Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
magga написа:bigbonusprize написа:Фифи, сещаш ли се мача с Литекс в Ловеч?
Абе идеята е,че Гонзо не е играл самКакто и да го въртим винаги когато той е вкарвал някой му е подавал и някой друг е тичал заради него,а Гарата сам си правеше положенията и си вкарваше или изпускаше.... Да помните Гонзо да е надбягал някой със спринт 30 метра с топка в крака ? Колко гола има изобщо с крак,ама не от 3 метра ? Да беше голаджия ,но до там... Не се реализира в чужбина и това си е,остава един от добрите играчи на Левски,но не от най-добрите поне според мен,а като ръководител може да се сравнява само с
Абе май няма толкова некадърен
фифи перото написа:magga написа:bigbonusprize написа:Фифи, сещаш ли се мача с Литекс в Ловеч?
Абе идеята е,че Гонзо не е играл самКакто и да го въртим винаги когато той е вкарвал някой му е подавал и някой друг е тичал заради него,а Гарата сам си правеше положенията и си вкарваше или изпускаше.... Да помните Гонзо да е надбягал някой със спринт 30 метра с топка в крака ? Колко гола има изобщо с крак,ама не от 3 метра ? Да беше голаджия ,но до там... Не се реализира в чужбина и това си е,остава един от добрите играчи на Левски,но не от най-добрите поне според мен,а като ръководител може да се сравнява само с
Надбяга Боримиров и Кокала...
magga написа:
bigbonusprize написа:Е айде сега. Нямал голове с крак, по-далеч от 3 метра. Хора, прекалявате. Вярно, че е трагичен като ръководител и треньор, до този момент, но пък започвате да изкривявате и нещата. Само си спомнете с Жоро Хетрика на мястото на Гонзо една година по-късно какво беше...
magga написа:
Ми намери ми такъвот границата на наказателното със силен плътен удар и млъквам ... Гонзо беше консуматор,а като ръководител е толкова тъп,че дори Вуцов е прав да го критикува... А понеже в момента е треньор ние говорим за сега,това че е вкарал 100 гола и друг можеше да е,например Тошко Колев или Чиликов,ама Гонзо тогава никой не смееше да го извади
фифи перото написа:Я да питам,понеже съм от "разбирачите",та обсъждаме тук и ГИ-мениджъра и Гонзо ,футболиста..
Колко време му трябваше да се " адаптира",след като дойде в Левски?!
Някой помни ли КОЛКО ВРЕМЕ ГО ЧАКАХМЕ?
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 14 госта