Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 27 сеп 2022 01:25

W84me написа:Един от играчите на мача днес е Маринчо

Резервите на Левски - титуляри на новия национален отбор.
Ами Маринчо ще е титуляр при сърбина, щото Мъри е научил и резервните ни нападатели да играят в защита.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 27 сеп 2022 09:35

csimoen2 написа:Привет, някой има ли наблюдения от мача в събота, по-скоро ме интересува играта на новото момче...

Като дефанзивен халф ли игра и как се представи?

Благодаря.

Ако не беше коментатора нямаше и да знам че играе.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 27 сеп 2022 09:49

futbolqga написа:
icemanbg33 написа:Македонските к*рви които освиркват химна, а подобието им на футболист май контузи Марин. Боклуци!

П.С фалшива тревога, Марин е добре.

Маринчо трябва да започне да получава повече минути при нас. Играе със страхотен хъс, но в същото време е уверен и спокоен с топка в крака. Днес специално се движи адски много до последно, постоянно търсеше да влиза в коридори и отваряше пространство.

Аз винаги (още от мачовете в Европа) съм бил на мнението, че Марин трябва да започва вместо Роналдо, но Мъри си знае.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 27 сеп 2022 10:11

icemanbg33 написа:
futbolqga написа:
icemanbg33 написа:Македонските к*рви които освиркват химна, а подобието им на футболист май контузи Марин. Боклуци!

Маринчо трябва да започне да получава повече минути при нас. Играе със страхотен хъс, но в същото време е уверен и спокоен с топка в крака. Днес специално се движи адски много до последно, постоянно търсеше да влиза в коридори и отваряше пространство.

Аз винаги (още от мачовете в Европа) съм бил на мнението, че Марин трябва да започва вместо Роналдо, но Мъри си знае.

Добре, че не си на мястото на Мъри...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 сеп 2022 10:36

icemanbg33 написа:
futbolqga написа:

Маринчо не е толкова бърз като Роналдо. Мисля, че на Роналдо му трябва да се климатизира и малко увереност, че да покаже пълния си потенциал.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 сеп 2022 10:42

Много ми хареса на мен Марин в мача с шизофрениците от запад. Относно сравнението с Роналдо... Маринчо е по-добре тактически, Роналдо ...е, той е бразилец. На него и топките му са футболни.
Евала на Кръстаич.
Марин е много комплексен нападател и ако се работи правилно с него го очаква голямо бъдеще. Много добре се движи без топка и работи за отбора.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 27 сеп 2022 11:04

wilge написа:
csimoen2 написа:Привет, някой има ли наблюдения от мача в събота, по-скоро ме интересува играта на новото момче...

Благодаря.

Хубу де, в края на краищата като какъв игра?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 сеп 2022 11:07

сини шампиони написа:Докато сме на тема дарения, има ли раздвижване по въпроса с членските карти, че края на годината наближава, а нищо по въпроса с тяхното подновяване!

В следващите дни ще има раздвижване там. За голямо съжаление обаче идеята не е - Дайте да промотираме Членските карти , защото реално те са пътя..........

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 сеп 2022 13:01

tiamat написа:
wilge написа:

Благодаря.

Хубу де, в края на краищата като какъв игра?

Спортал пишеше,че е играл халф.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 сеп 2022 13:37

сини шампиони написа:Докато сме на тема дарения, има ли раздвижване по въпроса с членските карти, че края на годината наближава, а нищо по въпроса с тяхното подновяване!

Членските карти са трън в задника за сдружението и нарочно се саботират.

Върни се в “Левски”