Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Обичам Левски » 06 май 2012 12:47

blue avalanche написа:Левски е много близо до привличането на нападателя на алжирския Белуиздад - Ислам Слимани, твърди авторитетният сайт footafrica365.fr.

Той е на 23 години и има 9 гола през сезона. Според френската медия, която следи изкъсо случващото се в Африка, представители на Левски вече са гледали Слимани на живо. Това е станало във финала за купата на Алжир, който противопостави Белуиздад срещу Сетиф (1:2 след продължения).

Желаният от "сините" нападател бил титуляр в срещата и е останал на терена през всичките 120 минути. "Левски гледа Ислам Слимани. Той е откритието на сезона в Алжир и за подписа му се борят най-силните отбори в страната. Нападателят обаче е най-близо до България", пише още footafrica365.fr.

Заради отличните си изяви от началото на сезона Ислам Слимани беше извикан в националния отбор от селекционера Вахид Халилходжич. Според информация на "Меридиан Мач", нападателят на Белуиздад е бил наблюдаван на живо от главния скаут Дончо Донев. На този етап не може да се твърди, че трансферът на Ислам Слимани на "Герена" е сигурен, защото клубът следи и други нападатели.

Както са го написали излиза,че трябва да го вземем на всяка цена !

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 06 май 2012 13:34

Щом пак с такива ще закърпваме нещата значи не е на добре...плюс тва 9 гола за 23 мача не е добра успеваемост за нападател...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 06 май 2012 13:40

Не оценявайте хората без да сте ги гледали.Гарата каква успеваемост имаше преди да дойде при нас.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2012 13:43

При нас въпроса не е кой ще пристигне, а дали някой въобще... :roll:
Но тоя е алжирец се съмнявам да дойде. Още повече, че е в разширения им национален отбор.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2012 13:47

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FNPvl2Zr3Fk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Prpg82Xy_I&feature=related[/youtube]
ПП.Рабех и Бензукан също бяха национали.Както и Дембеле и Тасевски...

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 май 2012 16:43

Искам да вземем тоя от Черноморец Шаешу,ебаси класата е това момче.Жалко,че тия няма да го дадат.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 май 2012 19:13

Г. Иванов: Имам висше, провалих се в Рен, защото не знаех френски

"Героите се раждат във вечното дерби, а аз съм наказвал 15 пъти ЦСКА", заяви пловдивчанинът

Бившият шеф в Левски Георги Иванов призна, че основната причина да не се наложи в Рен е била езиковата бариера. По думите на Гонзо френският език е изключително труден и това е повлияло на опитите му да се аклиматизира. „Имам висше, няма да коментирам повече тази тема. Преди време имаше публикации, че майка ми е циганка, че баща ми е убит, няма да се занимаваме с това какво бил казал някакъв малоумник”, каза Иванов по тв 7. Зрител попита Гонзо за причината да не успее да се наложи в нито един голям европейски отбор въпреки силните си изяви в Левски. Ето какво каза той: „Имало е оферти от сериозни клубове, може би отборът на Рен не беше най-подходящият. Вече обаче бяхме отказали две оферти, нямаше какво повече да постигна в Левски, а тогава Рен изкара пари, които задоволяваха Левски и се случи моя трансфер. Тогава обаче настъпиха сериозни промени в Рен, освен това доста дълго време бях живял в България и ми беше много трудно да се установя в чужбина. Езикът е много труден – има думи с по 8 букви, четата се 5. Това забави моята адаптация и оказа влияние”. „Локомотив никога няма да го забравя, това е отборът, в който израснах като футболист. Тежко ми е като играем срещу Локо Пд, но Левски го чувствам като моя клуб. На ЦСКА съм вкарал 15 гола, помня ги, защото често ги напомнят по медиите. Вечното дерби е мач, който чака цяла България. Два отбора, които независимо от временното си състояние, винаги се опитват да победят. В такива мачове се раждат героите. Такива мачове се помнят дълго. Най-важният ми гол е т. нар „кървав гол”, след който станахме шампиони”, каза Гонзо.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 май 2012 19:15

Треньорът в сянка на Левски Георги Иванов призна, че редовно дискутира състоянието на сините с шефовете Иво Тонев и Тодор Батков. По този начин Гонзо индиректно призна, че все още работи на Герена, въпреки че на няколко пъти отрече тази информация.
"Не, официално вече не работя в Левски. Останах приятел с Иво Тонев, Тодор Батков и останалите. Чувам се постоянно с тях, търсят ме за съвети, но до там. Окончателните решения ги взимат те", призна Иванов пред ТВ 7.

Гонзо не пропусна да коментира и напускането му на Герена, признавайки че неспирните критики към него са били основна причина за това.
"След напускането на Ники Костов се отвори една празнина. Имахме само 4 дни до мача с Литекс и предвид малкото време нямаше кой друг да поеме клуба. През последните две години имаше много атаки срещу мен и в крайна сметка ми омръзна от това и взех решение да си дам почивка. Не съм се предал, но ми писна от това. Мисля че съм направил доста за Левски. Мога да се гордея с постигнатото. ", коментира още легендата на сините.

"Когато един човек си тръгва никога не знаеш дали е време или не. Сираков е легенда на Левски и е направил много за клуба. През последните 3 години имаше много нападки повечето от които от него. Като изпълнителен директор на Левски аз съм длъжен да защитавам клуба", каза още Иванов във връзка с пререканията му с бившият изпълнителен директор на сините.

На въпрос дали е имало директива Левски да е шампион бившата деветка отговори: Стойчо Младенов каза това, за да падне напрежението от ЦСКА и да го пренесе върху Левски. Като човек с опит във футбола той си изигра картите по най-добрия начин.

"Ники Костов е добър треньор с име в чужбина. Имаше много идеи, които не успя да реализира. Ние говорихме вечерта след мача с Миньор до 1 часа и на следващия ден пак, но той бе категоричен, че напуска", допълни той.

Иванов отрече информациите, че е давал пари на Тодор Батков за издръжката на клуба.
"Няма такова нещо. Никога не се е налагало да давам пари на Левски. Може на някои футболисти да съм давал назаем, но до там", отсече Иванов.

"Имам висше образование. Не искам да превръщаме това интервю в жълтини. Имаше публикации, че майка ми е циганка, а баща ми е убит, но не искам да се връщам назад. Това са неща, които се пишат от олигофрен", каза още бившият футболист на Рен, Самсунспор и Риека.

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 06 май 2012 20:18

Босът на Левски Тодор Батков си тръгна в лошо настроение от Лаута, където сините загубиха с 2:3 от Локомотив Пловдив, въпреки че в средата на първото полувреме водеха с 2:0.

Така отборът от София се смъкна на шесто място в класирането и сериозно намали шансовете си за класиране в евротурнирите.

Батков заяви, че след края на сезона Герена ще има сериозна чистка.

„Много хора ще си тръгнат през лятото“, категоричен бе собственикът на сините.

Очаквайте подробности!!!

Той добре ще изгони много хора ама кои ще дайдат на тяхните места.Защото в повечето случей се гонят ,,слабите играчи" а се взимат ,,едни звезди".Примери много Арш за мен не беше чак толкова лош играч.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 май 2012 20:25

grsg написа:
Босът на Левски Тодор Батков си тръгна в лошо настроение от Лаута, където сините загубиха с 2:3 от Локомотив Пловдив, въпреки че в средата на първото полувреме водеха с 2:0.

Така отборът от София се смъкна на шесто място в класирането и сериозно намали шансовете си за класиране в евротурнирите.

Батков заяви, че след края на сезона Герена ще има сериозна чистка.

„Много хора ще си тръгнат през лятото“, категоричен бе собственикът на сините.

Очаквайте подробности!!!

Той добре ще изгони много хора ама кои ще дайдат на тяхните места.Защото в повечето случей се гонят ,,слабите играчи" а се взимат ,,едни звезди".Примери много Арш за мен не беше чак толкова лош играч.

Важното е да махне Диамутен, Иво Иванов, Милиев, Старокин, Димов (не споменавам тези, които по собствено желание искат да напуснат), няма значение кой ще идва. :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”