В тази идея Вихрен да дойде на Герена има логика.Странно защо нашите не са се сетили.
Ще пуснат билети по 10 лв и ще има и за Вихрен и за Левски.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:В тази идея Вихрен да дойде на Герена има логика.Странно защо нашите не са се сетили.
Сандански е футболен град, стадионът е приличен, а бройката на феновете със сигурност ще е повече от тези, които ще дойдат в работен ден на Герена. Отделно вероятно ще има повече левскари там, отколкото тук :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Такава идея не е имало, единствено Тема Спорт са я чули. Както през лятото говореха за някакъв източник от Коматево.
Ще има много левскари в Сандански така или иначе. Останалите може да подпомогнем отбора по най-различни начини.
Ще има много левскари в Сандански така или иначе. Останалите може да подпомогнем отбора по най-различни начини.
vlong написа:В тази идея Вихрен да дойде на Герена има логика.Странно защо нашите не са се сетили.
Ти сериозен ли си? Нашите не са се сетили, защото трябва да сме гости според правилника и така е честно и трябва да бъде! Срамно е да се иска градът на по-малкия отбор да се лиши от един футболен празник.
Хах, пускам си Наполи - Аякс на полувремето, и докато отборите излизат от тунела, се виждат кадри от трибуната и се чува да думка музика. Хората слушат "Freed of Desire", кефят се, танцуват, викат "Бум" в правилния момент, ебаси колко мило ми стана.
Разбира се, коментаторът-припок, лукавото и най-лицемерно в ефир тирейче Вълчев, не се сети да направи паралела за кеф на зрителите.
Разбира се, коментаторът-припок, лукавото и най-лицемерно в ефир тирейче Вълчев, не се сети да направи паралела за кеф на зрителите.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Eminem написа:vlong написа:В тази идея Вихрен да дойде на Герена има логика.Странно защо нашите не са се сетили.
Ти сериозен ли си? Нашите не са се сетили, защото трябва да сме гости според правилника и така е честно и трябва да бъде! Срамно е да се иска градът на по-малкия отбор да се лиши от един футболен празник.
И не само това. Левскарите от Югозападна България едва ли имат лукса да ходят на толкова много мачове на любимия Левски, колкото ние в София. Това ще е празник за сините събратя в района, и никой не го бОли фара за Вихрен, честно казано. Нашите да мислят за левскарите най-напред.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

какво мислите за очертаващата се сделка и потенциалния ни нов собственик?
Че новината е фалшива.
- modor
- Контакти:
Не мисля че новината е фалшива. Единствено ме притеснява в каква посока ще тръгнем при евентуалната покупка на клуба.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Не мисля че новината е фалшива. Единствено ме притеснява в каква посока ще тръгнем при евентуалната покупка на клуба.
аз това визирам с въпроса си.
Дали ще има сделка или не, най-вероятно ще разберем до Нова година.
Въпроса е, според всички съфорумци тука, дали това е за добро или за лошо, и какви са аргументите "за" и "против"