Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

grsg
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот grsg » 06 май 2012 20:36

Tommi написа:
grsg написа:
Босът на Левски Тодор Батков си тръгна в лошо настроение от Лаута, където сините загубиха с 2:3 от Локомотив Пловдив, въпреки че в средата на първото полувреме водеха с 2:0.

Така отборът от София се смъкна на шесто място в класирането и сериозно намали шансовете си за класиране в евротурнирите.

Батков заяви, че след края на сезона Герена ще има сериозна чистка.

„Много хора ще си тръгнат през лятото“, категоричен бе собственикът на сините.

Очаквайте подробности!!!

Той добре ще изгони много хора ама кои ще дайдат на тяхните места.Защото в повечето случей се гонят ,,слабите играчи" а се взимат ,,едни звезди".Примери много Арш за мен не беше чак толкова лош играч.

Важното е да махне Диамутен, Иво Иванов, Милиев, Старокин, Димов (не споменавам тези, които по собствено желание искат да напуснат), няма значение кой ще идва. :arrow:

Не бъдете толкова песимистично настроени той и калво викахте,че е за гонене.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 07 май 2012 01:37

Калво в случая си имаше бързината и му трябваше да посвикне с обстановката. Нещо, което не мога да кажа за гореспоменатите.
Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 07 май 2012 02:18

Разгледах коефициентите за евротурнирите и стигнах до извода, че наистина няма да загубим нищо (дори като коеф.) ако тази година не участваме в ЕКТ. Ще отпадне коеф. от сезон 2007-8, който е 0.550 и ако нашите участници победят по-слабите си съперници в предварителните кръгове, ще ни добавят горе-долу толкова. Разбира се, ние ако участваме ще си добавим по-висок коефициент, но дори и да не стане, догодина отново ще започнем евроучастието си (ако се класираме!) с най-висок коеф. от всички български отбори. Само при влизане в групи, наши отбори могат да ни изпреварят. ;)
п.п. Само Литекс и червените могат да ни изпреварят при влизане в групи на ЕКТ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 май 2012 07:49

Левски в момента е в тотален колапс .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2012 08:11

Левски в момента е в тотален колапс .

Закономерност с оглед случващото се в последните 7! месеца.
Нека натирят и Пламен Илиев. След като разказаха играта на Дарко, Грийн и Владо, ред е и на Пламен. Присъствието му в този отбор е нелогично. Просто "класата" на Димов, Старокин, Сюлейман и другите е такава, че нормален играч няма място там.

Потребителски аватар
tostao
Контакти:

НОВИЯТ ЛЕВСКИ

Мнениеот tostao » 07 май 2012 08:56

Това мнение е написано на 19,04,2011 - във форума "всекидневна около Левски" - дали съм прав или не - преценете сами.

Според мен сега е времето любимият ни Левски да се изчисти от всички тартори, лигльовци и мързеливци, и да се даде пълна свобода на Ил.Илиев да направи селекцията и правилната подготовка. Чистката трябва да започне със С.Грийн, Д.Тасевски, Вл.Гаджев, Хр.Йовов, Й.Милиев, И.Иванов, Д.Димов, Д.Младенов. Последен шанс за Диамунтен и Старокин и без никакъв компромис за връщане на "стари" левскари /Ст.Ангелов - спомнете си как напусна , Ж.Миланов и т.н.
ОСНОВАНИЯ , КОИТО МЕ КАРАТ ДА МИСЛЯ ТАКА: 1.Грийн - мисли само за пари , 2.Тасевски - изхабен , 3.Гаджев - тартор без въздух , 4.Йовов - годинки , 5.Милиев - спомнете си един мач без негови грешки, 6.Иво Иванов - винаги закъснява след онзи автогол от евротурнира , за който много бързаше , 7.Димов вечно го чакаме да се покаже , 8.Д.Младенов - непостоянен . 9.Диамунтен - голяма заплата за качествата му. 10. Старокин - трябва да играе на позицията си - иначе е провал. Подмладяване на отбора, шанс на собствени юноши, - чужденци, които от първото си представяне да се раздават , като истински левскари , а не да ги чакаме да се адаптират или да влизат във форма. И накрая , мотивацията във всеки един мач трябва да е пределна , да се насажда шампионско мислене и раздаване докрай на терена, защото всеки облякъл синята фланелка на Левски трябва да знае, че е чест да носи отговорност пред милиони фенове, понякога много повече милеещи и страдащи за клуба от самите тях. Само така биха се върнали привържениците на трибуните ,за да има празник при всяко представяне на своите любимци. САМО ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: НОВИЯТ ЛЕВСКИ

Мнениеот MoNteSo » 07 май 2012 09:02

Попринцип е факт, че точно тия набори в школата ви, които имаха по-добрите бази, които имаха по-големите успехи, не дадоха нито един талант за първият отбор на Левски. А виждаме какво става в един ЦСКА, движещото ядро е от такива футболисти. Когато в отбора ти, юношите които едва ли не са се врекли на въпросният отбор са кът, то няма как да очакваш мотивирана игра във всеки един мач. Напълнихте се с чужденци с огромни заплати, на които им е през к*ра за вас. А трябва да ви кажа, че един Борислав Стойчев е с класи над защитниците ви. Само може да ви е яд, че го изпуснахте!
Последна промяна от MoNteSo на 07 май 2012 09:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 май 2012 09:04

прав си с много неща от тази тема,но не знам докъде ще я докараме,братле като постоянно сме в някакви схеми.
Наистина не знам какво ни трябва.
Само искам това мъчително първенство да свърши.
LEVSKI_FOREVER

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 07 май 2012 09:30

Аз това нещо го казвам много отдавна.Ако всичките ни отбори се обърнат към ДЮША си няма да съжаляват.Аз ви гарантирам,че не само Левски и ЦСКА има и още няколко отбора ако започнат шампионата само със младежи няма да изпаднат,но това ще бъде предпоставка за връщане на публиката гарантирам ви.Публиката иска да вижда наши играчи,те да са лидерите.Няма да давам пример за играчи във момента които са във ЦСКА,може и да нямат толкова много добри качества но играят на 120% от възможностите си.А относно колегата който говори за Илиев,помни ми писаницата,че при него няма да има нито един юноша на Левски,защото той ако искаше до сега във Берое можеше да наложи поне 5-6 момчета,а той разчита на готови играчи,дано да не съм прав.А относно Балджийски,за него виновен е инжинерина който разбира много.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 07 май 2012 10:27

Сега и веднага трябва да бъде почната чистка на тия поплювковци! На секундата трябва да бъдат изхвърлени тия , има още 3 мача, не ме грее какви ще са резултатите, не ме грее и Лига Европа, грее ме това ,че трябва да излязат на терена само и единствено ЛЕВСКАРИ! Къде се скри тоя големец Гаджев вчера? Защо Иво главата беше бек при наличието на 2ма такива в резервите,защо Милиев пак подари победата на другия отбор, какво прави на терена тоя палячо Жуниньо?
Нека в следващите 3 мача играят само юноши и тези които заслужават наистина да са в отбора като Пламен Илиев, Пинто, Рамос... всички други нека са младите момчета...единственото което вчера ме стопли беше Антонио Вутов и Цветелин Тонев на терена!

Върни се в “Левски”