Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Няма как феновете да не са виновни и за някакво забавяне при пускането на членските карти от страна на клуба, просто не е възможно! :)))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Картите досега са пускани към средата на октомври.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
tiamat написа:wilge написа:csimoen2 написа:Привет, някой има ли наблюдения от мача в събота, по-скоро ме интересува играта на новото момче...
Като дефанзивен халф ли игра и как се представи?
Благодаря.
Ако не беше коментатора нямаше и да знам че играе.
Хубу де, в края на краищата като какъв игра?
В средата на терена, нещо като дефанзивен халф. Сега срещу Своге гледам че се е поосеферил малко. Дали защото играе в защитата, или вече започва да посвиква с атмосферата и стила на игра? Реално ще проличи колко струва след зимната пауза. Днес малко майтапчийска работа. Кефят се, разцъкват я. Само ПГГ май е махмурлия!
Андонов направи голям гаф - дано момчето от Своге е добре. Искаше ми се да го видя на терена за малко по-дълго, да знам дали да се ядосвам, че зимата си тръгва. Явно не му е писано.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Счупи му крака :(
В контрола да влизаш така ..........
В контрола да влизаш така ..........
Когато хората пред вратарчето пестят сили се стига до подобни ситуации. Все пак е контрола и трябва да се пазят повече.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- LoveAndPeace
- Контакти:
TristaNNN написа:Няма как феновете да не са виновни и за някакво забавяне при пускането на членските карти от страна на клуба, просто не е възможно! :)))
Като го напишеш като смешка , няма да стане по-малко вярно!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Андреев голяма заявка за добър трансфер с тези 3 мача за 19 годишните.
Точно си мислех, че нашите могат да поемат лечението на момчето от Своге.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
От Левски решиха да подходят благородно към халфа на Спортист Своге Стефан Стефанов, който получи тежка контузия по време на контрола срещу "сините". Полузащитникът на "шоколадите" счупи крака си след съприкосновение с младия страж на столичани Иван Андонов, а от клуба ще поемат разходите по операцията и възстановяването му.