Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Да отварям ли темата, че няма колективна вина. Има си лична вина.
NOMER14 написа:Да отварям ли темата, че няма колективна вина. Има си лична вина.
Па, добре - намираш виновните, съдиш ги както прецениш, вкарваш ги в зандана (имам връзки в Белене, мой братовчед е старши надзирател там вече над 20 години - като ги опандизиш може да им уредим някои незабравими преживявания) и приключваме темата. Успех!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не те разбрах изобщо ...
TristaNNN написа:tiamat написа:АБе тия дето проверяват, не носят ли някаква отговорност? Що не ги платят те глобите, като не са хванали бомбите и димките?? Кой проверява всъщност?
Не. Тоест, да, ама няма как да се докаже. Сиреч, на практика - не. Следователно никой няма да се хване да плаща нищо, ако някой не го накара по законов начин, но и тогава не е сигурно, че ще има плащане. :))) Така е то, тука е така.
Да не говорим, че тия димки и бомбички не е задължително да се вкарат точно от лумпени през входовете на стадиона, ама спирам по темата, че някои работи не се разправят в публични форОНи.
Не знам защо след всяко наказание трябва да говорим едни и същи неща, абсолютно всеки път е така!
Не искам да оневинявам виновниците с бомби и димки за наказанието на Левски!
Обаче има и нещо друго:
Клубовете - МВР и БФС да си свършат работата, ние не можем да носим отговорност за всички привърженици, нали затова плащаме на МВР за охрана, плащаме и данъци, да има кой да охранява и да проверява. МВР трябва да носи отговорност и да противодейства със всички законови мерки и ...дъра-бъра...дъра-бъра... .
БФС - ние никога не носим отговорност за нищо. Клубовете трябва да водят диалог с привържениците и ...дъра-бъра...дъра-бъра, а МВР ... са компетентен правораздавателен орган и трябва да налагат по-сериозни проверки и ...дъра-бъра.
МВР - ние хептен не искаме да носим отговорност за нищо. Не стига, че караме нашите преобучени кадри да свършат нещо, тоест, да се натоварят в буса от Плевен, Видин, Сливен и т.н., за да дойдат до София, ами искате и отговорност да носим. БФС трябва да налага по-строги и драстични санкции на клубовете, което да възпитава хората в духа на спортните ценности и уважението, за да вървим заедно към светлите бъднини на гражданско общество и ...дъра-бъра...дъра-бъра.. Нашите проверки са експертни и извършени от възможно най-подготвените и компетентни, незаменими и всеотдайни служители в България и ......дъра-бъра. Не ни занимавайте.
Да, и това го има наистина...
Иначе най-виновни са МВР според мен. Камерите, лицевото, наказанията и точка по въпроса. Обаче нашето МВР е една абсолютна смешка, не само по отношение на футболните запалянковци.
NOMER14 написа:Не те разбрах изобщо ...
Искам да кажа, че у нас всичко е леш, от институционална и правна гледна точка, и всеки прехвърля отговорността на другите.
И ми е странно, да не кажа смехотворно, като прочета премъдрите съвети на съфорумниците - за персонални отговорности, наказания, виновници и т.н. Едно и също след всяко наказание....
От много години съм по стадионите, виждал съм най-различни работи и съм си направил извода, че никой от компетентните на практика не иска да се бори с лумпените и бомбичките в България, пък вие тука си мъдрувайте и давайте акъл какво трябва и не трябва да се прави.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tiamat написа:
Иначе най-виновни са МВР според мен. Камерите, лицевото, наказанията и точка по въпроса. Обаче нашето МВР е една абсолютна смешка, не само по отношение на футболните запалянковци.
Колега, един въпрос: Ти кога за последно си ходил на мач у нас, на кой мач е било?
[offtopic]
[/offtopic]

TristaNNN написа:tiamat написа:
Колега, един въпрос: Ти кога за последно си ходил на мач у нас, на кой мач е било?
Миналата година на ЦСКА Сф - Левски, октомври мисля, че беше. Защо?
Поради едно объркване, се озовах в централната ложа, която беше червена (сектор А беше за тях), голяма съм патка понякога :)) В един момент, идиотите от агитката на Левски изстреляха ракети към където бях, една падна в публиката не толкова далеч от мен. Болен левскар съм, но си признавам , че в него момент показах два средни пръста заедно със всички други към абсолютните дебили, които изстреляха ракетите. Та въпросните дебили, ако имаше полиция на място, би трябвало да им се случи нещо. Нямам си и представа дали имаше наказания след това.
Чакай сега, ти левскар ли си, вярно? Не ти следя мненията редовно и не съм сигурен каква е привърженическата ти принадлежност? Левскар да се обърка и да се забие при припоците????
[offtopic]
[/offtopic]

tiamat написа:TristaNNN написа:tiamat написа:
Миналата година на ЦСКА Сф - Левски, октомври мисля, че беше. Защо?
Поради едно объркване, се озовах в централната ложа, която беше червена (сектор А беше за тях), голяма съм патка понякога :)) В един момент, идиотите от агитката на Левски изстреляха ракети към където бях, една падна в публиката не толкова далеч от мен. Болен левскар съм, но си признавам , че в него момент показах два средни пръста заедно със всички други към абсолютните дебили, които изстреляха ракетите. Та въпросните дебили, ако имаше полиция на място, би трябвало да им се случи нещо. Нямам си и представа дали имаше наказания след това.
TristaNNN написа:Чакай сега, ти левскар ли си? Не ти следя мненията редовно и не съм сигурен каква е привърженическата ти принадлежност? Левскар да се обърка и да се забие при припоците????
Четем ли? В смисъл, има ли смисъл да пиша?
В САЩ живея от 20+ години. Бях се прибрал миналата година и реших да отида на мач с братята ми. Не ми се занимаваше с никакви ултраси, нито от едните, нито от другите, исках нормално преживяване. Та реших да си купя от най-скъпите билети, в ложата, мислейки, че там ще бъдат неутрални, гости, журналисти и т.н. Но се оказа, че е част от местата заделени за врага :) Още ме е яд :)
Аха, добре, сега разбрах. Значи, да обобщим: Болни левскари, които живеят в чужбина от 20+ години, които по случайност са решили да посетят мач на Левски, но от объркване отиват в ложите при припоците, предписват рецепти как да преборим лумпенщината в България. Е, па, екстра, това е пътят! :))))
[offtopic]
[/offtopic]