 години неплатени горе-долу), за което спекулирам, няма как да знам точната цифра, ще сме чао. Ивков каза, че вече сме платили 1 милка, но така ли е, не е ли - идея си нямам.

Айде стига толкова - дано успеете да осмислите колко сме зле финансово и какъв факир е Мъри. Тези пари от феновете (7 милки) са към 4,5-5 милки чисти - не стигат дори за заплатите, но да речем, че ги покриват, щото има още време до края на годината. Имаш още 2 милки от УЕФА (ама това е само тази година), плюс още около 2 от спонсора и още 1 милка от тв права и продажба на реклами на стадиона. Т.е. сме абсолютно на ръба, че даже и под него - НАП си искат тяхното, всякакви други доставчици - също.

Ми това е - Мъри наистина е магьосник, а мрънкачите са си мрънкачи, които живеят в някакъв техен си свят, подобно на припоците

БЛАГОДАРЯ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 окт 2022 11:05

tmanolov написа:

Точно с това няма как да се съглася... Не е нужен 30 млн. бюджет, за да бъде свален Лудогорец от върха.. Например Лестър с какъв бюджет надви отбори като Сити, Юнайтед, Пуул, Челси, Тотнъм, Арсенал? ПСЖ също загубиха титла от отбор с далеч по-малък бюджет. С Байерн също се е случвало, в Испания Атлетико, които не могат да се мерят финансово с Барса и Реал.
Сега сигурно ще ми кажеш, че това са изключения или случайности, но е факт, че се случва.
При нас също се случи миналия сезон в турнира за КБ. Всички ни отписваха и никой не вярваше, че ще надиграем Лудогорец в двама мача, а след това и Тирето.
Сега е модерно да търсим оправдания за всичко, а задълженията на клуба са идеалната мишена да се изтъкват постоянно като вечна причина при слаб мач или провал. Особено любимото ми: "Ако си спомняте къде бяхме миналата година".
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 окт 2022 11:07

Хайде и от мен нЕк'ви размисли за столичните дербита...
Винаги софийските дербита са били трудни. Едно време бяха 5 отбора с Академик. Трудно се вземаха точки, но тези софийски отбори редовно отмъкваха и от провинцията точки и така провинциален отбор нямаше шанс за първото място с 2-3 изключения. За да станехме шампиони, трябваше да вземаме максимум от софийските отбори, да бием чорбата, за да компенсираме подарените й армейски мачове от Тракия, Славия, Морето, Сливен барабар с Ботев Враца и Берое. Само един Етър и Локотата играеха за нас.
Питате ли какво им е на лондонските отбори - постоянно губят точки по между си и избивайки се, улесняват Ливърпул и Манчовците. Ех го и Брентфорд, и той им мъти водата.
Ако не друго, то трите загуби и равенството от другите софийски отбори досега доказва, че Тирето не е софийски отбор. Ако бяхме паднали само от него, а били тези 4 оъбора, щяхме да сме първи с много пред другите. Но това изобщо нямаше да ме топли.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 окт 2022 11:15

Откак Гонзо излезе, постоянно тук говоря за централен нападател. Не е нужно да е титуляр, щото няма да пасне на играта на Мъри. Трябва ти високо дърво за последните 5-10 минути за изсипаните топки в наказателното поле. Затова оня ден призовах Каап да заиграе такъв второто полувреме.
Има възраждане на поста централен нападател. На Левандовски не я дадоха преди 2 години, но Бензема я взе топката.

Върни се в “Левски”