W84me написа:Един от играчите на мача днес е Маринчо
Резервите на Левски - титуляри на новия национален отбор.
Ами Маринчо ще е титуляр при сърбина, щото Мъри е научил и резервните ни нападатели да играят в защита.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Един от играчите на мача днес е Маринчо
csimoen2 написа:Привет, някой има ли наблюдения от мача в събота, по-скоро ме интересува играта на новото момче...
Като дефанзивен халф ли игра и как се представи?
Благодаря.
futbolqga написа:icemanbg33 написа:Македонските к*рви които освиркват химна, а подобието им на футболист май контузи Марин. Боклуци!
П.С фалшива тревога, Марин е добре.
Маринчо трябва да започне да получава повече минути при нас. Играе със страхотен хъс, но в същото време е уверен и спокоен с топка в крака. Днес специално се движи адски много до последно, постоянно търсеше да влиза в коридори и отваряше пространство.
icemanbg33 написа:futbolqga написа:icemanbg33 написа:Македонските к*рви които освиркват химна, а подобието им на футболист май контузи Марин. Боклуци!
Маринчо трябва да започне да получава повече минути при нас. Играе със страхотен хъс, но в същото време е уверен и спокоен с топка в крака. Днес специално се движи адски много до последно, постоянно търсеше да влиза в коридори и отваряше пространство.
Аз винаги (още от мачовете в Европа) съм бил на мнението, че Марин трябва да започва вместо Роналдо, но Мъри си знае.
icemanbg33 написа:futbolqga написа:icemanbg33 написа:Македонските к*рви които освиркват химна, а подобието им на футболист май контузи Марин. Боклуци!
Аз винаги (още от мачовете в Европа) съм бил на мнението, че Марин трябва да започва вместо Роналдо, но Мъри си знае.
wilge написа:csimoen2 написа:Привет, някой има ли наблюдения от мача в събота, по-скоро ме интересува играта на новото момче...
Благодаря.
Ако не беше коментатора нямаше и да знам че играе.
сини шампиони написа:Докато сме на тема дарения, има ли раздвижване по въпроса с членските карти, че края на годината наближава, а нищо по въпроса с тяхното подновяване!
tiamat написа:wilge написа:csimoen2 написа:Привет, някой има ли наблюдения от мача в събота, по-скоро ме интересува играта на новото момче...
Благодаря.
Ако не беше коментатора нямаше и да знам че играе.
Хубу де, в края на краищата като какъв игра?
сини шампиони написа:Докато сме на тема дарения, има ли раздвижване по въпроса с членските карти, че края на годината наближава, а нищо по въпроса с тяхното подновяване!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта