Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 15 окт 2022 20:17

Е,браво!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 окт 2022 22:21

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 окт 2022 19:26

Ех,да може от ръководството да прихванат малко от Ил.Стоянов!
https://fakti.bg/sport/721848-ilian-sto ... te-ot-cska
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 окт 2022 12:10

Много левскари искаме точно това, но уви... :/Нашите ръководители не ни бръснат за слива в това отношение.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 окт 2022 16:26

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 окт 2022 18:41

Интересен мач се очертава с Локото, ако бием, някой може да се опита да направи връзка в трите мача на Левски, Локо Пд и Славия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 окт 2022 18:59

metodito написа:
ChuckNorris написа:
Тази част от позицията им, че не преговарят с хора и фирми попаднали в списъка Магнитски май показва, че нещата клонят към това по-скоро да няма сделка. Но да изчакаме все пак официалната развръзка. Дай Боже да се получи да ни вземат.

Е, на тях защо им е? Ако се разбере Наско с Черепа.
Между другото и Абрамович е част от "Магнитски", но Челси си има нови собственици.
По-скоро нещо в одита...

Сигурен ли си ,че Абрамович е санкциониран по "Магнитски" ?
Срещу него има забрана по съвсем други причини - забраниха на руснаци да притежават ФК в Англия.
Между другото реалния собственик( формално е миноритарен ,но оперативното управление се извършва от негови хора) на "Щрабаг" - Олег Дерипаска е един от първите включени в "Магнитски". По никакъв начин не се отразило на бизнеса му и не съм чул някъде да са предприемани санкции срещу "Щрабаг" , като реалния им бизнес е изпълнение на обществени поръчки.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 окт 2022 19:25

Момчета ,четете между редовете:
"все още не са водени преговори" - казано на нормален български значи " до момента няма подписан официален договор . На мен лично не ми е известен случай ,когато при преговори, страната която иска да купува да обяви ,че води преговори - няма абсолютно никакъв смисъл.
Какво значи "проведен одит" - кога се прави одит?- всичко зависи от двете страни,но обикновено се прави когато има вече постигнато споразумение дори подписан предварителен договор. В никакъв случай не се прави в началото - не става " пичове искам да ви купувам, дайте ми достъп до всичките си документи , пък после ще видим".
Относно отношения между "Юнайтед Груп" и Черепа - такива няма и няма как да има . "Юнайтед Груп" реално е американски фонд ,който няма как да игнорира "Магнитски" , защото ще подлежи на санкции. Реално от "Юнайтед груп" нямат друг ход освен това ,което направиха.
Има един много интересен момент "Юнайтед Груп" имат в България собственост за над 3 млрд лв и клиенти им са една много голяма част от населението на България в това число и много голяма част от левскарите. При един евентуален провал на преговорите ,компанията може да изпадне в позиция каквато те определено не желаят. Особено ,ако евентуално някой от конкурентите им ( "Теленор" примерно) се обвърже с Левски в такъв случай е много вероятно не малко левскари да се прехвърлят към конкуретна компания . ,което може да доведе до сериозно намаление на приходите на "Юнайтед Груп".
Според мен в момента в който от "Юнайтед Груп" признаха за интерес към "Левски" на практика вече е решен въпроса.

RivasAmador
Контакти:

Мнениеот RivasAmador » 17 окт 2022 19:28

Локото им скри топката на тези Славия. Тотално се провалихме миналата седмица.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 окт 2022 20:06

Тоя от приказката писа още преди месец,че Сираков и Стоилов са поканени да останат от Юнайтед.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”