Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“

Мнениеот vratar4eto » 20 яну 2013 16:53

OfanzivaCSKA написа:Елате пак на Армията. ;)

Ти май си толкова ограничен, колкото и хората участвали в мелето. НЕ Е НОРМАЛНО да се помрачава едно хубаво събитие като възстановената зала на ЦСКА (левскар съм, но се радвам, че има хора които дават пари и за спорт) с мелета между вживяли се в някакъв филм хлапаци. Още по-лошото е, че се е стигнало дотам да има и тежко пострадали. Знам, че сега темата ще се обърне към това при кои са изродите и кои са по-големи биячи, но се замислете, че при следващия такъв случай може да пострадат и ваши познати (от която и да е страна) и тогава ще видите нещата от съвсем друг ъгъл.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 20 яну 2013 16:58

Ножовете са тъпо нещо, твърдо съм против използването на хладни оръжия.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 яну 2013 17:00

Това с ножовете не го разбирам :( Шутове, токати-нормално, ама такива трябва да ги застреляш в капачката :evil:
Боя не го осъждам, само ножове да няма!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2013 17:00

Докога бе, докога ще си мерите простотията по този отвратителен начин???

Какво доказахте... и на кого???

Пиша това независимо на кой отбор е привърженик пострадалото момче. Писна ми да слушам и чета колко сте отворени, колко добри защитници на идеите и каузата сте!!! Вие всички, които срамте имената на ЦСКА и Левски незаслужавате да бъдетете дори споменавани! На такива изроди като вас им трябва просто един чук и едните да правят ремонта на Герена, другите на Армията... ама млатене с чук и ринене с лопата докато ви дойде и малкото ум в главата, който вашите родители се надяват да имате!!!

ЖАЛКА ИСТОРИЯ!!! Дано пострадалото момче се оправи :(
Последна промяна от ros на 20 яну 2013 17:02, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 яну 2013 17:01

Аман от простотии! Боклуците се готвят да закрият ЦСКА, а ние скачаме на феновете.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 яну 2013 17:03

ros написа:Докога бе, докога ще си мерите простотията по този отвратителен начин???

Какво доказахте... и на кого???

Пиша това независимо на кой отбор е привърженик пострадалото момче. Писна ми да слушам и чета колко сте отворени, колко добри защитници на идеите и каузата сте!!! Вие всички, които срамте имената на ЦСКА и Левски незаслужавате да бъдетете дори споменавани! На такива изроди като вас им трябва просто един чук и едните да правят ремонта на Герена, другите на Армията... ама млатене с чук и ринене с лопата докато ви дойде и малкото ум в главата, който вашите родители се надяват да имате!!!

ЖАЛКА ИСТОРИЯ!!! Дано пострадалото момче се оправи :(

:!: :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 яну 2013 17:03

Koe и е жалкото на тая история. Да не мислите, че тия хора са отишли заради мача? Искат да се бият - бият се. По-добре, отколкото да летят тухли по случайни граждани в градския транспорт и т.н. неща, на които сме се нагледали около дербито.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 яну 2013 17:04

Аман от простаци, дето не знаят къде се намират.Спрете се бе!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2013 17:07

rsk написа:Koe и е жалкото на тая история. Да не мислите, че тия хора са отишли заради мача? Искат да се бият - бият се. По-добре, отколкото да летят тухли по случайни граждани в градския транспорт и т.н. неща, на които сме се нагледали около дербито.

Искаш да кажеш, че е нормално??? И че има полза от цялата тая работа??? За кого е ползата и какво постигат тези ненормалници? Отборът им ли победи в дербито, те спечелиха най-хубавото момиче в квартала ли, занесоха в къщи 100 кинта за семейния бюджет ли??? Какво - аз не го разбирам това и за мен е ЖАЛКА ИСТОРИЯ тази "героична битка"
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 яну 2013 17:11

Абсолютно нормално е. Искат да си мерят силите - правят го, не е нормално да е с ножове, но както и да е. Важното е от глупостите им да не страдат обикновени хора.
Няма държава, дето това нещо да го няма. Тия боеве ги има в Русия, в Англия, в Германия, в Испания...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”