Kофти е това наказание без публика, не е незаслужено обаче, да бъдем честни.
На мача бях в А откъм Г, тъкмо похвалихме една позабравена красота в Б - пълен сектор и хиляди сини шалове високо горе, всичко си изглеждаше добре - Кой не скача и не пеее....сектора е на вълни, левскарите са заедно с любимия Левски в любовта си към светинята, абе умилих се на тия гледки, истина ви казвам. И после след димките се спогледахме, беше ясно какво ще последва.
А тая димка, пиратка или каквото там беше откъм А, нямам представа откъде дойде, беше по-скоро откъм по-централната част, или десния фланг на ЮД, но това не е толкова важно.
Бях свидетел как един IQOS, хвърлен малко под нас тресна тиреец, ама точно в простата тиква, когато се радваха на отменения гол, и решиха да се правят на Антон Карачанаковци пред А, аз очаквах, че за това ще отнесем голямата брадва.
Тъпо ми е, дейва, защото след цялото това настроение от онзи ден, след целия празник, който проф. Стоилов и момчетата се постараха да ни направят, мач без публика на Герена ще е като някакъв траурен ден за мен, а и за повечето левскари, предполагам.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Хич няма да е лошо днес ръководството да излизне с позиция против лумпенизацията и малко сухи цифри от пропуснатите ползи ....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Kotooshu написа:Хич няма да е лошо днес ръководството да излизне с позиция против лумпенизацията и малко сухи цифри от пропуснатите ползи ....
Мислиш ли, че сините лумпени ще се впечатлят? Без лични наказания (финансови, затвор, забрана да посещават стадиони и обществено-полезен труд) нещата няма да се оправят.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Kotooshu написа:Хич няма да е лошо днес ръководството да излизне с позиция против лумпенизацията и малко сухи цифри от пропуснатите ползи ....
Мислиш ли, че сините лумпени ще се впечатлят? Без лични наказания (финансови, затвор, забрана да посещават стадиони и обществено-полезен труд) нещата няма да се оправят.
Абсолютно, не!
Но все пак Клуба е задължен да излезе с позиция, за мен всичко останало е толериране на лумпените!
tochavos написа:

tochavos написа:

Тази година ще се подновяват ли членските карти, по принцип ги пускаха средата на октомври?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Тази позиция трябваше да е изразена веднага след инцидента. И не само позиция, а и реално решение! Не става дума за въздействие преди решението за наказание, а за ясен знак от ръководството, че с тези простотии ще се разделим завинаги! Крайно време е сред привържениците да задейства нещо като контраразузнаване - не може да се шири убеждението, че всичко е позволено, щом си на стадиона заради Левски. Мъри говори за истината, но тази е една от най-болезнените - нямаме противодействие срещу лумпенизираната част на агитката ни. Не може Левски да играе гордо, а по трибуните да се намират подобни врагове - да, врагове на Левски, за които е най-важното да се кичат с атрибути. Те не знаят какво е любов и си мислят, че обичат Левски. Обичат само себе си и "героичните" си пози, но колко да са героични, като са максирани и анонимни ?
mikata написа:Тази година ще се подновяват ли членските карти, по принцип ги пускаха средата на октомври?
В Трибуна Левски споменаха, че съвсем скоро ще ги пуснат.
Пичове, съдебната ни система е леш!
Докато тя не заработи както трябва, и пияниците с по 10 глоби ще трепят хора по пътя, и пациенти ще измират по болниците заради корумпирани и безхаберни докторчета, и лумпени ще мятат бомби по стадионите. Така е то.
Докато тя не заработи както трябва, и пияниците с по 10 глоби ще трепят хора по пътя, и пациенти ще измират по болниците заради корумпирани и безхаберни докторчета, и лумпени ще мятат бомби по стадионите. Така е то.
Последна промяна от TristaNNN на 21 сеп 2022 12:36, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Странджата написа:Тази позиция трябваше да е изразена веднага след инцидента. И не само позиция, а и реално решение! Не става дума за въздействие преди решението за наказание, а за ясен знак от ръководството, че с тези простотии ще се разделим завинаги! Крайно време е сред привържениците да задейства нещо като контраразузнаване - не може да се шири убеждението, че всичко е позволено, щом си на стадиона заради Левски. Мъри говори за истината, но тази е една от най-болезнените - нямаме противодействие срещу лумпенизираната част на агитката ни. Не може Левски да играе гордо, а по трибуните да се намират подобни врагове - да, врагове на Левски, за които е най-важното да се кичат с атрибути. Те не знаят какво е любов и си мислят, че обичат Левски. Обичат само себе си и "героичните" си пози, но колко да са героични, като са максирани и анонимни ?
При нас всичко е криво разбрано.
Няма как аз да се саморазправям с дадения лумпен който троши седалки във В (реален случай) или на даден мач ония пред мен хвърли запалка и пак да се тръгне на бой и псуване, пак реален случай.
Стюардите се правят на приятно ощипани и неразбрали и невидели..... за полиция изобщо не ми се говори.
И всичко това последните години когато е ясно, че за нас наказанията са неприемливи, при положение, че хора с минимален доход си дават левчетата за спасението на клуба.
Лумпени ще има във всякакви форми, но мълчанието на клуба е неприемливо меко казано.... и е ясно, че голямата част се зная, кой какво ще прави и кога ще се организира мятането на бомби или ракети, там организацията им е на доста сериозно ниво.
tochavos написа:

tochavos написа:

То всичко ни е леш, но едни ги хванаха и добре си ги наказаха след един мач в доматево... та, всичко опира....
tochavos написа:

tochavos написа: