RivasAmador написа:Локото им скри топката на тези Славия. Тотално се провалихме миналата седмица.
Не е точно така, Славия пропуснаха 2 положения, кристални при 0 на 0.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
RivasAmador написа:Локото им скри топката на тези Славия. Тотално се провалихме миналата седмица.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
honda написа:metodito написа:ChuckNorris написа:
Тази част от позицията им, че не преговарят с хора и фирми попаднали в списъка Магнитски май показва, че нещата клонят към това по-скоро да няма сделка. Но да изчакаме все пак официалната развръзка. Дай Боже да се получи да ни вземат.
Е, на тях защо им е? Ако се разбере Наско с Черепа.
Между другото и Абрамович е част от "Магнитски", но Челси си има нови собственици.
По-скоро нещо в одита...
Сигурен ли си ,че Абрамович е санкциониран по "Магнитски" ?
Срещу него има забрана по съвсем други причини - забраниха на руснаци да притежават ФК в Англия.
Между другото реалния собственик( формално е миноритарен ,но оперативното управление се извършва от негови хора) на "Щрабаг" - Олег Дерипаска е един от първите включени в "Магнитски". По никакъв начин не се отразило на бизнеса му и не съм чул някъде да са предприемани санкции срещу "Щрабаг" , като реалния им бизнес е изпълнение на обществени поръчки.
vlong написа:Локо си ги би на контри,както направи и Славия.
Ако ни беше влязло първото положение нямаше да имаме никакви проблеми.Такива са бг отборите до първия гол.
wilge написа:tmanolov написа:...
Апропо, откакто си дойде Мъри имаме само един сериозен провал (Блажевич), скойто не е разтригнато тихо и кротко, без да се плащат главозамайващи суми. Щото и тези суми влизат в разхдите за заплати и изкривяват статистиката. И ще ми е интересно нямкой от твърдящите, че сме в топ 3 по заплати да постне разходите на БотевЪ и 1948 за миналата година. Пък и на Берое. После може да се реве, ама от смях към невежеството им!
.......Направи ми впечатление и друг факт. Уж заплатите намаляват, уж задълженията към НАП се покриват, феновете помагаме колкото можем и на края дълговете към агенцията се увеличават. Нямам обяснение, ако някой знае да ни светне.
Знам само едно: с трици маймуни не се ловят.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:wilge написа:tmanolov написа:...
Апропо, откакто си дойде Мъри имаме само един сериозен провал (Блажевич), скойто не е разтригнато тихо и кротко, без да се плащат главозамайващи суми. Щото и тези суми влизат в разхдите за заплати и изкривяват статистиката. И ще ми е интересно нямкой от твърдящите, че сме в топ 3 по заплати да постне разходите на БотевЪ и 1948 за миналата година. Пък и на Берое. После може да се реве, ама от смях към невежеството им!
.......Направи ми впечатление и друг факт. Уж заплатите намаляват, уж задълженията към НАП се покриват, феновете помагаме колкото можем и на края дълговете към агенцията се увеличават. Нямам обяснение, ако някой знае да ни светне.
Знам само едно: с трици маймуни не се ловят.
Така, тук отговарям на колегата wilge - знам, че е безсмислено да се пъна да вадя факти във дорум от 100 човека, но нищо. ГФО-тата на клубовете са малко тера инкогнита и те не обичат особено да ги вадят на показ, но понеже сме се запънали на тази тема, давам пример с държавания отбор на Берое - за 2021 имат 5 милки за заплати. Това са всички заплати на всякакви тутманици, включително ДЮШ. В Левски за 2021 имаме 6,3 милиона за заплати, т.е. горе-долу колкото и в Берое (все пак имаме доста по-голяма ДЮШ и администрация). Интересно ми е на какво отгоре някои очакват някакви мега резултати? Тире София например имат (официално) 14,3 милки за заплати за 2021, докато Лудогорец за 2020 имат 26 милиона - е, хайде някой пак да ми говори дитирамби и да квичи против Мъри - да, точно с трици маймуни лови и това е безспорен факт. Добавяме БотевЪ и ЦСКА 1948, които със сигурност имат по-големи бюджети за заплати от нашия, и става още по-весело. А за капак ше сложим и Черно море, където всичко си е точно и хората не им бавят заплатите.
И при всички тези факти, при бюджет за заплати, който е 2,5 пъти по-нисък от този в ЦСКА-София (официално) и 4 пъти по-нисък от този в Лудогрец (пак официално), със сигурност по-нисък от тези на ЦСКА 1948 и Ботев и съизмерим с този на Берое, някои мечтаят за титли? Стига, то бива развинтени фантазии, ама чак пък толкова!
Колкото до НАП, мисля, че го обяснявахме милион пъти - миналата година не е внасяно нищо, щото се възползвахме от закона за грипа, тази година, докато не отмениха грипа, пак не е внасяно. Що не е внасяно - ми щото няма кинти да се покрият основните плащания, а това към НАП (отново да кажа, с оглед на грипа) можеше да се забави. В края на 2021 са ни искали документ, че нямаме задължения или са разсрочени, отново ще го потретя, че с оглед на закона за грипа, тези към НАП не са в просрочие, там си имаме споразумение, което не спазваме, но отново с оглед на закона за грипа не могат да ни пипнат, затова са се покрили онези към Киселяка и Насрания (благодарим ти, Насо, голУем си) и парите са свършили - сега стана ли ясно?
След като грипа приключи и ако към края на 2022 все още имаме казус с НАП, т.е. нямаме ново споразумение или не сме изчистили дължимото по старото, като колкото следва да се погаси от него до края на 2022 - примерно около 3 милиона (143 000 на месец за 2 години неплатени горе-долу), за което спекулирам, няма как да знам точната цифра, ще сме чао. Ивков каза, че вече сме платили 1 милка, но така ли е, не е ли - идея си нямам.
Айде стига толкова - дано успеете да осмислите колко сме зле финансово и какъв факир е Мъри. Тези пари от феновете (7 милки) са към 4,5-5 милки чисти - не стигат дори за заплатите, но да речем, че ги покриват, щото има още време до края на годината. Имаш още 2 милки от УЕФА (ама това е само тази година), плюс още около 2 от спонсора и още 1 милка от тв права и продажба на реклами на стадиона. Т.е. сме абсолютно на ръба, че даже и под него - НАП си искат тяхното, всякакви други доставчици - също.
Ми това е - Мъри наистина е магьосник, а мрънкачите са си мрънкачи, които живеят в някакъв техен си свят, подобно на припоците
tmanolov написа:
И при всички тези факти, при бюджет за заплати, който е 2,5 пъти по-нисък от този в ЦСКА-София (официално) и 4 пъти по-нисък от този в Лудогрец (пак официално), със сигурност по-нисък от тези на ЦСКА 1948 и Ботев и съизмерим с този на Берое, някои мечтаят за титли? Стига, то бива развинтени фантазии, ама чак пък толкова!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 109 госта