Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 13 сеп 2022 22:21

TristaNNN написа:
Eminem написа:Ръководството няма абсолютно никакво морално право да се оплаква от съдиите! Сираков и Мъри избраха приятелството и левскарската връзка, сега да си траят!

Мъри пък откога гласува и подкрепя кандидати по конгресите от името на ПФК Левски? :)))

По конгресите не, но всички знаем, че мнението му в Левски е най-важно и Сираков едва ли би гласувал за друг кандидат при това положение:

"Ако трябва да сме честни, даже и Левски да не иска да подкрепи Борислав Михайлов, трябва да го подкрепи. Все пак той е легенда на Левски, три поколения вратари са пазили на Левски. Изобщо не трябва да има разговори на тази тема и някой да се съмнява в подкрепата на Левски към Михайлов. Личното ми мнение е, че аз също като човек и като левскар изцяло подкрепям Боби Михайлов.

Мисля, че той вече е видял проблемите, грешките, които са допускали и трябва да се отстранят. Ако спечели Конгреса, е задължително тези неща да се отстранят и да тръгне българският футбол отново към висините. Конкуренцията в лицето на Бербатов също е сериозно предизвикателство, но всеки има право на избор. Моята страна я знаете всички. Аз съм на страната на Боби Михайлов", каза Стоилов."
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 сеп 2022 00:25

TristaNNN написа:
Eminem написа:Ръководството няма абсолютно никакво морално право да се оплаква от съдиите! Сираков и Мъри избраха приятелството и левскарската връзка, сега да си траят!

Мъри пък откога гласува и подкрепя кандидати по конгресите от името на ПФК Левски? :)))

Може и да не гласува лично или от името на клуба, но е ясно, че той също е имал думата за кого да гласуват. Щях да ти цитирам негово изказване, но "koisa" вече го е направил.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 14 сеп 2022 12:25

Разбрах, че Тошко на Слави е обяснил в 120 минути какво се случва с великия проект за електромобили с хилядите работни места на Кирето в Ловеч - внезапно се е превърнал в най-големият фотоволтаичен парк, собственост на братята Домусчиеви, а бъдещите работните места са сведени до трима охранители! Няма да коментирам и възможността едни ПППП момчета да са съсобственици, чрез подставени лица в проекта, вие ще се сетите сами, но и само известните вече собственици и изменението на проекта са достатъчни. Борба с корупционните схеми е това, не е шега работа!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: vlong

Мнениеот Странджата » 14 сеп 2022 12:55

По-скоро пари имащи. У нас властта е вторична ... Е то и парите не са първичната сила, защото има звезда на нови времена, но както се видя и разбра, и тя свети и топли с парички - хем от тези, дето ги мрази и от които ще се освобождава ... Може и за това да ги раздава. А бе, колко е огнено сърце не знам, но че има огнени хемороиди - никой не се съмнява ....

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 14 сеп 2022 14:04

teerr написа:Разбрах, че Тошко на Слави е обяснил в 120 минути какво се случва с великия проект за електромобили с хилядите работни места на Кирето в Ловеч - внезапно се е превърнал в най-големият фотоволтаичен парк, собственост на братята Домусчиеви, а бъдещите работните места са сведени до трима охранители! Няма да коментирам и възможността едни ПППП момчета да са съсобственици, чрез подставени лица в проекта, вие ще се сетите сами, но и само известните вече собственици и изменението на проекта са достатъчни. Борба с корупционните схеми е това, не е шега работа!

Славин Тошко да спре да говори глупости.
https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2022/08/1 ... i_v_lovech

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 сеп 2022 08:49

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 сеп 2022 11:56

teerr написа:Разбрах, че Тошко на Слави е обяснил в 120 минути какво се случва с великия проект за електромобили с хилядите работни места на Кирето в Ловеч - внезапно се е превърнал в най-големият фотоволтаичен парк, собственост на братята Домусчиеви, а бъдещите работните места са сведени до трима охранители! Няма да коментирам и възможността едни ПППП момчета да са съсобственици, чрез подставени лица в проекта, вие ще се сетите сами, но и само известните вече собственици и изменението на проекта са достатъчни. Борба с корупционните схеми е това, не е шега работа!

До кога ще се доверявате бъдещето си в ръцете на подобни неграмотници и злобари. РаZграждсме на Копейкин са същите. За ОПГ ГЕРБ просто няма смисъл да говорим.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 16 сеп 2022 01:07

mikata написа:https://sportal.bg/news-2022091504453569474

Интересно защо от медията, която уж е най-вътре в нещата около отбора - dsport, не казват нищо по тоя въпрос. По рано нали имаше и някаква "синя приказка", която изнасяше и тя уж достоверна информация, ама и от тая приказка нищо. Това с Юнайтед Груп, което го пишат повечето "медии" май са свободни съчинения.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2022 11:22

Синя приказка е изнасял(а) достоверна информация? КАжи честно!...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 16 сеп 2022 13:19

АЗ вярвам само на Инж.Тонев и Синия Апостол !!!

Изображение

оп, да не забравя и на шефовете

Изображение

Спасителите.......
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”