Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sens85
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Sens85 » 24 фев 2025 16:45

Колеги съберете 20 евро за едно промоционално AI курсче в Udemy.
Не знам кой ги прави (май е Борето), но видеата с представянето на новите ви "перли" са скандални ;D

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 фев 2025 16:46

peliforewer написа:Ба. ма..у , съсипаха я таз Държава :) .Фен клубове ще ми правят, футбол в Парламента ще ми играят, Институцията ще развалят, айде де...Да не се казвам Дечо Булгуров ако не кажа на моят приятел депутат и той да направи фен клуб :) .Ако ЦСКА има 1 клуб в Парламента, ние с Манолов ще направим два фен клуба :) .

Ъхъ, тъй ша йе - https://archive.ph/f2c9J#selection-659.0-671.289

Лютви Местан (депутат от ДПС): Аз съм кръвна група ЦСКА

Лютви Местан е един от най-запалените привърженици на ЦСКА не само в групата на ДПС, но и в целия парламент. Политикът е и член на фенклуба на червените.
- Аз съм кръвна група ЦСКА. И съм от онези, лошите цесекари, които имат много силни и ярки пристрастия към червения отбор. Прогнозата ми за мача в сряда, която вече споделих пред много мои приятели, е по-скоро това, което искам да се случи: 1:1 в Истанбул, 0:0 на Армията и ЦСКА да продължи с гол на чужд терен - разпалено обясни г-н Местан.
Според него вариантът е напълно реален, въпреки че Галатасарай е доста сериозен отбор. Депутатът се притеснява най-много от богатия турнирен опит, натрупан от Чим Бом в Европа.
- В този мач твърдо съм за ЦСКА, още повече че в Турция не съм фен на Галатасарай. Във всяка една европейска държава си имам любим отбор. В Турция това е един от най-големите врагове на Чим Бом - Бешикташ. Така че раздвоение за предстоящите мачове няма - само ЦСКА - завърши Лютви Местан.

Или пък тази звезда :)

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2025 16:53

peliforewer написа:Ба. ма..у , съсипаха я таз Държава :) .Фен клубове ще ми правят, футбол в Парламента ще ми играят, Институцията ще развалят, айде де...Да не се казвам Дечо Булгуров ако не кажа на моят приятел депутат и той да направи фен клуб :) .Ако ЦСКА има 1 клуб в Парламента, ние с Манолов ще направим два фен клуба :) .

ДОчо Булгуров се казваше.
Ама той си беше направил фенклуба в кочината. На нея с тебешир пишеше - Само ЦСКА :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 фев 2025 17:38

Внедряваме агнето в говежда кожа да подкопава Подуене отвътре.
Нашия Агент 007 !
Овчи ... Джуниър Овчи !
С милиционерски прийоми по милиционерските кратуни.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 фев 2025 17:55

Dust написа:Значи ли, че всеки един депутат може да си сформира фен клуб в Народното събрание на който и да е отбор, и да ползва сградата на институцията за целта? В момента личен мой приятел е депутат и е фен на друг отбор. Като се видим сега през уикенда с него ще му дам тази идея. Едва ли ще откаже защото и той е върл фен на футбола.

Ами до сега Левски е имал по мои спомени три или четири фен клуба в парламента.
Ти като изразен неутрален запалянко, точно днес се сети да си против тази идея :)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 фев 2025 17:59

gihuelo написа:
Dust написа:Значи ли, че всеки един депутат може да си сформира фен клуб в Народното събрание на който и да е отбор, и да ползва сградата на институцията за целта? В момента личен мой приятел е депутат и е фен на друг отбор. Като се видим сега през уикенда с него ще му дам тази идея. Едва ли ще откаже защото и той е върл фен на футбола.

Ти като изразен неутрален запалянко, точно днес се сети да си против тази идея :)

Ся ще ти каже че не си му на нивото, и ще ти се разсърди и няма да играе с тебе .
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 фев 2025 18:02

Още от дете ...
Изображение

Изображение
Изображение
Последна промяна от ugly bug на 24 фев 2025 18:07, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2025 18:06

tmanolov написа:

Ъхъ, тъй ша йе - https://archive.ph/f2c9J#selection-659.0-671.289

Лютви Местан (депутат от ДПС): Аз съм кръвна група ЦСКА

Лютви Местан е един от най-запалените привърженици на ЦСКА не само в групата на ДПС, но и в целия парламент. Политикът е и член на фенклуба на червените.
- Аз съм кръвна група ЦСКА. И съм от онези, лошите цесекари, които имат много силни и ярки пристрастия към червения отбор. Прогнозата ми за мача в сряда, която вече споделих пред много мои приятели, е по-скоро това, което искам да се случи: 1:1 в Истанбул, 0:0 на Армията и ЦСКА да продължи с гол на чужд терен - разпалено обясни г-н Местан.
Според него вариантът е напълно реален, въпреки че Галатасарай е доста сериозен отбор. Депутатът се притеснява най-много от богатия турнирен опит, натрупан от Чим Бом в Европа.
- В този мач твърдо съм за ЦСКА, още повече че в Турция не съм фен на Галатасарай. Във всяка една европейска държава си имам любим отбор. В Турция това е един от най-големите врагове на Чим Бом - Бешикташ. Така че раздвоение за предстоящите мачове няма - само ЦСКА - завърши Лютви Местан.

Или пък тази звезда :)

Изображение

Официално: Делян Пеевски дари 500 000 лева на Левски
19 май 2020 | 13:27
:)
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 фев 2025 18:16

ugly bug написа:
gihuelo написа:

Ся ще ти каже че не си му на нивото, и ще ти се разсърди и няма да играе с тебе .
Изображение

Той е във вихъра си като паднем :) Виж като бием, което рядко ни се случва тази година го няма със дни :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 фев 2025 18:19

ugly bug написа:Още от дете ...
Изображение

Изображение
Изображение

Нема кво да спорим тоя път, това фурнаджийче дойде в Левски, щото го изгониха от Славия и никой не го искаше. Ако го бяхте взели вие, щеше да казва същото, само че за вас.
Давайте, заслужава си бъзиците.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”