Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн
Бе кво се занимавате с тоя глиган, приключена тема. Отиде си при жълъдите и точка!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
АКО Бранеков е казал наистина това, което се твърди, че е казал, значи и за мен е затворена страница възможността да играе в Левски, нищо, че подкрепих тази възможност в анкетата!
ТОВА ПОКАЗВА НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, А ПОНЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ СЕ ИЗИСКВА, ЗА ДА ИГРАЕШ В ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛУБ!
Марш в окръга, щом не знаеш какво и кога ръсиш!
Значи наистина мястото му е във "В" група в сегашния ЦСКА!
ТОВА ПОКАЗВА НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, А ПОНЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ СЕ ИЗИСКВА, ЗА ДА ИГРАЕШ В ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛУБ!
Марш в окръга, щом не знаеш какво и кога ръсиш!
Значи наистина мястото му е във "В" група в сегашния ЦСКА!
- BlackNBlue
- Контакти:
Аз пък не вярвам, че въобще е казал подобно нещо, най-малкото никоя по-достоверна медия не го отразява.
След жребия за програмата едно стана ясно: трябва Гонзо да форсира селекцията, за да може до мача с Ботев селекцията да е готова. Първите 4 кръга са убийствени и ще ядем хоя, ако за всеки мач идва по един нов футбалер. Така че до 15.07 би било хубаво всички нови, които искаме, да са тук.
Цялото първенство ще бъде убийствено, не се заблуждавайте изобщо ще имаме и един лесен мач. Мисля, че всички ще се хвърлят здраво и разликите ще бъдат малки
То това е целта. Да има само здрави мачове, да няма безсмислени мачове и уговорки.
Не си мисля, че ще бием във всеки мач, но пък и не трябва да се излагаме, а първите 4 кръга са такива, че ако не се направи по-рано отбор, то предпоставките са за излагация. Едно е да започнеш примерно с Локо Пд, Монтана, Славия, Пирин, съвсем друго е Ботев, Литекс, Лудогорец, Черно море, като 3 от тях са гостувания.
Не си мисля, че ще бием във всеки мач, но пък и не трябва да се излагаме, а първите 4 кръга са такива, че ако не се направи по-рано отбор, то предпоставките са за излагация. Едно е да започнеш примерно с Локо Пд, Монтана, Славия, Пирин, съвсем друго е Ботев, Литекс, Лудогорец, Черно море, като 3 от тях са гостувания.
tevez написа:То това е целта. Да има само здрави мачове, да няма безсмислени мачове и уговорки.
Въпрос на гледна точка, защото срещу силните може и със силен отбор да загубим точки, докато така пък ще сме подготвени срещу отборите от нашата черга и можем да ги бием

Желаният от „Левски” нападател Абдел Азиз Халута няма да играе на „Георги Аспарухов” . 26-годишният мароканец подписа договор с румънския Пандури за два сезона.
- BlackNBlue
- Контакти:
tevez написа:Желаният от „Левски” нападател Абдел Азиз Халута няма да играе на „Георги Аспарухов” . 26-годишният мароканец подписа договор с румънския Пандури за два сезона.
Една добра новина - на този клипът му беше ужасен, а и са го изгонили поради лоша дисциплина от Венло.
Бранеков е добър футболист и ни е нужен в момента, тъй като е свободен агент, а както знаем пари за трансфери няма! Това ,че бил чорбар няма значение, Буки и Пелето също бяха юноши на розовите но показваха сърце и дух, даваха всичко за да победи Левски, Пелето ни беше и капитан. Не се и съмнявам ,че ако Бранеков дойде ще играе със същото огромно желание да се докаже, просто защото му е такъв характера....или някои предпочитате да играе Нину, дето го разминават като пътен знак?