Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

4x4
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 4x4 » 24 фев 2025 14:28

Дайте по една прогноза за мачовете за Купата:
Ще успее ли ЦСКА да повтори успеха срещу непредвидимия отбор на Арда?
Летящия Левски ще прескочи ли разораната нива край морето?
Канарчетата ще изненадат ли заспалия Лудогорец?
Берое само на екскурзия ли ще отиде до Северозапад?

Аз лично очаквам трудна победа на червените гарнирана с жълти картони за висящите.

Във Варна мача е 1х2. Ако тръгне играта на единия от двата отбора, всичко ще приключи в редовното време.

Ботев ще се хвърлят колкото могат в Разград и ми се иска да стане интересно, но не вервам да има изненада.

Ботев от Враца също може да направи мача на Заралии труден, но едва ли.

При равен в редовното - продължения и дуспи или бъркам?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2025 14:32

tmanolov написа:Изображение

Новата Уранжева ковра - странно, как всички диви комунета са настоящи припоци? И колкото си по-грозен, толкова си по-Уранжев :geek:

Парламентарният фенклуб на припоците (редакцията моя) ще бъде възроден. Идеята за това идва от председателя на Народното събрание доц. д-р Наталия Киселова, която е запалена фенка на оранжадите (редакцията моя). Първата сбирка на клуба е насрочена за 26 февруари (сряда) от 12:00 часа и ще се състои в Мраморното фоайе на Народното събрание. Поканени са всички настоящи и бивши депутати, които са фенове на умрялото (бележката моя) ЦСКА, за да се съберат и обсъдят бъдещето на клуба и да споделят своето обич към наследника на Литекс (редакцията моя) в неформална обстановка.

Киселова е разписала поканата с червен химикал, поради липсата на оранжев (бележката моя). :mrgreen:

Когато пускаш цитат не е необходимо да го преоформяш по свое усмотрение.Хората във форума са достатъчно интелигентни за да осмислят цитирането и без твоите "пояснения." Сигурно се съмняваш, че двамата ти последователи няма да те подкрепят и допълнително ги надъхваш :) .Единият вече пое ръкавицата и започна да громи комунистите :) . В Парламента са създавани и фенклубове на Левски, но това не те е притеснявало и нещата там са точни :) .Против фенклуб на ЦСКА в Парламента се е изказала освен Манолов и небезизвестната Калина Андролова, жената която изостави Карбовски заради Волгин :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 фев 2025 14:33

gihuelo написа:"Как станах от ЦСКА ли? Брат ми ме направи цесекар. През 2009 г. ме заведе на мача ЦСКА - Динамо Москва, бях на 7 годинки. Стадионът беше пълен, имаше около 35-40 хиляди души, викане, еуфория, емоция голяма. Малко преди това бяха уволнили баща ми от Левски. И може би от това, че го бяха уволнили и заради феновете на ЦСКА, които през целия мач не спряха да подкрепят червените, си казах "това е моят отбор". И оттогава започнах да симпатизирам на ЦСКА", заяви Светослав Вуцов.

Интересно кой ли негов брат го е завел? Единият е с 2 години по-голям от него, т.е. бил е на 9, а другият е с 8, т.е. бил е на 15 години, с две думи почти малолетен, и, доколкото знам, е левскар! И са ги пуснали на мач в ЕКТ ей така - кка ли би се случило подобно нещо? А 35-40 000 Ярмейци на мача с Динамо е имало на куково лято - макс 25 000 дори според реМбрандирания ви сайт - https://www.fccska.com/%D1%81%D1%80%D0% ... 8-20-20-00 :mrgreen:

Та толкова за измислиците на малката Вуца - чакам го да го видя как прави знака Л с пръсти и се прекланя пред синята публика :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 фев 2025 14:34

Вуцов е такъв цесекар, че не иска и да чуе за ловешките маргинали. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 фев 2025 14:50

Агнешката главичка - новата Урсула .
Вече вкарваме и Троянски овце в говеждия обор.
Изображение
Последна промяна от ugly bug на 24 фев 2025 14:54, променено общо 2 пъти.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 фев 2025 14:53

Значи ли, че всеки един депутат може да си сформира фен клуб в Народното събрание на който и да е отбор, и да ползва сградата на институцията за целта? В момента личен мой приятел е депутат и е фен на друг отбор. Като се видим сега през уикенда с него ще му дам тази идея. Едва ли ще откаже защото и той е върл фен на футбола.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 фев 2025 15:59

ugly bug написа:Агнешката главичка - новата Урсула .
Изображение

Беше заблуден като малък, но вече е осъзнат левскар.
И вие като малки бяхте заблудени цесекари, а сега се осъзнати припознавачи. Всичко е точно. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 фев 2025 16:17

Било грешка да е цесекар. :)))

"Вуцов: Всеки млад човек прави грешки. Само Левски!"

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 24 фев 2025 16:25

ugly bug написа:Агнешката главичка - новата Урсула .
Изображение

По-важното е че си го вкарахте четвъртит като си закрихте отбора и припознахте селски лоички такъв, со се циганския оркестър.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 фев 2025 16:37

Ба. ма..у , съсипаха я таз Държава :) .Фен клубове ще ми правят, футбол в Парламента ще ми играят, Институцията ще развалят, айде де...Да не се казвам Дочо Булгуров ако не кажа на моят приятел депутат и той да направи фен клуб :) .Ако ЦСКА има 1 клуб в Парламента, ние с Манолов ще направим два фен клуба :) .
Последна промяна от peliforewer на 24 фев 2025 18:08, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”