Браво на Клуба! Ще отида на стадиона и това няма да има нищо общо с морала , нито ще оправдая действията на глупака и глупаците с бомбите.
Никъде в изявлението не се споменава , че не сме съгласни с наказанието.
Пише - Не знаем на какво основание , не знаем какво пише в доклада , не ни дадоха да се защитим!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Sardukar написа:tmanolov написа:Kotooshu написа:Sardukar написа:Шокиран, ядосан и обиден съм.
Невероятен срам за клуба! ЛЕВСКИ НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА да има нищо общо с шибани имбецили, които на вързано куче ще метнат "димка" вместо хляб. А клубът подкрепя такива хора и техните действия, бляк!
Най-гнусното е, че се опитват да прикрият действията си със закъснели закани/критики към БФС! Наистина ли очакват обикновения човек да се върже на такъв шантаж? Наистина ли сме толкова просто племе?!?!?
Вместо да осъдим проявите на тежка олигофрения, която би трябвало да е напълно неприемлива за ценностите, които афишираме, то се правим, че най-после сме разбрали, че краля е без дрехи. Нямам думи!
За това ли си взех абонаментна карта?
Това е позор! И кво ще стане като си напълним стадиона срещу Ботев Пловдив и ни сложат по-тежко наказание? И ние ли ще станем - София?!? Какво стана с "ЛЕВСКИ" ще играе по правилата?
Не знам кой спукан капут лепна това петно върху ЛЕВСКИ, но това е неприемливо!
Погледни как се радват хората под поста на клуба .... аз просто нямам думи!
Момчета, винаги съм ви подкрепял, защото сте със смислени мнения, но за това сега - моля, запрете се. Клубът за пръв път показва топки, независимо от повода, а ви мрънкате? Честно? Аз ще заведа и децата на този мач (момечта на 6 години) - за пръв път ше им бъде. Шнур за БФС и всички, които саботират отбора ни!
Аз не свързвам действията на БФС с ЛЕВСКИ. Правя това с феновете! Няма как да пуснеш такова изявление и да не адресираш истинския проблем за клуба. Аз нямам съмнения какво е БФС, нито имам очаквания към тях. Имам очаквания и надежди към ЛЕВСКИ и тези, които го представляват на терена и по трибуните. Няма логика, която да оправдава мятането на бомби с пиян Боби и абсурдните и несправедливи глоби на БФС.
Не мога да повярвам, че има толкова много хора, които са налапали въдицата с критиката към БФС...Не искам да звуча арогантно или несправедливо (прекалено много съм ядосан), но това обижда средната интелигентност на индивида!
А ла гер кон ала гер, нали така? Просто беше крайно време за някаква реакция - в случая Ивков се е хванал за правна врътка и прокарва мнението си. А че бокулуците с бомбите нямат място, независимо от сектора си, в Левски и са долна измет - две мнения няма. Плътно зад отбора от моя страна
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Aз не разбирам защо отново прехвърляме проблема от болната глава на здравата? Фокусът на тая декларация пада върху неравния аршин при тези наказания, а това изобщо не е далеч от истината. Никой от ръководството не е тръгнал да хвали лумпените и техните димки, нито да ги защитава, а просто показваме ясна, принципна и левскарска позиция, че тия правила в Ебем ти Гриша-Домус лигата трябва да бъдат равни за всички - за Левски, за ловешките преселници и за всички останали. Искаме да играем по правилата, добре - правим го, ама ако тия правила ще се спазват само за нас, какво да правим, да мълчим ли? Колко години така? И колко години все ревете, че ръководството нямало топки, че само сме кротували, че трябвало да надигнем син юмрук, което си е баш така, де.
Сега как извъртяхте нещата, не мога да повярвам, наистина. И с какви очи обвинявате другите левскари в липса на левскарски ценности и син морал, бах му майката?...
Кое е лошо в това, кое е срамно, кое е неприемливо?
Сега как извъртяхте нещата, не мога да повярвам, наистина. И с какви очи обвинявате другите левскари в липса на левскарски ценности и син морал, бах му майката?...
Кога Дисциплинарната комисия ще започне да следва европейските норми и практика при определянето и налагането на наказания, вместо телефонното право?
Нека да е напълно ясно. Не искахме специално отношение, нито привилегии, а да бъдем еднакво третирани с всички други клубове. Не го получихме.
Кое е лошо в това, кое е срамно, кое е неприемливо?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
vlong написа:тази декларация е повече да се стресне бфс,имат достатъчно време да отменят наказанието.Само така чрез заплахи и уличен натиск ще се задейства дебелогъзия бг чиновник.Същото важи и за политиците.
Никой не протестира за цените затова сме с най-голяма инфлация в европа и най-високи цени поне за храните
Ако пияницата се отметне, това е краят за него.
Аз лично стискам палци да се отметне. Иронията е че заради вас в случая ще падне... :)
Но оня не е толкова глупав и няма да го направи.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
То, интересното е, че мачът ни с майните се пада точно седмица след изборите, сиреч - тогава е възможно да се знае накъде ще задуха вятърът. Щото ако Капо ди тути тирета се върне на бял кон, като нищо Михайлов ще го "заминат", ама не заради нас. Ние ще сме просто повод, което пък от своя страна адски много ме напряга, като си помисля как ли може да осъмне и Левски ако тия се върнат на власт ...Не смея да си помисля, страх ме е, наистина!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Искаш справедливост и законност, а нарушаваш закона? За мен е грешка стадиона да се пълни при положение, че ни е наложено наказание. Една нередност не се решава с друга нередност. Ако ръководството има топки, да организират феновете и да отидат пред БФС.
В декларацията няма и дума срещу лумпените, които години наред ощетяват клуба.
В декларацията няма и дума срещу лумпените, които години наред ощетяват клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
За борбата с лумпените отговорност трябва да носи държавата в лицето на МВР, както и БФС.
Не е нужно клубовете да носят вина за грешките на МВР и БФС и заради тях да страдат нормалните фенове.
За толкова години можеше да се направи така, че да има много по-строг контрол при влизането на стадиона и отговорност при подобни действия на лумпените да бъде персонална.
Колкото и да се правим на моралисти, честни и играещи по правилата, то онези пиянки в централата на БФС не гледат така на нещата и подобни добродетели са им чужди. Понякога на лошото и злото трябва да се отвърне със същото.
Не е нужно клубовете да носят вина за грешките на МВР и БФС и заради тях да страдат нормалните фенове.
За толкова години можеше да се направи така, че да има много по-строг контрол при влизането на стадиона и отговорност при подобни действия на лумпените да бъде персонална.
Колкото и да се правим на моралисти, честни и играещи по правилата, то онези пиянки в централата на БФС не гледат така на нещата и подобни добродетели са им чужди. Понякога на лошото и злото трябва да се отвърне със същото.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Баси, воистина е велико да си Левскар!
Всяко подобно действие или бездействие на ръководство, привърженици, абе - на всички от голямото синьо семейство, води до дискусии, размяна на мнения, позиции, аргументи За и Против и т.н. Прекрасно е да имаш инсталиран демократичен чип в главата си, произведен във фабриката на Свободата и опакован в цеха на Личното мнение!
Не като едни други, де им спускат опорката, пък сетне те, в овчи захлас, дружно повтарят тъпотията до втръсване, без да вкарат и микрограм мозък в някакво собствено съждение или тълкувание...
Само Левски!
Всяко подобно действие или бездействие на ръководство, привърженици, абе - на всички от голямото синьо семейство, води до дискусии, размяна на мнения, позиции, аргументи За и Против и т.н. Прекрасно е да имаш инсталиран демократичен чип в главата си, произведен във фабриката на Свободата и опакован в цеха на Личното мнение!
Не като едни други, де им спускат опорката, пък сетне те, в овчи захлас, дружно повтарят тъпотията до втръсване, без да вкарат и микрограм мозък в някакво собствено съждение или тълкувание...
Само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]

Парите от билетите от мача в домакините ли останаха?
NOMER14 написа:Парите от билетите от мача в домакините ли останаха?
Да, естествено
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема