четвъртък, 29 септември 2005 година
Купа на УЕФА - първи кръг (втори мач)
Стадион "Георги Аспарухов", София, ~ 21 000 зрители
Левски - Оксер 1:0 (1:0 Милан Коприваров 28')
сряда, 29 септември 1993 година
Шампионска лига - 1/16 финал (втори мач)
Национален стадион "Васил Левски", София, ~ 50 000 зрители
Левски - Рейнджърс 2:1 (1:0 Наско Сираков 36'; 1:1 Дюрант 44'; 2:1 Николай Тодоров 90')
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Мача с Рейнджърс го гледах в Албена с една тумба Шотланци. Тогава работих в този курорт. Останах доста учуден как половината тъжаха за загубата, а другата се кефеше ехидно. Странни са тези огромни различия между католици и протестанти. Та след мача се наложи да търся около 20 календара на сините защото имаше интерес. След като им ги доставих онези останаха доста учудени ,че Левски има 2 стадиона. По това време на календарите си пишеше Герена и Васил Левски като стадиони. Викат богат отбор сте не е срамно да паднем от вас.
Най-великия мач на Левски който съм го гледал на живо е с Глазгоу Рейнджърс !
Да не се забравя, 1/16 финал Шампионска лига... ех, Вердер ....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
А, май истината дали вратарчето, впрочем играл и при нас като юношка Св. Вуцов, е припок или не, ще излезе наяве. :))
Слушах Велислав Вуцан в канала герена. бг, който разправя, че малкият не бил припок, ми по-скоро имал нещо като зъб на Левски, задето навремето причинили ядове на баща му, които ядове давали отражение вкъщи и т. н.
Сега пък слушам Иван Христов (Иван & Андрей) в трибуна Левски, който твърди, че Вуцан му е братовчед. Съветвал го бил, преди време, да побийва повече малкия вкъщи, та белким му дойде футболния акъл. Отговорът- Бия го, бе, брат'чед, ритам го в главата, гоня го от вкъщи, чорбар, бе, да ме дразни...
:))
Слушах Велислав Вуцан в канала герена. бг, който разправя, че малкият не бил припок, ми по-скоро имал нещо като зъб на Левски, задето навремето причинили ядове на баща му, които ядове давали отражение вкъщи и т. н.
Сега пък слушам Иван Христов (Иван & Андрей) в трибуна Левски, който твърди, че Вуцан му е братовчед. Съветвал го бил, преди време, да побийва повече малкия вкъщи, та белким му дойде футболния акъл. Отговорът- Бия го, бе, брат'чед, ритам го в главата, гоня го от вкъщи, чорбар, бе, да ме дразни...
:))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- LoveAndPeace
- Контакти:
Левски vs. Жалби
1:1
:))))
1:1
:))))
Апелативната комисия към БФС проведе заседание заради казуса „Левски“. След кратко събеседване крайното решение беше отложено за 3 октомври.
„Имаме постъпила жалба от Левски срещу решение на ДК, която беше разгледана. Запознахме се с жалбата и представените доказателства. Изслушахме делегата на мача между Левски и ЦСКА - София ( София ) Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за допустима, като обхваща съвкупност от едно нарушение. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник, като каним за изслушване представител на Левски, г-н Ботев и физиотерапевта на ЦСКА - София ( София ) Иван Христов. Окончателното решение ще се вземе в понеделник", заяви председателят на комисията Валери Апостолов, след като откри заседанието.
Припомняме, че след дербито между „сини“ и „червени“ – Левски беше санкционирани с 4000 лева и 1 среща лишаване от домакинство.
От Левски не прие санкцията на ДК и подкани своите привърженици да изпълнят стадион „Георги Аспарухов“ при следващото домакинство на тима срещу Ботев Пловдив.
Апелативната комисия все още не се е произнесла по претенциите на „сините“, като това ще стане на 3 октомври. Тогава ще се реши дали наказанието на Левски да бъде намалено.
„Имаме постъпила жалба от Левски срещу решение на ДК, която беше разгледана. Запознахме се с жалбата и представените доказателства. Изслушахме делегата на мача между Левски и ЦСКА - София ( София ) Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за допустима, като обхваща съвкупност от едно нарушение. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник, като каним за изслушване представител на Левски, г-н Ботев и физиотерапевта на ЦСКА - София ( София ) Иван Христов. Окончателното решение ще се вземе в понеделник", заяви председателят на комисията Валери Апостолов, след като откри заседанието.
Припомняме, че след дербито между „сини“ и „червени“ – Левски беше санкционирани с 4000 лева и 1 среща лишаване от домакинство.
От Левски не прие санкцията на ДК и подкани своите привърженици да изпълнят стадион „Георги Аспарухов“ при следващото домакинство на тима срещу Ботев Пловдив.
Апелативната комисия все още не се е произнесла по претенциите на „сините“, като това ще стане на 3 октомври. Тогава ще се реши дали наказанието на Левски да бъде намалено.
.... Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник, като каним за изслушване представител на Левски, г-н Ботев и физиотерапевта на ЦСКА - София ( София ) Иван Христов....
На бас, че припокът няма да се яви поради някаква причина.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:.... Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник, като каним за изслушване представител на Левски, г-н Ботев и физиотерапевта на ЦСКА - София ( София ) Иван Христов....
На бас, че припокът няма да се яви поради някаква причина.
На бас, че ще обърка крака. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Договорът на защитника Жереми Петрис с „ПФК Левски“ бе продължен до лятото на 2024 година.
Петрис е част от първия отбор на „Левски“ от юли 2022 година. До този момент е изиграл 10 мача със синия екип.
ПФК Левски“ пожелава на Жереми Петрис много победи и щастливи мигове с любимия клуб.
ЛевскиЕВечен #ВсичкиЗаедно
Петрис е част от първия отбор на „Левски“ от юли 2022 година. До този момент е изиграл 10 мача със синия екип.
ПФК Левски“ пожелава на Жереми Петрис много победи и щастливи мигове с любимия клуб.
ЛевскиЕВечен #ВсичкиЗаедно
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
DonBalon223
Kotooshu написа:Най-великия мач на Левски който съм го гледал на живо е с Глазгоу Рейнджърс !
Еми това е разликата между НАС и ВАС
Ние в периода от 1978 до 1989 имахме такива мачове по няколко пъти в годината
А на този с Рейнджърс бях и аз в сектор А долу към Б и гола стана пред очите ми, даже се зарадвах защото беше уникално красив гол